Не съм се включвала отдавна,в много крив период съм и си изтеглих карти .Ще помоля за малко помощ по тях , защото са за мен самата и не искам да фантазирам по тях.
Светът / 10 меча (+ Крал Пентакли допълнителна ) /Асо жезли (+ Асо пентакли допълнителна )
Въпросът е за емоционалното ми състояние,защото не мога да разбера какво се случва с мен.
На мен тук ми се струва ,че Крал Пентакли не е определен човек .По-скоро си взела решение да обърнеш нова страница в живота си по Светът на 1-ва позиция и тук не ми се струва да е проективна карта . Реалността те смазва ,осъзнаваш цялата ситуация,в която се намираш .10 меча определено е неприятна карта ,все едно си захвърлена в нищото сама и без никаква подкрепа.Защото имаш нужда да се центрираш и вглъбиш в себе си ,по-скоро Крал пентакли го виждам като намерение да се концентрираш върху собствените си цели,отколкото към споделяне на благата им с другите.10 меча + Крал пентакли сякаш ти казва - да,реалността е такава,но ти можеш да се справиш,имаш сили ,но трябва да подходиш методично и предпазливо,да се пазиш от грешки.Имаш нужда от структура и стабилност.
Ас жезли и Ас пентакли ме объркват - "Спри да се гневиш...Успехът ще дойде ,но всичко с времето си...Но готова ли си да получиш това,което искаш ?"
Дано някой ме коригира ,ако греша...