За един спокоен и природосъобразен живот в извънградска среда

• 39 115
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 150
За да има къде детето ми да си играе на спокойствие и да диша по - чист въздух.

# 151
Защото е много по спокойно, тихо и чисто ! И има възможност човек сам да си отглежда храната и така да знае наистина какво яде ! И да си има двор във който детето да си играе без родителят да се притеснява. Имам желание да се махнем от големия град от доста време. За съжаление имам дете със сериозни увреждания и се налага да живеем в град където да сме близо до квалифицирана лекарска помощ. Но пък мога да мечтая ! Как в тиха лятна нощ си седя във люлеещ се стол във двора на къщата си и ледам небето,а наоколо тишина и щурци !

# 152
Аз живея извън големия град и го предпочитам, по-спокойно ми е, по-тихо... Всичко ми е на 10 минути пеша, всичко е познато и "наше".

# 153
  • Някъде там
Тишина,спокойствие,чист въздух.

# 154
  • Бургас
Заради спокойствието, тишината, чистотата на въздуха, водата и храната, красотата на природата.

# 155
Заради спокойствието и чистият въздух.

# 156
  • Бургас
Живяла съм на село и често си ходя там, спокойно е,въздуха е чист, има природа, гора, в двора  е пълно с цветя, отглеждаме зеленчуци, има овошки

# 157
  • Пазарджик
Аз живея извън големият град.Никога не съм живяла дори в град.Да ежедневието ми е там,но на село въздуха е чист,вечерите са тихи и спокойни.Детето играе навън по цял ден и хапва домашни плодове и зеленчуци.

# 158
Заради тишината.

# 159
  • София
Заради спокойствието и тишината.

# 160
Извън големия град всичко се случва по-спокойно, хората са по-дружелюбни и въздухът е по-чист. Simple Smile

# 161
Въздухът  по-чист. По нормално могат да се отглеждат деца - могат да играя на вън, могат да се движат свободно... Няма толкова опасности

# 162
  • София
Заради спокойствието Simple Smile

# 163
Защото е по-спокойно, тихо, евентуално е по-чист въздуха.

# 164
Чист въздух , тишина , спокойствие

Общи условия

Активация на акаунт