Радостта ми е голяма, аз съм вече ЮЛСКА мама! епизод 2

• 16 419
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Честита рожба на Слонче!Да ти е много здрава, послушна и красива!
  ylinfant  bigdance2

# 256
Ех,че съм заплес  ooooh!
Къде съм бляла.
Асе,няма ли как да гледам предаването  newsm78  Със закъснение.  Blush  Повтарят ли го?

# 257
Ех,че съм заплес  ooooh!
Къде съм бляла.
Асе,няма ли как да гледам предаването  newsm78  Със закъснение.  Blush  Повтарят ли го?
Да и аз бих го гледала, но не съм прочела навреме.Дали не го повтарят днес през нощта?
 А, ето намерих програмата- довечера от 00,30  http://www.dnevnik.bg/tv/index.php  .А тя в коя част е била- в началото или по към края , че ние тогава се кърмим newsm78

# 258
  • София
Благодаря ви мили мами за поздравленията  Hug
Искам и да пожелая кураж на Didka и Verа, ще се справите и в момента в който гушнете бебоците ще забравите ако е имало трудни моменти.
Честито съкровище на мама Ivka 76 и мама Slonche   bouquet
 А за предаването дано да успея и аз да го гледам довечера-сутринта съм пропуснала  Embarassed

# 259
МОмичета,аз съм от августинките.ПИша ви защото мисля 4е имам информация за Вера25.Във форума на"биберон" открих  новина за нея: http://club.biberonbg.com/read.php?5,254662
Ето къде се е изгубила Laughing Дидка 25 ,хайде- твой ред е !

# 260
Бях в края Grinning Ако се храните тогава - гледайте Wink НО изявите продължават.

# 261
Здравейте мами!

Ние с Марти най- после сме си в къщи от днес. Благодаря ви много за милите поздравления и пожелания!

Да си мама е не само радост, а си е истинско щастие!

Сладурчето ни е добре. Жълт е като пате, спинка и папка. С кърменето нямаме проблеми, дано така да продължава.

Раждането беше предизвикано с коктейл от натурални продукти. Контракциите, които се появиха бяха нередовни и дори спряха. И точно когато се бяха отказали всички и ме пратиха да спя ми падна тапата  при 4 см разкритие. Веднага започнаха направо изгонващите контракции, които за 30 мин направиха разкритето пълно.  В родилната зала напъвах 40 мин. и се появи нашето прекрасно дете. Раждането мина толкова бързо при тези размери на бебока, че дори изненада персонала на родилното. Аз имам малко шевове, но нямаше друг начин при обиколка на главата 40 см. Таткото беше плътно с мен през целия ден и нощ и много ми помогна. Даже отряза пъпната връв.
В болницата беше спокойно, имахме късмет почти през цялото време да сме сами в стаята. Бебето беше при мен и свиквахме заедно.

Много имам да чета, но от утре ще сме по цял ден самички с бебо, тати е на работа. Но дано намеря време да се вкюча.

Честито на всички мами, които са се обебили след мен. Да са ви живи и здрави бебоците и много радост и щастие да ви донесат!

# 262
  • на правилното място, в точното време
  Пък ние нямаме тази телевизия  Cry Какви ли не други простотий има ... #2gunfire #2gunfire
   ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug   
  Наде, добре дошла най-после!!! Притеснихме се за теб!
   Браво на теб! Геройски си се справила и ти и тати! Поздравления и за двама ви!

# 263
  • София
Наденце честит ти голям юнак Hug
Да ти е жив и здрав миличка. Благодаря ти за милия смс Hug

# 264
Наде, добре дошла!Радвай се на бебока!Да ви е здрав и много щастлив!Браво на смелия татко !
  ylinfant smile3525  bigdance2

Честито на Вера -25!Да и е здраво детенцето и много да ги слушка!
  ylinfant newsm18 Tada
Аз пак не успях да го гледам, бебка плака цяла нощ и затова.Но другия път  ще се постарая повече.

# 265
ЧЕСТИТО НА ВЕРА 25 МОМИЧЕНЦЕ!

Наде добре дошла пак при нас.Бързо адаптиране и наминавай от време на време  Hug

Ние също нямаме тая Тв  ooooh!  ooooh!

# 266

Ние също нямаме тая Тв  ooooh!  ooooh!
За каква тв говорите?

# 267
ЕЕЕЕ така е като не надниквам вече тук!И аз искам повторение!Асинка като имаш други такива изяви казвай по рано за заплеси като нас!
Фиона за тв 7 говорят дето асинка се е изявила но не сме гледали за жалост! ooooh!
Добре дошла Наде!  bouquet

# 268
  • на правилното място, в точното време
Честито бебче на мама ВЕРА 25! Да й е живо и здраво бебчето и да радва мама и тати!

# 269
  • Варна
Честита дъщеричка на Вера_25.да им е жива и здрава и много послушна
Наде Добре дошла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт