Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 182
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честито на мама Вели и на Red heart за големите бебоци! Да са живи и здрави и бързо възстановяване и прибиране в къщи им желая!

# 151
Честито бебе на мама Veli_M! Да е жива и здрава голямата принцеса!
А как се казва?

Честито бебе Дориан на red_heart и таткото! И той голям юнак се родил! Да е много здрав и щастлив!

Вера25 хайде, днес е твоя ден!

На мен днес ми казаха, че утре ако ме предизвикват, това не значи, че ще имам бебе същия ден.  newsm78 Можело до 3-4 дни да отнеме. #Crazy #Crazy #Crazy

# 152
Наде стискам палци всичко да е ОК.

То може бебо да реши да си тръгне и сам не се знае Grinning

Аз да ви кажа,много почва да ме хваща и шубе и притеснение и незнам още какво.Искам да раждам ама 50/50 Wink
Все гледам иначе да не го мисля,защото по-лошо така ама като ме сръчка нещо ниско долу и все си викам "Само да не е днес"
И мойто ако е нормално.............

Оффффф айде стига съм мрънкала вече Grinning

# 153
  • Пловдив
Честити да са бебчетата на всички мами родили до момента и пожелавам на всички останали много скоро да се сдобият с така желаната рожба!!! newsm44
Здравейте мили юлски мами! Вече и аз съм мама. Изписаха ни от болницата още в петък, но нямах време да пиша, но ми остана време да ви изчета  smile3521. Искам да благодаря на fiona за подкрепата малко преди да потегля за болницата!!! Стискам ти палци мила, да родиш едно здраво и красиво бебче днес!

# 154
Добре дошла на Делфинче и всички други мами с бебета! Слагайте снимки в албумчето, а Ивичка като се върне ще ви сложи на първа страница!

За всички, които още не са усетили: Имаме си темичка в Родени 2006, ето я:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=115815.0   newsm10

# 155
Наде,знам,че е моя ден,ама...Не става нещо Rolling EyesА утре е твоя hahahaГолямо мрънкане ми удрям на мъжа ми,как ме издържа още-не знам bowuu

# 156
  • на правилното място, в точното време
 stork-girl stork-girl stork-girl  Аз съм в ролята на щъркел - мам FIONA  си има хубаво  бебче СОФИЯ!
   Можете да я поздравявате! Simple SmileСъжалявам,но нямам другите данни на беба. По-късно ще има инфо за бебка и за мама как е минало раждането!

# 157
Браво и на мама Фиона за бебка София-пожелавам им да са добре и двечките,бебка да расте послушна и засмяна!
Еххх,взеха всички да ме изпреварват,и май и тук,както в Биберона ще си остана самичка #Crazy

# 158
Честито на мама Fiona за бебка София! Да расте жива и здрава и много да радва всички около нея Hug  bouquet

Малко останахме.Ако и Надето утре ни изненада май си останахме само с Vera_25 Wink
Какво ще правим с теб бе мила дай да мием джамове и да качваме стълби а Laughing

Поздрави на всички от нас и лека вечер Simple Smile Heart Eyes

# 159
Честити принцеси на Fiona и Veli_M!!!
Честит юнак на мама red_heart!!!

Много да ви радват, да са послушни и да растат здрави и красиви!!!

Днес бях на запис на тоновете и на ултразвук. Записът беше общо взето добър, но май околоплодните води са започнали да намаляват и без малко да каже доктроката, че ще ме приемат в болницата Sad
Утре ще ходя пак на запис на тоновете и тогава ще видим и ще се реши какво да се прави. Иначе бебчо е добре, но явно вече му е време да излиза.
Моля се  Praynig всичко да мине добре и за двама ни.
Успех на всички и приятна  вечер!

# 160
Фиона браво на теб мила! Да ти е жива и здрава малката София!
Скоро да си идвате  Hug

Наде,Вера,Дидка хайде и вие скоро да се похвалите.  Heart Eyes

# 161
  • Варна
Здравейте на всички   bouquet
благодаря на всички за пожеланията и милите думи newsm51
на всички които са се обебили в мое отсъствие
ЧЕСТИТО  bigdance2 Tada  ura  Party Timeнас ни исписаха днес слетобяд и още не сме вчас.нямам време да изчета всичко което сте написали,ще наваксвам утре.ще намина и във новата тема.
на необебелите  се късмет fingerscrossed

# 162
Здравейте, мили мами, обебени и все още чакащи!
Отдавна трябваше да се обадя, но нещата при мен се развиха с известни усложнения, та чак сега изплувам.
Първо, честито на всички нови мами, с любов да гушкат своите слънчица!
Благодаря ви за пожеланията за рождения ми ден, толкова мило ми стана!  bouquet
Иначе моята бебка се роди още на 12.07. /с което потвърждавам статистиката на Фиончето за най-много родени на тази дата/ Казва се Ели, роди се 2800 г, 47 см. С нея всичко е ок.
Обаче при моето секцио се оказа, че е забравен един компрес /парцал един вид/, та на 6-я ден се наложи нова операция...  И така общо 6 дни в реанимацията, на 3 пъти ме превеждаха там. Ужасничко беше. Но вече се възстановявам, дори кърмата не успя да ми спре за този период от неядене на нищо и поене с антибиотици и други разни реанимационни питиета.
Благодаря на Варвара и Попова, с които се срещнахме в МД- за подкрепата, за милото и топло отношение. С Варвара направо се разминахме, аз тогава бях в доста тежък период, нямах сили да говоря, та моля да ме извини.
Сега вече ще се включвам по-честичко. О, и лентичката ще си оправя, и снимки ще качвам...
Целувки на всички  bouquet

# 163
Честито на мама Фиона за бебе София! Да я слуша и радва много!
 newsm51
Честито бебе Ели на мама Прасчо! Да расте здрава и щастлива!

Добре дошли на prascho и jorjito!

Прасчо, дано всичко е наред вече при теб!

Лека нощ от мен! Утре ще видим какви новини ще имам.  Може да ме оставят в болницата, затова пожелавам на всички необебени много късмет и скоро да станат щастливи мами на здрави бебета!

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 00:11 от Nadejda

# 164
  • Пловдив
Ехааааааааааа, браво на мама fiona за бебче София! Да радва много мама и тати! Да порастне едно голямо и послучно дете! На мама пожелавам бързо възстановяване и скоро да си бъде в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт