За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 995
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Аз прескачам книги със смотани и безхарактерни героини. Даже имам авторки, които не чета. Една от тях е Девни Пери. Много прехвалена. Започвала съм книги от всичките й поредици, но не, не са за мен. Особено тази Неуверена. Главната го чакаше 10 години май да я забележи, пък той даже не й знаеше името. Май и тя беше девствена.

# 241
  • близо под тепетата
Не съм попадала на Алекса Райли, но щом има смях, ще се пробвам с някоя Simple Smile
Коя е тази книга за девствена и бременна?

Аз сега си довършвам 5-тата книга от Хакерът.
Поредицата си има минуси, но са ми много сладка двойка Two Hearts
Жалко, че последните 2 книги ги няма преведени.

# 242
  • Euskal Herria
А ще можеш ли накратко да разкажеш 4-та и 5-та книга? Харесвам поредицата, ама явно ще си остана с трите книги.

# 243
  • Бургас
В момента чета книга 2 на Девни Пери "Незабележима". На мен много ми харесват. С приятелка си купихме кн.2-3-4 /първа я има в ел.вариант/

petya.vp, дали не си чела само анотацията на книгата? `Щот и е така и не съвсем това закоето разказваш.

# 244
  • Варна
Не съм попадала на Алекса Райли, но щом има смях, ще се пробвам с някоя Simple Smile
Коя е тази книга за девствена и бременна?

Тази https://chitanka.info/book/9148-da-belezhish-devitsa

# 245
  • близо под тепетата
А ще можеш ли накратко да разкажеш 4-та и 5-та книга? Харесвам поредицата, ама явно ще си остана с трите книги.

малко ми се сливат коя къде свършва, но накратко :
Скрит текст:
В 4-тата книга се разкрива повече за миналото на Блейк, за "тъмните" му страни. Ерика го натиска да се разкрие, той естествено се дърпа. София се "притичва на помощ" като изпраща предсватбен подарък на Ерика - секс играчки, които са ползвали, както и визитна картичка на клуб, който двамата с Блейк са посещавали. София отива в него без да обсъди това с Блейк, но му праща СМС, че отива натам. Като се срещат след известно време в клуба, той се открива леко, но не изпада в подробности. Казва на Ерика, че нищо от това няма значение, защото
 тя е част от живота му и той я обича, а неговото предишно АЗ е в миналото; тя пък не се инати да получи повече подробности. После имаше моминско парти в един клуб, Джеймс им беше като личен бодигард по молба на Блейк. София беше в клуба случайно и изпрати поздравителни шотове на групичката на Ерика. Ерика ѝ ги върна със страхотно изказване за нейния предсватбен подарък Grin 
Междувременно Алекс, който им помогна с Клозпин, поиска да купи всички акции. Настояваше сделката да се приключи за 2 дни, предложи ѝ 7 милиона и тя прие. Оказа се, че София и Исак са купили от Алекс Клозпин, уволняват Али, а Ерика напуска. Исак я умолява да остане, не били очаквали тя да напусне, но Ерика се маха, Сид също, само Джеймс остава, защото има нужда от пари.
Даниел се свързва с Ерика и обвинява Блейк за изтичането на информация, че тя е негова дъщеря. Ерика му казва за репортера Ричард. Ричард и Ерика се срещат в едно кафене и на излизане някакъв мъж стреля по тях- Ричард умира, а Ерика е простреляна 3 пъти. Блейк пристига на място и отива в болницата с нея. След операцията става ясно, че Даниел е застрелял стрелецът, а Ерика има минимални шансове да има деца.  Даниел я посещава в дома им и ѝ казва, че винаги ще я обича, но за нейно добро е да стои далеч от него. След известно време Блейк и Ерика отиват към неговия офис, той я изненадва с нейн собствен, в който я чакат Али, Сид и Джеф (новото лице, в което Ерика реши да инвестира), после започват да организират сватбата. В края на вечерта в сватбения ден Блейк я изненадва със сватбен подарък - къща, която е в близост на къщата на родителите му. После се стягат за меден месец. Джеймс се свързва с Ерика и я моли да го вземе в техния екип. Казва ѝ, че Клозпин е сринат, някой ги е хакнал - Джеймс и Ерика предполагат, че е Тревър (а аз предполагам, че Блейк го е направил, защото каза на Ерика, че ще съсипе Исак и София. Хакната е била и пощата им, от която е изтекла информация, че София е изнудвала Исак за тази сделка - Исак е имал вземане-даване с моделки от агенцията на София, някои са го заплашвали със съд.
После в пета книга двамата са на меден месец (не седмица Wink ), в който посещават професора на Ерика в Ирландия, заминават за Малдивите. Там си признават един на друг, че искат дете и предполагам успяват да си направят, но не съм стигнала до там. Щом се връщат в Бостън, ФБР ги привиква на разпит.  Даниел е спечелил изборите, а ФБР са открили ,че изборите са били манипулирани. По кодовете, които са използвани за манипулацията, стигат до Блейк, защото кодовете били същите, които той е използвал при направата на банковия софтуеър. Агентът на ФБР вече е осъдил Блейк предварително, заради неговото минало, а Блейк някак се е оставил на течението, което вбесява Ерика. Тя е сигурна, че Тревър е замесен. А изпуснах- когато тя си тръгва от полицията, се натъква на Макс, който е осъден на 2.5год затвор. След разговор с Блейк стигат до заключението, че Макс е дал кодовете на Тревър, но тепърва ще го доказват, макар че не знаят къде е Тревър. Това съм изчела до тук Simple Smile остават ми 2/3 от 5-тата книга. Има  много емоционални моменти. харесва ми, че и двамата се развиват както поотделно, така и като двойка, като продължават да се побутват един друг. Опитват се да бъдат по-добри, да си вярват, да се обичат, да постъпват правилно, да се приемат...  не знам, хем не е нещо особено, но пък всички тези емоции в поредицата успявам да ги почувтвам Simple Smile Имаше един откъс, който ме накара да изтръпна Purple Heart
Б: "You're in my soul, Erica. I couldn't hide from you if I tried. Just..."
Е: "What?"
Б: "Just be careful while you're in there, okay? You have more control than you think."
Направо се разтопих Simple Smile

Не планирах да стане толкова дълго. Като довърша 5-тата книга, ще ти пиша какво се случва.

# 246
  • Euskal Herria
Много ти благодаря! Надявам се финалът да е щастлив.

# 247
Много ти благодаря! Надявам се финалът да е щастлив.

Скрит текст:
Щастлив е, успява да забременее и всички заживяват дълго и щастливо! 🥰😀

# 248
В момента чета книга 2 на Девни Пери "Незабележима". На мен много ми харесват. С приятелка си купихме кн.2-3-4 /първа я има в ел.вариант/

petya.vp, дали не си чела само анотацията на книгата? `Щот и е така и не съвсем това закоето разказваш.

Не я прочетох цялата, просто я започнах, затова и не помня много. Даже мисля, че бях писала в някоя от старите теми, че не ми хареса.

# 249
  • Бургас
Оооо petya.vp, сега забелязах, че ти говориш за Незабележима /кн.2/, а се написала Неуверена /кн.1/. Очевидно че всичко е до вкус и предпочитания, аз я харесвам.

# 250
Повечето автори си имат клишета и си ги следвата- кой бременна девица, кой супер умен и  добре образован спортист, кой страхотен мачо, разведен с 2-3 деца. Това последното е на Кристен Ашли. От една седмица прочитам всичко от серията Магдалийн. Харесват ми, но като при СЕФ не трябва да се четат последователно. Всички главни са разведени с 2-3 деца, за които те се грижат, бившите им жените са върли пройдохи, главните са богаташки, изтънчени, попаднали по-късно в града. На всяка гаджето й отиде с нея да си купи кола, че да не я излъжат. Живят в най-хубавите имоти. Всички са на около 44 - 48 г. Общо-взето книги за втория шанс, а пък аз такива много си ги харча.

# 251
От събота съм започнала да препрочитам книги на СЕФ, току що приключих с "Героите са моята слабост" и понежe още ми се четат нейни книги, мисля сега да препрочета "Сладки мечти".

# 252
  • в сърцето на един мъж...
Повечето автори си имат клишета и си ги следвата- кой бременна девица, кой супер умен и  добре образован спортист, кой страхотен мачо, разведен с 2-3 деца. Това последното е на Кристен Ашли. От една седмица прочитам всичко от серията Магдалийн. Харесват ми, но като при СЕФ не трябва да се четат последователно. Всички главни са разведени с 2-3 деца, за които те се грижат, бившите им жените са върли пройдохи, главните са богаташки, изтънчени, попаднали по-късно в града. На всяка гаджето й отиде с нея да си купи кола, че да не я излъжат. Живят в най-хубавите имоти. Всички са на около 44 - 48 г. Общо-взето книги за втория шанс, а пък аз такива много си ги харча.

Аз много я харесвам, идеална е за плажно четиво Simple Smile Но ги четох в интервали от време, не една след друга.

# 253
Зарязвам за сега романтиката. Минавам  на фентъзи, да напредна малко с Вещерът, защото .. Хенри Кавил си е Хенри Кавил. Колкото и смотан да го направят сериала = ще го изгледам само заради него! Grinning

# 254
  • Варна
Зарязвам за сега романтиката. Минавам  на фентъзи, да напредна малко с Вещерът, защото .. Хенри Кавил си е Хенри Кавил. Колкото и смотан да го направят сериала = ще го изгледам само заради него! Grinning

Още като помирисах, че Хенри Красин Кавил ще е във Вещерът и прочетох книгите. В интерес на истината, бях разочарована. Липсваше ми дълбочина в тая сага. Краят е отворен, т.е. не ми хареса. Последно желание, разказите, са много хубави. Иначе Гералт е много як образ, Лютичето е забавен много също. Влачи се там една любов между Гералт и магьосницата Йенифер, но не е основна линия. Дано ти харесат!

Общи условия

Активация на акаунт