Карти Таро тема 22

• 25 742
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте !
Не съм се включвала отдавна,в много крив период съм и си изтеглих карти .Ще помоля за малко помощ по тях , защото са за мен самата и не искам да фантазирам по тях.

Светът / 10 меча (+ Крал Пентакли допълнителна ) /Асо жезли (+ Асо пентакли допълнителна )

Въпросът е за емоционалното ми състояние,защото не мога да разбера какво се случва с мен.

На мен тук ми се струва ,че Крал Пентакли не е определен човек .По-скоро си взела решение да обърнеш нова страница в живота си по Светът на 1-ва позиция и тук не ми се струва да е проективна карта . Реалността те смазва ,осъзнаваш цялата ситуация,в която се намираш .10 меча определено е неприятна карта ,все едно си захвърлена в нищото сама и без никаква подкрепа.Защото имаш нужда да се центрираш и вглъбиш в себе си ,по-скоро Крал пентакли го виждам като намерение да се концентрираш върху собствените си цели,отколкото към споделяне на благата им с другите.10 меча + Крал пентакли  сякаш ти казва - да,реалността е такава,но ти можеш да се справиш,имаш сили ,но трябва да подходиш методично и предпазливо,да се пазиш от грешки.Имаш нужда от структура и стабилност.
Ас жезли и Ас пентакли ме объркват - "Спри да се гневиш...Успехът ще дойде ,но всичко с времето си...Но готова ли си да получиш това,което искаш ?"

Дано някой ме коригира ,ако греша...

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:18 от menarini

# 616
Здравейте. За първи път пиша тук. Имам колежка, която гледа на карти таро и реших да я помоля да ми метне годишна прогноза. На март месец ми се падна асо пентакли - лъва, обърнат към мен. Каза, че означава нещо много хубаво, което ще се случи през този месец и че продължаването с другите месеци е безмислено. Гледала е и на моя колежка - паднала й се същата карта в месеца, в който забременя.
По принцип я накарах да ми хвърли карти, защото очаквам да ми се случат важни събития в живота. При вас познавали ли са ви картите и конкретно тази - лъва?

# 617
Темата се е раздвижила, супер Simple Smile
И аз моля за тълкуване и очаквам с нетърпение интерпретации на тези карти: Крал на жезлите, 2 пентакли, 9 пентакли, всичките изправени.
 Въпросът е - ще се преместя ли в най-близко бъдеще на мястото, на което желая? Допълвам, че местенето е повече от наложително и жизненоважно, както и да звучи.

Всъщност аз си правя мои тълкувания, но ми е мн.интересно как другите виждат нещата. За мен отговорът е позитивен, като това, което знам е, че 2 пентакли е преходна карта, говори за преход и определя следващата, която може да е сериозна промяна (9 пентакли).

По тези карти, според мен, има едно желание, което не е много добре обмислено, как ще се случи, защо ще се случи, трябва ли да се случи/ Крал жезли / , което довежда съвсем логично да колебанието на / 2 пентакли / . Добре, че тук е 9 пентакли, да свали на земята това желание за промяна и да го сведе до чисто практически въпроси и отговори и тогава вече да стане ясно, може ли въобще да се осъществи местене и най- вече кога, колко бързо.

# 618
Момичета, може ли, който има желание да ми изтегли карти и да ми отговори на въпроса: Защо при срещата на в петък И. реагира по този начин, когато ме видя?

После ще дам обратна връзка каква беше  реакцията, важно ми е какво ще каже Таро.

Благодаря.

# 619
Момичета, може ли, който има желание да ми изтегли карти и да ми отговори на въпроса: Защо при срещата на в петък И. реагира по този начин, когато ме видя?

После ще дам обратна връзка каква беше  реакцията, важно ми е какво ще каже Таро.

Благодаря.

Здравей Melissa77,
Предприела си нещо, с което И., не че не е съгласен, но иска да е по неговия/неин начин.

# 620

Благодаря.

Здравей Melissa77,
Предприела си нещо, с което И., не че не е съгласен, но иска да е по неговия/неин начин.
Благодаря ти.
Може ли още някой да се включи?

# 621
  • София

Благодаря.

Здравей Melissa77,
Благодаря ти.
Аз предполагам, че този мъж е влюбен в теб, може неговата реакция да е била в следствие на чувства, които изпитва към теб.

# 622

Благодаря.

Здравей Melissa77,
Благодаря ти.
Аз предполагам, че този мъж е влюбен в теб, може неговата реакция да е била в следствие на чувства, които изпитва към теб.
Точно това се запитах и аз. Досега винаги е държал самоуверено, приятелски. Не се бяхме виждали много време и в петък, когато ме видя заби поглед в земята, червен целия, започна да заеква. Наложи се два пъти да питам какво ми казва, защото от заекването не можех да разбера. Не съм очаквала подобна реакция и просто се зачудих какво се случва. Благодаря ти.
Все пак ако някой тълкува по друг начин моля да сподели, защото съм направо в шок, ако това е така.

# 623
Някой има ли желание да тегли карти по мой въпрос? 🙂 Ще ме потърси ли мъж, с когото не съм се чувала от месец и половина? Прекратили сме комуникация по различни причини и нямам представа какво се случва с него. Понякога ми се иска да му звънна просто да го чуя как е, но не знам как ще реагира, засега надали ще го направя. Въпросът е ще има ли включване от негова страна?

# 624
Някой може ли да ми отговори, какво ще се случи в любовния ми живот и ще срещна ли скоро нов мъж.

Благодаря Ви предварително! Моля Ви! Ще Ви върна, каквато услуга искате. Ще почерпя!

# 625
Нали се разбрахме, че тук не е гадателски форум!!!
Врачки има ли тук?
Таро  е приказка, учител , духовто израстване
🍒

# 626
Да размърдам малко темата с едни карти .
Ето как изглежда компромисът . Ще помоля,ако греша,да ме поправите...Развитие ( или по-скоро липсата на развитие в отношения) , зададох срок от 1 месец  :

Умереността - Кралица пентакли ( + 4 чаши) - Силата ( + 10 меча )

Кралица пентакли ,неудовлетворена от онова,което не може да има и това,което настоящето й предлага.Дори досада и разочарование.За нея отношенията са изчерпани и просто компромисът я притиска отвсякъде. (Кралица пентакли + 10 меча )
Балансиране между компромис и привиден мир в потискане на чувства и желания. Обаче по Силата + 10 меча ми се струва,че напълно се осъзнава ситуацията,в която се намират и това е болезнено. Макар мъжът тук да не го виждам аз лично...
В записките си имам следното относно Силата :
"Силата на трета позиция след чаши особено (и не само), говори за парични затруднения и за трудни избори, свързани с финанси."

И това е много вероятната причина Кралица пентакли да си стои в същото положение - неудовлетворена,зациклила ,но и страх от финансови проблеми да я карат да играе театър на привиден мир.
Аз не съм сигурна, че това е компромис, не бих го нарекла така. На мен повече ми прилича на отчаяние, на безсилие и предаване. Липса на мотивация, липса на сили да противодейства на равнодушието и бавния, монотонен живот, който води. Липса на огън и желание да промени каквото и да е.
Няма го мъжа, защото в нейния живот той не съществува. Тия карти ми напомнят на поглед обърнат единствено навътре, но блуждаещ. Тя не изучава това, в което се е превърнала, не търси промяна. Напомнят ми една 7 чаши, 8 меч. Карти на бездействието.

# 627
Здравейте момичета!
Тази вечер изтеглих за себе си 3 карти за развитие на отношенията ми с човек с който спряхме да общуваме преди 3 месеца и към който тогава имах интерес. Към днешна дата ние общуваме мило и добре. Не гледам на него по онзи начин вече и бих желала да сме добри познати и бутам всячески отношенията в тая посока, без флиртове, срещи и намеци дори когато другата страна се опитва да се закача. Днес обаче исках да видя дали вървя в правилната посока и попитах как ще се развият отношенията ми с този човек.
Паднаха се Висшата жрица - Кулата - Любовниците.
Картите не ми говорят, те ми крещят.
Аз ги тълкувам така че съм поела по унищожителен път и картите ме предупреждават просто да се оттегля без обяснения.
Моля ви да ми помогнете в пълното тълкуване. Не искам просто да обърна гръб на човек който сега се държи читаво и приятелски заради собственото си грешно тълкуване...

# 628
  • там, където ми харесва
Здравейте, днес следобед съм на интервю за работа и въпросът ми е какво ще се случи на него?
Картите са:
Крал пентакли Император Паж жезли

Някакви предположения?
Благодаря!

Давам обратна връзка оказа се , че заплатата е твърде ниска и сама се отказах от позицията.

# 629
Здравейте момичета!
Тази вечер изтеглих за себе си 3 карти за развитие на отношенията ми с човек с който спряхме да общуваме преди 3 месеца и към който тогава имах интерес. Към днешна дата ние общуваме мило и добре. Не гледам на него по онзи начин вече и бих желала да сме добри познати и бутам всячески отношенията в тая посока, без флиртове, срещи и намеци дори когато другата страна се опитва да се закача. Днес обаче исках да видя дали вървя в правилната посока и попитах как ще се развият отношенията ми с този човек.
Паднаха се Висшата жрица - Кулата - Любовниците.
Картите не ми говорят, те ми крещят.
Аз ги тълкувам така че съм поела по унищожителен път и картите ме предупреждават просто да се оттегля без обяснения.
Моля ви да ми помогнете в пълното тълкуване. Не искам просто да обърна гръб на човек който сега се държи читаво и приятелски заради собственото си грешно тълкуване...

Картите ти не са толкова драматични, просто показват, че все още не си разрешила / Влюбените/ своя вътрешен кофликт / Висшата жрица + Кулата / и нямаш категорична позиция и мнение по отношение на младежа / Влюбените/. По / Висшата жрица + Влюбените / е ясно защо.

Общи условия

Активация на акаунт