Карти Таро тема 22

• 25 767
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте!
Дълго мислих преди да започна да пиша, но все пак се реших.
Имам въпрос, който ме тормози и, ако някой има желанието да изтегли карти за да ми даде яснота, ще съм страшно благодарна.
Правилно ли постъпих като подадох предизвестие да напусна?
Какво да очаквам след това?
Наистина ми е доста притеснено и ще се радвам, ако някой ми обърне внимание!
Здравей, по картите който изтеглих за първия въпрос, наистина се вижда колко си стресирана, страх те е да не изгубиш нещо, но по 10 Жезли имаш напускане на старата работа и просперитет, нови мечти за нова работа.
По вторият въпрос картите казват, че много скоро ще получиш известие, което ще те накара да се замислиш дали има смисъл, виждам съжаление и песимизъм за бъдещето, но според мен не всичко е изгубено.
illusion_, препрочитам отново и се запитах, какво имаш предвид под това, че не всичко е загубено.
Имам предвид, да не се отчайваш, че няма нищо не поправимо и да обърнем внимание на нещата, които имаме, вместо да страдаме за нещата, които нямаме. Време е за ново начало в професионален план

# 556
Здравейте!
Дълго мислих преди да започна да пиша, но все пак се реших.
Имам въпрос, който ме тормози и, ако някой има желанието да изтегли карти за да ми даде яснота, ще съм страшно благодарна.
Правилно ли постъпих като подадох предизвестие да напусна?
Какво да очаквам след това?
Наистина ми е доста притеснено и ще се радвам, ако някой ми обърне внимание!
Здравей, по картите който изтеглих за първия въпрос, наистина се вижда колко си стресирана, страх те е да не изгубиш нещо, но по 10 Жезли имаш напускане на старата работа и просперитет, нови мечти за нова работа.
По вторият въпрос картите казват, че много скоро ще получиш известие, което ще те накара да се замислиш дали има смисъл, виждам съжаление и песимизъм за бъдещето, но според мен не всичко е изгубено.

Не искам да те обезкуражавам, обаче ситуацията е сложна. Най-вероятно отдавна се чувстваш абсолютно безполезна и не  виждаш никакви перспективи в работата, което те е довело до решение за напускане. Обаче няма да е лесно. И ми се струва, че периодът който предстои няма да е лесен. Вероятно имаш нужда от сериозно преосмисляне на приоритетите и вероятно предстои преразглеждане на начина, по който гледаш на света. Понякога има моменти, когато човек трябва да отрезви преценката си и да промени гледната точка. Мисля, че това е периодът, който следва за теб. Въоръжи се с търпение.

Здравейте, ще може ли някой да изтегли карти вместо мен? От известно време имаме проблеми със съпругът ми
 /А/. Моето име започва с Р. Въпросът ми е : Ще се опрявят ли нещата между нас? Изпитва ли все още чувства към мен?
Благодаря предварително!
7 пентакли-Жрецът-Обесеният
3 мечове-Кралица Жезли-9 пентакли -  картите са на Lola777

Имате ли деца? И аз като Lola777 не виждам да има развод.

Да, имаме 3 деца. Женени сме от 24 г.

Тук мисля, че ситуацията в семейния живот е отдавна, но вероятно напоследък са се обострили проявленията и въпросите са започнали да изплуват и да се поставят ребром. Разводът не е най-важното тук. Важно е Кралицата жезли да си изясни на какви компромиси е готова и нужни ли са изобщо.

Здравейте ! Имам нужда от помощта ви за едни карти.
Въпросът касае лични отношения - защо този човек скри информация от мен ?

Кралица мечове - 3 меча - 7 пентакли (+ 8 пентакли)

Защото такива са ви отношенията. Конкретния случай е просто още едно разочарование, но според мен не е нито неочаквано, нито ще е за последен път. Смятам, че твоята задача тук е да си вземеш решенията и да заявиш позиция или поне да си я изясниш за себе си. И когато знаеш какъв е определен човек да не живееш в очакване, че ще се промени.

# 557

Предпочел е да скрие, за да не те нарани. Изчаква подходящ момент.

# 558
Какво бихте казали за чувствата, които таи един човек към друг по тези карти?

Обесения, Колесницата, 4 меч

Според мен описват доста точно историята им. Показателна е появата на Обесения на първа позиция.

Според мен, човекът се колебае и измъчва вътрешно. Чуди се дали да заяви нещо, дали да предприеме действия.
За момента се е отдръпнал и изчаква.
Благодаря ти за мнението!
Бил е поставен в патова ситуация, от която е трябвало да излиза с наистина нова визия и нови решителни действия, но това чувство на потрес още го владее. И дори да има моменти, в които да се устремява към контакт с другия човек, следва отдръпване, наистина, и обмисляне, но не и действие.
Тук картите много ми напомнят 2 пентакли с двоуменето, едно непрестанно колебание - крачка напред, крачка назад.

# 559
Здравейте,бих се радвала ако някой хвърли за мен карти.Въпроса ми е ще се развият ли някакви романтични отношения с Г?Много ще съм благодарна ако някой ми хвърли карти Simple Smile))

# 560
И аз искам, писах пост, ама никой не иска да ми метне 😔

# 561
Здравейте,бих се радвала ако някой хвърли за мен карти.Въпроса ми е ще се развият ли някакви романтични отношения с Г?Много ще съм благодарна ако някой ми хвърли карти Simple Smile))
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците
Нещо пречи на тези отношения да прераснат във връзка. Те са на етап интерес, да, много голям, но до там. Някой от двама ви ще трябва да направи своя избор, да се откаже от нещо, за да е с другия, но едва ли ще го направи.
Познавате ли се с този човек отпреди?

# 562
Здравейте, ако може някой да погледне за мен дали ме очаква предложение за брак тази година и съответно сватба. Живея на семейни начала с моя приятел, ако е от значение. Grinning благодаря предварително. Blush

# 563
Здравейте, моля някой да хвърли едни карти вместо мен по един конкретен въпрос:
Как ще се развият отношенията ми с В?
Благодаря предварително.

# 564

Предпочел е да скрие, за да не те нарани. Изчаква подходящ момент.

Това каза. Ефектът обаче беше обратния Simple Smile
Не ,че и Таня не е права...

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 11:18 от menarini

# 565
Здравейте, ако може някой да погледне за мен дали ме очаква предложение за брак тази година и съответно сватба. Живея на семейни начала с моя приятел, ако е от значение. Grinning благодаря предварително. Blush

8 чаши Папата 6 пентакли

Simple Smile Когато човек се променя в положителна посока, се случват хубави неща. Получаваш подарък от "съдбата" или от "горе".

# 566
Здравейте
Може ли да ми хвърлите едни карти и на мен?
В момента съм привлечена от един мъж,но не се познаваме ,ще се получи ли нещо-Д?- 100 % съм за не ,но все пак Joy и от друг да го чуя искам Joy
Щастието,кога ще дойде в живота ми- T ?Кога ще си намеря подходящата половинка в живота-Т?
Искрено  ви благодаря,предварително !

# 567
Здравейте,
Има ли някой склонен да види дали ще срещна скоро нова любов?

# 568
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците
Нещо пречи на тези отношения да прераснат във връзка. Те са на етап интерес, да, много голям, но до там. Някой от двама ви ще трябва да направи своя избор, да се откаже от нещо, за да е с другия, но едва ли ще го направи.
Познавате ли се с този човек отпреди?

Не,истината е,че се познаваме супер бегло.Видяхме се по работа клиент съм му така да се каже и като го видях и ми хареса от раз.Но не знам много за него и някак не върви да го поканя на среща.Интересно ми беше дали ще де случи нещо,а още по интересното е че от три карти две са големи Аркани.Винаги съм ги възприемала като нещо съдбовно със дълго и трайно влияние и ми стана много любопитно че се паднаха цели две за доста повърхностни на този етап отношения...

# 569
Здравейте момичета!
Не ми е важно и спешно но ще се равам ако някой ми отговори на двата въпроса във връзка с тълкуването на картите. Simple Smile

Здравейте момичета!
Изтеглих комбинация за развитие на отношения между двама души.
Паднаха се паж жезли + крал жезли + 8 жезли + кралица мечове (поясняваща 8 мечове). Тази комбинация ми казва че буйния непостоянен младеж се е превърнал в мъж който знае какво иска но не уважава чувствата на жената а си гледа собствения интерес. Затова отношенията вървят към бърз финал (8 жезли) който ще бъде сложен от жената (кралицата) на която ще и писне от непостоянното поведение и егоцентризма на мъжа.
След това изтеглих карти за чувствата на мъжа към жената за да видя права ли съм в тълкуването си.
Паднаха се кралица пентакли + 4 жезли + луната
На мен това ми прилича мъжа да е стартирал някакви отношения със земна, уравновесена жена които му носят мир и радост но по луната - че тези отношения с тая кралица пентакли още са тайни и са скрити за жената.
Двата ми основно въпроса са как да тълкувам две еднополови дворцови карти от една и съща боя?
Какво означава луната на трета позиция?

Общи условия

Активация на акаунт