Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 181
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Фиона стискам палци. Успех ти пожелавам и всичко да мине бързо и леко

# 136
ЧЕСТИТО бебе на мама Ивичка!!! Да расте послушен и с много щастие да дарява мама и тати!!!

Наде, не си сама и аз съм с вас с Beni812001 Simple Smile. Още сме си 2 в 1 и аз не знам до кога. Утре ще ходя на запис на тоновете да видим как е бебчо.
И аз започвам да си мисля, дали няма да пренося и да мина към августинките, ама дано бебчо скоро да реши да излиза, че хич не искам да се налага да предизвикват раждането.
Утре пак ще пиша как сме.

Фиона стискам ти палци, да мине леко и безболезнено!!!

Приятна вечер на всички и до скоро!

# 137
Е добре, Дидка и Бени и аз оставаме да пишем от 100 бъдещи мами в началото.  hahaha
Вера25 и тя се загуби, сигурно има новини!
Фиона, прати един смс на някого, как така ще ни държиш няколко дни в напрежение.  Laughing Айде леко и успешно раждане! Sunglasses

# 138
Здравейте вече настоящи и все още бъдещи мами!
Ние вече не сме във формат две в едно.Нашето голямо малко момиченце излезе на бял свят на 5.07.Бяхме със планово секцио,но се наложи да го изтеглим няколко часа напред,че тръгна и нормалното раждане.След като излезнах от упойката думите на доктора ми бяха: Като я извадихме имах чувството че ще ме хвание и ще ме метне някъде.
Нашата принцеса се роди 4630гр 54 см.
Искам да споделя че успешно се справихме с рагадите или както там бяха и е изцяло на кърма.Все е гладна!Време ни е за храна,но по-натам ще се постарая да прочета всичко.
Поздрави и целувки!

# 139
Ооо,милички,и аз съм тук още,нямах и-нет два дни,та затова не пишех!Значи чакащите сме още Надето,Бени,Дидка и аз... WhistlingАз май ще остана и след вас,момичета... TiredВсе още нямам признаци,ни води,ни тапи изтичат,няма контракции,болки...
Хайде,Фиона,с теб сме,стискам палци всичко да е наред!!! Hug
Честито и на мама Ивичка за дългоочакваното бебче-да е живо и здраво и да радва цялото семейство!Честито и на мама Вели-М за голямата принцеса!

# 140
Честито на мама Вели!Много усмивки с малкия бебок!
 smile3525  ylinfant
Наде, ами аз не знам на никой телефона.Ако някой иска да си ги разменим- да ми пише на лични тази вечер.да не си слагаме тук телефоните .
Аз не знам дали ще мога да заспя тази нощ и сигурно ще влизам пак.
Ами има и доста мами , дето не са се вясвали дълго време- дано всичко да е ок с тях!

Вера, и аз нямах много симптоми-пък какво стана. Даже последния път ми казаха , че съм щяла да пренося чак... #Crazy
Скоро идва и вашия ред.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0

Ето тук в търсачката като зададете дата и ще видите кой е роден на определена дата и велики събития.
Много е хубава утрешната дата- победна- на 27.юли.811 г хан Крум е победил император Никифор при Върбишкия проход.

Последна редакция: вт, 25 юли 2006, 21:48 от fiona

# 141
нашите в къщи не ми дават да замразявам кърма и я хвърлям!
Ели, можеш да къпеш бебо с излишната кърма като я добавиш във ваничката. Така поне за нещо по-полезно ще се използва, вместо да я хвърляш  Laughing

Фиона, леко и безболезнено раждане; всичко да е наред с теб и бебка и скоро да се срещнете!

Честито и на мама Ивичка и нейния принц. Здрави и щастливи!

На всички, които още са 2 в 1, спокойно чакане и бързо раждане!

...И лека нощ от мен! Laughing

# 142
Благодаря, за подкрепата!Последно се включвам преди тръгване.Пожелавам на всички 2в1 много скоро да се радват на бебечетата си.Раждайте лесно и бързо, за да можете веднага да започнете да се наслаждавате на това да си мама.Бързо се възстановявайте и да са здрави бебешорите и да папкат хубаво!

# 143
Ух,аз не съм чела от незнам кога.Малко късно но успех на Фиона  fingerscrossed
Чакаме новини... Flutter
Успех на всички чакащи.Леко и безпроблемно  Peace

# 144
  • Стара Загора
Добър ден.Аз съм съпругът на red_heart.На 24.07 около 14.30 часа се роди нашия син ДОРИАН.Тежи 4.400 кг. и 56 см.Раждането беше цекцио(наложили се е).И двамата са добре и са още в болницата.Не можах да пиша по рано защото тогава наряд,но ме пуснаха за малко и ги видях и двамата още на вечерта.

# 145
Честито момченце на  red_heart и таткото!
Едро бебче.  Hug  Много да ви слушка!

# 146
Честито бебче на Red_heart и щастливия татко!
Ама той наистина голям мъж се е родил Laughing

Да им е жив и здрав и много да ги радва!

Стискам палци на Fiona днес и дано всичко мине благополучно.

Аз снощи бях с много кофти болки в кръста и левия бъбрек.Направо мислех,че се почва по едно време ама пих Нош-па и то взе,че размина.
Незнам дали ме подготвя бебка или..........

Поздрави на всички от нас и успех на все още чакащите като мен.
То май се броим на пръсти вече Sad

Целувки Heart Eyes  bouquet

# 147
Честито на Red Heard! Да им е здрав и послушен Дориан! А на мама бързо възтановяване!

# 148
Здравейте за пореден ден и от мен!Оффф,няма ли скоро и ние да се обебим вече?В тая жега едвам се движа вече,краката ми омаляват,корема ме дърпа ooooh!Нямам какво да се похваля вече,а роднините ми и те ме нервят допълнително.Все звънят с обичайния въпрос.Много станах търсена hahahaУтре отивам на преглед-дано ми помогнат мъничко,та да се роди бебка. Praynig
Честито на red_heart -да й е жив и здрав големия юнак,да радва таткото и нея!

# 149
  • на правилното място, в точното време
Честито бебче Дориан на red heart  и на таткото! Голям мъж бе! Да ги радва само и да са здрави!

Общи условия

Активация на акаунт