Слънчеви юнски късметчета 2020 ТЕМА 3

• 23 362
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Dream, аз също съм без коремче, а съм вече към 12гс. Sad
А не съм пълничка, даже мога да кажа, че съм по-скоро слаба. Ще видим какво ще каже док след няколко дена на ранния скрининг.

# 571
Dream, аз също съм без коремче, а съм вече към 12гс. Sad
А не съм пълничка, даже мога да кажа, че съм по-скоро слаба. Ще видим какво ще каже док след няколко дена на ранния скрининг.

Ох и аз го чакам но е чак на 9ти, а времето не минава...
Ще си чакаме и ще гледам да не търся все коремче, като го няма хах

# 572
Моята е на 3ти декември и вече почвам много да му треперя.
А клиниката, в която съм се записла, се чака много и това още повече ще ме напрегне. Отивам за преглед в 13:00 часа и влизам след 3-4-5 часа чак. Sad
Иначе, и аз всеки ден се оглеждам в огледалото, чакам го това коремче, а него никакво го няма.

# 573
И аз съм слаба и с първата бременност ми пролича много късно, може би и защото тренирах ми беше много стегнат корема, а сега не знам дали защото е втора бременност или защото са близнаци и заемат повече място, но вече ми личи.. не се притеснявайте много скоро ще се появят коремчетата и при вас 😊

# 574
Поне не си сама... При мен е същата работа както с корема така и с чакането при док.
Само всичко да е наред, пък ще чакам колкото се налага 🍀

# 575
С първата бременност ми пролича чак в шестия месец, така че не го мислете. И тогава, и сега съм около 50 кила.
Успех на скрийнингите!

# 576
Моят корем се поду още преди да видя положителния тест, ама толкова много, че не можех да си закопчая дънките Joy... Е, все още е такъв и определено не е от бебчето, а подуване, което го имат много от момичетата. Качила съм 1.5 кг., а започнах от 56кг. при 167см. височина, а коремчето ми е като в 6ти месец 🤰

# 577
  • Варна
Аз съм 168 и предната бременност стартирах от 52 кг. Корема ми почна леко да личи в началото на 5-ти месец. Сега стартирах от 56 кг и все още съм толкова. Сутрин не ми личи корема, но като хапна нещо леко се издува. Simple Smile Вечер си е най-издут. Като в 6-ти месец с предната бременност. Grinning
Вече не искам да се крия от никого, но чакам да мине ФМ на 14.12 (тогава ще съм точно 12+0) и да чуя, че всичко е наред. Simple Smile

# 578
Здравейте .  И моя корем е като в 5тия месец.  Много е симпатично всичко 😚😚

# 579
Моят корем е видим, появи ми се и пъпната херния, която имах и предишните два пъти/тогава в 6-ия месец/Също и непрекъснато преяждам вечер, тогава коремът ми е наистина като в 6 месец.
 Забелязах, че сега по-бързо ми се появи коремче, в сравнение с предишните бременности, явно наистина има значение как реагира коремната стена на разтягането на матката. А и с възрастта мускулите се отпускат сигурно.

# 580
Оххх,дойде ред да помрънкам и аз. Миналата вечер се събудих от сухо,болезнено гърло и не мигнах. Явно съм пипнала тоя грип. Вчера цял ден съм като парцал,а такова главоболие никога съм нямала..днес поне гърлото е по-добре. Пазете се момичета,ужасно е.

# 581
Аз таази сутрин се събудих така със страшно сухо гърло.Но ми изписаха Исла и е за овлажняване на лигавицата на гърлото.Иначе нищо друго ми няма.Незнам вирус ли е какво е ама не е приятно.

# 582
  • София
И аз съм със странно усещане в носоглътката. Отдавам го на климатика в болницата, много изсушава въздуха. Иначе сме добре, само кафеникаво се изтича малко, но с лежане ще се оправим. Утре живот и здраве сигурно ще ме изписват.
Потресена съм за пореден път от здравното ни осигуряване. Не е нормално толкова пари за преглед в държавна болница. Аз съм в Щерев и съм   доволна, плащам си, но поне знам защо.
Лежа с една девойка, дет не си е лекувала кашлица навреме и сега е с контракции. Пазете се!
Честит декември, нямам търпение да украся вкъщи и да дойдат празниците!

# 583
И аз имам коремче , като в 5 месец интересно ми е в 5 месец как ще изглеждам 😂😂😂

# 584
Аз имам едвам забележимо коремче. Горе-долу въображаемо. Забелязала съм, че някои дни сякаш е по-малко в зависимост от ходенето до тоалетна Simple Smile
Мисля, че това с кормчетата си е до организъм, а и дали е първа бременност също - май при първа по-бавно проличава.

Общи условия

Активация на акаунт