Карти Таро тема 22

• 25 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Той отрича,естествено . Има,да .В 3 меча ли го видя?

# 121
Здравейте Simple Smile

Питах картите ще успеем ли да запазим семейството си:

Силата /Ас пентакли / 4 чаши
7 меча / Императорът /Висшата жрица

Тези карти са теглени преди  10 -на дни

От днес имам тези :
3 меча /Магът /4 чаши + Луната

Макар да нямам представа какво означава Магът на 2-ра позиция ,нито една от комбинациите не ми дава позитивен отговор ...

Нека,ако някой има желание,да коментира .

Ще си позволя само по втората комбинация - някой от двамата прави тайни планове и е неискрен само и само да задържи статуквото (Императора). Може би разчита и на някой друг ,някакви тайни сценарии се разиграват . Сега изглежда всичко върви по план ,макар да прозира известен страх да не изгубите постигнатото до момента.
На 3-та позиция Висшата жрица е вероятно да даде разпад на отношения без особена яснота какво се е случило.

Мисля,че по тази комбинация отговорът е "не" ,макар с тези два калцирали ГА ...Доста време да си останете в това положение.Луната също ти се е появила на трета позиция ,заедно с повторяемостта на 4 чаши - няма какво повече да си дадете в тази връзка,показва дълбока самота и неразбиране,изчерпани отношения до болка.Заедно с Луната ,това ще е бавен и дори болезнен период на лутане,търсене,опипване,емоционална нестабилност и обърканост.

По Силата мисля,че ти си поставила емоционална бариера,липса на близост и интимност .От което и двамата се гърчите ,защото не ви е добре ,обаче и не пускате обществените норми.Блокиране на чувствата за сметка на обществено положение.
Моля да не приемаш като укор или нещо такова,ти си знаеш защо ...
Магът на 2-ра не мисля,че показва манипулация ,а по-скоро ,че всичко е във вашите ръце и не бива да се отлага,но не бих казала,че картата ми е особено позната .

Но като цяло,мисля,че и трита комбинации не дават положителен отговор на така зададения въпрос.По-скоро "не,няма да запазите семейството" ,но процесът ще е бавен и болезнен.

Много се надявам да се включи още някой ,поне да потвърди,че не плещя глупости ! Но така виждам картите . 4 чаши на трета позиция + Висшата жрица и Луната не ми дават особен оптимизъм .

# 122
Здравейте, относно връзка с даден човек винаги ми се пада крал чаши... На питането ми как ще се развият отношенията ни излезе:на първа позиция крал чаши ;10 мечове ;10-колелото ...сама ми е трудно да си тълкувам... Моля за малко помощ... За какво трябва да знам за него ми се падна колелото, 10 мечове и колесницата... Притеснява ме дали няма друга или крие нещо..

# 123
Дами, пак съм тук! Казахте ми да прибера картите и аз ги прибрах, обаче... Искам да попитам картите каква е причината последната ми случка (развитие на нещата - приятелство, чувства, отношение, заминаване в друг град и поява на друга и всичко се развива в месеците по същото време от годината) с И да е аналогична на тази от преди 2 години с Н? Какъв е урокът, който трябва да получа (Освен да не се занимавам с ветрогонци)? Каква е причината и преди и сега покрай случките да се появява един и същ човек Н, който проявява интерес към мен? ( И преди, и сега не мога да преценя имам ли влечение към този човек, защото съм объркана). Може ли някоя от вас да ми изтегли карти или мога да си изтегля от моите?

# 124
Тези карти показват теб - искаш страстта да я има между вас, да сте истинка двойка, направо пауър капъл, пример за хубаво семейство, но и тогава са се появили 4те чаши. Просто не си им обърнала внимание. Искаш някои неща, но те не са в менюто.
Висшата жрица до императора е друга жена, 7 меча показва съпругът ти, който тъче на два стана и иска да заграби хубавото и от единия и от другия стан.:
3 меча също показва любовен триъгълник, защото луната е скритата, т.е. има нещо скрито и тайно.
Магът е мъж манипулатор и лъжец.

4 чаши ти показва изходът от ситуацията - ще си продължи така. Него го устройва да си се забавлява с другата, а вкъщи да се забавлява с детето / децата за час два. Така в двойния живот той може да избягва до безкрайност отговорността и да се радва на хубавото. Нищо няма да направи. Няма да се разведе с теб, но няма и да избере нито теб, нито нея.

# 125
Благодаря ви за отговорите!
И двете сте на прав път.
Елфичка,ако някой е поставил отношенията ни в емоционална изолация,това съм аз ,Menarini е права .Така сме от много време.Започнах да подозирам,че има някоя друга,когато той спря да се моли за интимност.
Той отрича,аз пък знам че лъже .Аз не мога да спра да се обвинявам каква глупачка съм била всичко да се разиграва под носа ми.Не знам от кое повече ме боли - от изневярата или от това,че всичко се е разигравало наистина под носа ми.
По Висшата жрица дори мисля,че я е поставил на пиедестал ,в смисъл такъв че допускам да е жената-мечта за него.Знам коя е ,има защо да се влюби в нея.Но пък и много държи да останем семейство,обаче аз не знам докога мога да играя този фарс.Не мога да хвана дали още поддържат отношения,не виждам нищо черно на бяло.И на мен по-скоро ми се иска да сме семейство,но не знам докога.

