Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на закъснението на менструацията за бременността?
Какво е значението на голямото тегло на бебето при раждането?
Какви могат да бъдат причините за забавяне на движенията на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на закъснението на менструацията за бременността?
Закъснението на менструацията може да повлияе на определянето на термина при бременност. При определяне на термина, акушерките често питат за периода преди последната менструация, което може да бъде важно за определяне на точния момент на оплождане. В случаи с нередовен цикъл е трудно да се определи точният момент на оплождане, което може да доведе до по-голяма грешка при определяне на термина на бременността.
-
Какво е значението на голямото тегло на бебето при раждането?
-
Какви могат да бъдат причините за забавяне на движенията на бебето?
Забавянето на движенията на бебето може да се дължи на различни фактори, като например висока температура, което може да доведе до намалена активност. Въпреки това, ако има забавяне в движенията, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар за оценка и изключване на всякакви потенциални проблеми.
-
Какви са потенциалните рискове при раждане след операция на черния дроб?
-
Какви са възможните методи за облекчаване на симптомите на кашлица и настинка преди операцията за секцио?

(Стамен)

Справила си се чудесно! Името си е 6!!! Така,че давайте в новата"стара"тема. И нея да напълним с бебешоци!

Знам,че цикъла ми беше по 32,33 дни някъде,т.е. по-късно съм забременяла.Мислите ли,че има връзка закъснението на бебка със закъсненито на цикъла и каква е тя?

.А при всеки напън ме боли старата операция - ще взема да говоря с лекарката- аз говорих предния път с нея , че някой път ме срязва, но тя каза , че ако не ме боли при напъните няма проблем.Но сега се притеснявам щом сега като
- той ми каза че искал с бебето да са в един ден родени.
; това си е оформлението на Надето, аз просто копирах темата в нова такава, за да имаме къде да си пишем спокойно; даже не се справих с изписването на новите беборани, но тя Наденцето ще се върне и ще си ги оправи