Тази вечер изтеглих за себе си 3 карти за развитие на отношенията ми с човек с който спряхме да общуваме преди 3 месеца и към който тогава имах интерес. Към днешна дата ние общуваме мило и добре. Не гледам на него по онзи начин вече и бих желала да сме добри познати и бутам всячески отношенията в тая посока, без флиртове, срещи и намеци дори когато другата страна се опитва да се закача. Днес обаче исках да видя дали вървя в правилната посока и попитах как ще се развият отношенията ми с този човек.
Паднаха се Висшата жрица - Кулата - Любовниците.
Картите не ми говорят, те ми крещят.
Аз ги тълкувам така че съм поела по унищожителен път и картите ме предупреждават просто да се оттегля без обяснения.
Моля ви да ми помогнете в пълното тълкуване. Не искам просто да обърна гръб на човек който сега се държи читаво и приятелски заради собственото си грешно тълкуване...
Картите ти не са толкова драматични, просто показват, че все още не си разрешила / Влюбените/ своя вътрешен кофликт / Висшата жрица + Кулата / и нямаш категорична позиция и мнение по отношение на младежа / Влюбените/. По / Висшата жрица + Влюбените / е ясно защо.