Елфичка , на въпрос "да" или "не" как смяташ ,че е отговора ?

Здравейте, относно връзка с даден човек винаги ми се пада крал чаши... На питането ми как ще се развият отношенията ни излезе:на първа позиция крал чаши ;10 мечове ;10-колелото ...сама ми е трудно да си тълкувам... Моля за малко помощ... За какво трябва да знам за него ми се падна колелото, 10 мечове и колесницата... Притеснява ме дали няма друга или крие нещо..

Според мен не може да се разчита на този човек,той е емоционален и е от типа мъже,които са склонни да ти замазват очите,докато получават каквото искат.Ще ти донесе много болка тази негова емоционална нестабилност.Коя е последната карта - 10 от малките аркани или Колелото? Ако е Колелото - съжалявам,но няма да се развият отношенията ви и така е по-добре.
Ако е Колесницата каква е - допълнителна карта ли?

Последна редакция: ср, 04 дек 2019, 12:55 от bian_9023

# 126
Получих едно предложение, което ме изпълва с големи колебания. Ще може ли да ми изтеглите карти за ситуацията - дали за мен ще е по-добре да го приема или да го отхвърля.

# 127
Здравейте момичета!
Много от вас са запознати с моята история но тя има развитие май което само аз не знам. Аз се отдръпнах и не комуникирам нито с К а с Г и преди не общувах особено. Но това не пречи на Г да ме гледа много лошо и с омраза а аз нищо не съм и направила напротив открих и пътя нито на К да се държи гадно - е с него имахме разправия миналата седмица и всеки си хвана пътя. Нещо се случва но аз не разбирам ролята ми нито пък откъде идва това отношение. Не е опция да разговарям с нито един от двамата. Искам само всичко това да приключи.
Можете ли да ми помогнете да разбера какво се случва? И как ме съветва Таро да постъпя за да постигна външно и вътрешно спокойствие?

# 128
Ехх, Слипи. Вземи си едни карти и започни да се упражняваш Simple Smile

Биан ти карти хвърли ли си за да или не. Според мен ти вече знаеш дали искаш да си с него. Даже го и написа. Може би трябва да провериш дали и той иска да е с теб и дали искате да преминете през изневярата като двойка или като отделни единици.

# 129
Здравейте момичета!
Много от вас са запознати с моята история но тя има развитие май което само аз не знам. Аз се отдръпнах и не комуникирам нито с К а с Г и преди не общувах особено. Но това не пречи на Г да ме гледа много лошо и с омраза а аз нищо не съм и направила напротив открих и пътя нито на К да се държи гадно - е с него имахме разправия миналата седмица и всеки си хвана пътя. Нещо се случва но аз не разбирам ролята ми нито пък откъде идва това отношение. Не е опция да разговарям с нито един от двамата. Искам само всичко това да приключи.
Можете ли да ми помогнете да разбера какво се случва? И как ме съветва Таро да постъпя за да постигна външно и вътрешно спокойствие?
Слипи, те нещата са приключили, само ти не искаш да го разбереш и дълбаеш ли, дълбаеш...

# 130
Здравейте Simple Smile

Питах картите ще успеем ли да запазим семейството си:

Тези карти са теглени преди  10 -на дни

От днес имам тези :

Привет, ако питаш за раздяла - такава няма да има.
При първи карти като Силата, Ас пентакли и 4 чаши, не е било нужно да гледаш отново, тези карти са били напълно достатъчни да се направи добра прогностика.

# 131
Мона,всъщност въпросът беше ще успеем ли да задържим семейството си.
И от всичко,което знаех за картите - моите отговори клоняха към "не" на въпросът,зададен точно по този начин.
Сега започвам да мисля дали не съм задала въпросът глупаво.По-коректно би било да попитам дали ще се разделим.

Обърках се ...

# 132
Здравейте момичета!
Слипи, те нещата са приключили, само ти не искаш да го разбереш и дълбаеш ли, дълбаеш...
Личните ни отношения са приключили но интригите не. Моля поне ми изтеглете карти. Нямам карти.

# 133
Мона,всъщност въпросът беше ще успеем ли да задържим семейството си.
И от всичко,което знаех за картите - моите отговори клоняха към "не" на въпросът,зададен точно по този начин.
Сега започвам да мисля дали не съм задала въпросът глупаво.По-коректно би било да попитам дали ще се разделим.

Обърках се ...

Кое да е отговор "не"?
Запазва се статуквото на положението, въпреки всичко онова, което клокочи отвътре.

Въпросът ти е съвсем уместен, няма нищо глупаво в него.

# 134
Привет,момичета!
Соул, теглих ти.Добре ли е за теб да приемеш предложението - 5 жезли ,6 мечове, асо мечове, отдолу 4 чаши.

Общи условия

Активация на акаунт