Карти Таро тема 22

• 25 852
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Луната на трета позиция я виждам като манипулации, лъжи или нещо скрито.

# 571
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти, въпроса е, дали ще имаме връзка с човека, дали ще пожелае такава. Благодаря ви предварително.

# 572
Луната на трета позиция я виждам като манипулации, лъжи или нещо скрито.
Благодаря Елфичка!

# 573
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти, въпроса е, дали ще имаме връзка с човека, дали ще пожелае такава. Благодаря ви предварително.

Не мога да разбера тази подредба с 4 карти, но 3 меча на трета позиция ( последна?) Е Не!

# 574

Не мога да разбера тази подредба с 4 карти, но 3 меча на трета позиция ( последна?) Е Не!

# 575
Падаш си по мъже, които не са на разположение и се надяваш всеки път да се получи нещо друго. Пак е не.

# 576
Здравейте момичета!
Не ми е важно и спешно но ще се равам ако някой ми отговори на двата въпроса във връзка с тълкуването на картите. Simple Smile

Здравейте момичета!
Изтеглих комбинация за развитие на отношения между двама души.
Паднаха се паж жезли + крал жезли + 8 жезли + кралица мечове (поясняваща 8 мечове). Тази комбинация ми казва че буйния непостоянен младеж се е превърнал в мъж който знае какво иска но не уважава чувствата на жената а си гледа собствения интерес. Затова отношенията вървят към бърз финал (8 жезли) който ще бъде сложен от жената (кралицата) на която ще и писне от непостоянното поведение и егоцентризма на мъжа.
След това изтеглих карти за чувствата на мъжа към жената за да видя права ли съм в тълкуването си.
Паднаха се кралица пентакли + 4 жезли + луната
На мен това ми прилича мъжа да е стартирал някакви отношения със земна, уравновесена жена които му носят мир и радост но по луната - че тези отношения с тая кралица пентакли още са тайни и са скрити за жената.
Двата ми основно въпроса са как да тълкувам две еднополови дворцови карти от една и съща боя?
Какво означава луната на трета позиция?

Аз не знам защо в първата част има толкова много карти и затова няма да коментирам, но ми направи впечатление второто. Въпросът е какви са чувствата на мъжа към жената и изведнъж после тълкуването отива към някаква друга жена, с която бил имал връзка. Странно е малко. Ако не вярваме, че картите ни отговарят на зададения въпрос /въпреки, че не отричам, че понякога дават друга информация, която явно е по-важна за питащия/, тогава как изобщо ще общуваме с тях? Та с Кралица пентакли, 4 жезли и  Луната бих казала, че човекът смята жената за земна, топла и грижовна; възможно е да вижда в нея жена, подходяща за съпруга. По 4 жезли му харесва да общува с нея, вероятно и да ходи по "партита". Луната не трета позиция, според мен означава, че на този етап той не е взел решение за тази жена. Не е наясно със себе си и не знае накъде реално ще тръгнат нещата. Също така възможно е жената на моменти да го изненадва с твърде много претенции и капризи, включително и в материален план, което също да го смущава и на този етап той да не е наясно със себе си - иска ли я в крайна сметка, или не. Също така дали може да си "я позволи". Дали е достатъчно платежоспособен в известен смисъл.

# 577
Здравейте,бих се радвала ако някой хвърли за мен карти.Въпроса ми е ще се развият ли някакви романтични отношения с Г?Много ще съм благодарна ако някой ми хвърли карти Simple Smile))
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците
Нещо пречи на тези отношения да прераснат във връзка. Те са на етап интерес, да, много голям, но до там. Някой от двама ви ще трябва да направи своя избор, да се откаже от нещо, за да е с другия, но едва ли ще го направи.
Познавате ли се с този човек отпреди?

Не,истината е,че се познаваме супер бегло.Видяхме се по работа клиент съм му така да се каже и като го видях и ми хареса от раз.Но не знам много за него и някак не върви да го поканя на среща.Интересно ми беше дали ще де случи нещо,а още по интересното е че от три карти две са големи Аркани.Винаги съм ги възприемала като нещо съдбовно със дълго и трайно влияние и ми стана много любопитно че се паднаха цели две за доста повърхностни на този етап отношения...
По Справедливостта това беше едната възможност, затова попитах.
По тези карти не виждам перспектива.

# 578
Таня сърдечно благодаря! Аз се уча все пак и чета от форуми и сайтове. Просто тълкувах кралица пентакли с 4 жезли, намерила съм някъде където се е онсъждала тая комбинация явно по този начин. Имам много да уча. Но се падна и луната и реших че тая жена е някаква скрита жена кралицата пентакли.
Не мисля тази жена да е имала материални претенции към този мъж но може би той си я представя така.
А в първата комбинация има много карти защото изтеглих 4-та за да уточня 8 жезли.
Здравейте момичета!
Не ми е важно и спешно но ще се равам ако някой ми отговори на двата въпроса във връзка с тълкуването на картите. Simple Smile

