За тези, които четат любовни романи № 34

• 40 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • близо под тепетата
И аз мигах на парцали с това БЧК, ама като допих кафето ми светна .. крушката.
Кое синче да стъжни Либърти? Захарчето последните 100 стр. е всъщност книгата, преди това си е ала-бала пълнеж.

" Вратите на разкошното му имение се отварят пред Либърти, но вътре съвсем не я очаква килим от рози. Семейството на милиардера изобщо не е очаровано, а най-големият му син направо не може да я понася."
Нали в крайна сметка се женят двамата, та затова си мисля, че между двамата ще има дрязги и накрая ще се съберат.
Но като видях 400+ страници и леко се стреснах, та още му се чудя на захарчето.
Може би все пак ще започна Forge първата книга. Поне е само 280 страници, макар да ми омръзва да отварям речника да проверявам някои думи.

# 586
О, да, този. Тяхната история ми беше най-интересна, но кратичка за жалост. Можеше да посмали детството за сметка на повече тях, ама ... не ни питат.

# 587
Допадат ми такива герои, които "не се дишат" първоначално...На Сали Торн "Игри на омраза" е чудесна книга. Предложете нещо подобно, че напоследък все за викториански развратници чета.

# 588
  • Варна
Аз взех да чета "Този мъж". Главните като се видяха и веднага  започна една химия  Shocked Главната загуби ума и дума.То беше задъхване, омекнали крайници. Абе да не ви казвам  ooooh! Само дет не припадна в краката на главния  Joy За сега мудно ми вървим, но да видим. Дано главната не получи инфаркт до края на книгата  hahaha

# 589
  • близо под тепетата
Аз взех да чета "Този мъж". Главните като се видяха и веднага  започна една химия  Shocked Главната загуби ума и дума.То беше задъхване, омекнали крайници. Абе да не ви казвам  ooooh! Само дет не припадна в краката на главния  Joy За сега мудно ми вървим, но да видим. Дано главната не получи инфаркт до края на книгата  hahaha

Да, в началото е леко превзета...не че нататък се поправя, но като че ли се свиква Sweat Smile
Не останах с кой знае какви впечатления от поредицата....Но аз вече всичко сравнявам с Изневяра и Безмилостен крал Yum

# 590
# 591
Допадат ми такива герои, които "не се дишат" първоначално...На Сали Торн "Игри на омраза" е чудесна книга. Предложете нещо подобно, че напоследък все за викториански развратници чета.

Любимите ми! Аз си дадох малко почивка с https://www.goodreads.com/series/225778-lark-cove като ми остана само историята за София.

Хехее, как няма?! Пенелопе Дъглас е златна мина. Жалко, че не пише по-бързо.

Можеш да я намериш на английски език в https://vk.com/ или просто напиши Credence Penelope Douglas vk и ще ти излезне пак.

# 592
  • В къщурката на хълма на феите
П.П. БЧК едва ли е Български червен кръст, но мигам интелигентно и въобще не се сещам какво е Joy

Ааа, сетих се – Братството на черния кинжал било Satisfied Пак добре, можеше въобще да не се сетя.

ахахахаххахахаха офффф да си жива и здрава как ме разсмя Grinning

Аз взех да чета "Този мъж". Главните като се видяха и веднага  започна една химия  Shocked Главната загуби ума и дума.То беше задъхване, омекнали крайници. Абе да не ви казвам  ooooh! Само дет не припадна в краката на главния  Joy За сега мудно ми вървим, но да видим. Дано главната не получи инфаркт до края на книгата  hahaha
не успява, амааааа .. може би трябваше Grinning

# 593
Сега ще прочета и Захарче. Харесват ми такива книги, в които главните в началото не се харесват и/или си правят мръсно, пък в Захарче май синчето ще стъжни живота на Либърти Thinking греша ли?

Не грешиш, но това е може би 1/5- та от книгата. Повече се акцентира върху живота й преди това, особено много на детството й. Според мен малко излишно, но това пък придава различен чар на книгата и определено ми харесва най-много от поредицата. Сега видях, че в goodreads  "Синеокият дявол" е с по-висока оценка, така че може да не ми се доверяваш. 😀

# 594
И аз харесвам Захарче повече от Синеокият дявол. Сигурно 3-4 съм препрочитала книгата.

# 595
  • Rennes, France

Сватбена лудост на Джули Джеймс е в тази насока.
Сали Торн "Игри на омраза" - трудно чета книги които са написани от първол лице, ед.ч. Та тази ще я пропусна, за жалост.

Тази вечер започвам Герой!

# 596
Не останах с кой знае какви впечатления от поредицата....Но аз вече всичко сравнявам с Изневяра и Безмилостен крал Yum

няма други за сравнение, според мен тези двете са ТОП Simple Smile от любими, към по-любими

# 597
Лайза Клейпас ми е една от най-най любимите авторки, обаче това "Захарче" с големи мъки го дочетох. Детството на Либърти ми беше скука, тя ми беше дразнеща, всъщност ми харесаха последната 1/3 от книгата, когато стана завръзката с Гейдж. За сметка на това пък обожавам следващите две книги от поредицата "Синеокият дявол" и "Непризнати грехове" не знам колко пъти съм ги препрочитала и все още не мога да реша коя двойка ми е по-любима Хейвън и Харди или Джак и Ела. Последната книга за Джо, обаче си беше абсолютен фен сървис изцяло изсмукана от пръстите.

# 598
Ехх този Forge... всички я хвалят тая поредица, от Егмонт да се размърдат и да издават 2 и 3 книга, че нямам търпение вече...

Кои са първите книги,че ме заинтригувахте. Има ли ги он лайн?

Непризнати грехове чака ред.

# 599
Ехх този Forge... всички я хвалят тая поредица, от Егмонт да се размърдат и да издават 2 и 3 книга, че нямам търпение вече...

Кои са първите книги,че ме заинтригувахте. Има ли ги он лайн?

Непризнати грехове чака ред.

Първата книга е "Сделка с дявала", иначе цялата Forge я има на английски. А за авторката това е една от последните й поредици, преди тази има доста други книги, повечето се намират и на бг

Общи условия

Активация на акаунт