Здравейте момичета!
Изтеглих комбинация за развитие на отношения между двама души.
Паднаха се паж жезли + крал жезли + 8 жезли + кралица мечове (поясняваща 8 мечове). Тази комбинация ми казва че буйния непостоянен младеж се е превърнал в мъж който знае какво иска но не уважава чувствата на жената а си гледа собствения интерес. Затова отношенията вървят към бърз финал (8 жезли) който ще бъде сложен от жената (кралицата) на която ще и писне от непостоянното поведение и егоцентризма на мъжа.
След това изтеглих карти за чувствата на мъжа към жената за да видя права ли съм в тълкуването си.
Паднаха се кралица пентакли + 4 жезли + луната
На мен това ми прилича мъжа да е стартирал някакви отношения със земна, уравновесена жена които му носят мир и радост но по луната - че тези отношения с тая кралица пентакли още са тайни и са скрити за жената.
Двата ми основно въпроса са как да тълкувам две еднополови дворцови карти от една и съща боя?
Какво означава луната на трета позиция?

Аз не знам защо в първата част има толкова много карти и затова няма да коментирам, но ми направи впечатление второто. Въпросът е какви са чувствата на мъжа към жената и изведнъж после тълкуването отива към някаква друга жена, с която бил имал връзка. Странно е малко. Ако не вярваме, че картите ни отговарят на зададения въпрос /въпреки, че не отричам, че понякога дават друга информация, която явно е по-важна за питащия/, тогава как изобщо ще общуваме с тях? Та с Кралица пентакли, 4 жезли и  Луната бих казала, че човекът смята жената за земна, топла и грижовна; възможно е да вижда в нея жена, подходяща за съпруга. По 4 жезли му харесва да общува с нея, вероятно и да ходи по "партита". Луната не трета позиция, според мен означава, че на този етап той не е взел решение за тази жена. Не е наясно със себе си и не знае накъде реално ще тръгнат нещата. Също така възможно е жената на моменти да го изненадва с твърде много претенции и капризи, включително и в материален план, което също да го смущава и на този етап той да не е наясно със себе си - иска ли я в крайна сметка, или не. Също така дали може да си "я позволи". Дали е достатъчно платежоспособен в известен смисъл.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 22:36 от Sleepy B

# 579
Здравейте,бих се радвала ако някой хвърли за мен карти.Въпроса ми е ще се развият ли някакви романтични отношения с Г?Много ще съм благодарна ако някой ми хвърли карти Simple Smile))
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците
Нещо пречи на тези отношения да прераснат във връзка. Те са на етап интерес, да, много голям, но до там. Някой от двама ви ще трябва да направи своя избор, да се откаже от нещо, за да е с другия, но едва ли ще го направи.

Не,истината е,че се познаваме супер бегло.Видяхме се по работа клиент съм му така да се каже и като го видях и ми хареса от раз.Но не знам много за него и някак не върви да го поканя на среща.Интересно ми беше дали ще де случи нещо,а още по интересното е че от три карти две са големи Аркани.Винаги съм ги възприемала като нещо съдбовно със дълго и трайно влияние и ми стана много любопитно че се паднаха цели две за доста повърхностни на този етап отношения...

Може би Справедливостта тук е индикация за това, че срещата е била по друг повод. Не е била с романтична цел. А 2 чаши между два големи аркана ми изглежда като увлечение не на място. Което няма развитие, защото само по себе си е "неадекватно" като за повода на запознанство.

# 580
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците

Може би Справедливостта тук е индикация за това, че срещата е била по друг повод. Не е била с романтична цел. А 2 чаши между два големи аркана ми изглежда като увлечение не на място. Което няма развитие, защото само по себе си е "неадекватно" като за повода на запознанство.
Какво значи не на място увлечение, което да е неадекватно на повода на запознанството? Не го разбирам. Запознаваме се на всякакви места и по всякакъв поводи, симпатията възниква без да ни пита дали е адекватна на мястото или повода.
Жалкото в случая е, че това запознанство няма бъдеще. Дори при 2 чаши и Любовниците. Справедливостта го показва.

# 581
Здравейте, отдавна не съм се включваш, но ще се радвам ако някой ми хвърли карти на един въпрос. Дали ще е подходящ момент да се опитам да подновят отношенията си с едно момиче. Тя е В.В. аз съм Т.И.

# 582
Скрит текст:

Тези карти ми приличат точно на приказката : " Всяко зло за добро!"

# 583
Скрит текст:
Аз ти изтеглих
Справедливостта,  2 чаши, Любовниците

[/spoiler]
Какво значи не на място увлечение, което да е неадекватно на повода на запознанството? Не го разбирам. Запознаваме се на всякакви места и по всякакъв поводи, симпатията възниква без да ни пита дали е адекватна на мястото или повода.
Жалкото в случая е, че това запознанство няма бъдеще. Дори при 2 чаши и Любовниците. Справедливостта го показва.

Ами много просто. Отиваш на психолог да обсъдиш проблеми със себе си и усещаш увлечение. На място ли ти се струва?

Освен това в случая коментирам какво казват картите. Дали някой ще се хвърли на бизнес партньор или на шефа си е негова работа и негови ще са последствията. Моето мнение няма абсолютно никакво значение. Както и твоето, всъщност Simple Smile

# 584
Като няма значение да си пазим мнението си за себе си, тогава Simple Smile
Симпатии между бизнес партньори не е рядкост Simple Smile Което е и факт, споделен от katy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт