Карти Таро тема 22

• 25 733
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета!
Тази вечер изтеглих за себе си 3 карти за развитие на отношенията ми с човек с който спряхме да общуваме преди 3 месеца и към който тогава имах интерес. Към днешна дата ние общуваме мило и добре. Не гледам на него по онзи начин вече и бих желала да сме добри познати и бутам всячески отношенията в тая посока, без флиртове, срещи и намеци дори когато другата страна се опитва да се закача. Днес обаче исках да видя дали вървя в правилната посока и попитах как ще се развият отношенията ми с този човек.
Паднаха се Висшата жрица - Кулата - Любовниците.
Картите не ми говорят, те ми крещят.
Аз ги тълкувам така че съм поела по унищожителен път и картите ме предупреждават просто да се оттегля без обяснения.
Моля ви да ми помогнете в пълното тълкуване. Не искам просто да обърна гръб на човек който сега се държи читаво и приятелски заради собственото си грешно тълкуване...

Картите ти не са толкова драматични, просто показват, че все още не си разрешила / Влюбените/ своя вътрешен кофликт / Висшата жрица + Кулата / и нямаш категорична позиция и мнение по отношение на младежа / Влюбените/. По / Висшата жрица + Влюбените / е ясно защо.
А.Ник стремя се да напъждам всяка мисъл в тази насока и се контролирам на 100% в отношението си към това момче. Опитвам се да не се връщам назад.

# 631
Здравейте! Бих искала да ми изтеглите карти на въпроса : За какво са му парите на А. които ми поиска?
Надявам се въпроса да е зададен правилно. Simple Smile
Благодаря предварително.

# 632
Здравейте! Бих искала да ми изтеглите карти на въпроса : За какво са му парите на А. които ми поиска?
Благодаря предварително.
Здравейте, тук не е гадателски форум!
Много , моля някой да напише в забележки на форума, че тук не се гледа, а обсъждат карти
Не ми харесва този подход!
Не е лично, просто това само го коментираме , а едно и също!
🌿

# 633
Благодаря предварително.
Здравейте, тук не е гадателски форум!
Много , моля някой да напише в забележки на форума, че тук не се гледа, а обсъждат карти
Не ми харесва този подход!
Не е лично, просто това само го коментираме , а едно и също!
🌿

Уважавам написаното от теб, но когато отговаряте на такива въпроси и после се дава обратна връзка от питащия и ситуацията свързана с въпроса вече е ясна, това не е ли пак обсъждане на картите какво са показали и пак някакво развитие на темата за обсъждането им?
Говоря за тези, които дават обратна връзка разбира се.
Аз например питах за ситуация от преди няколко дни, когато вече ситуацията е минала, не конкретизирах ситуацията, а само зададох въпрос свързан с нея, получих теглене на карти и отговори, които потвърдиха всичко много точно.
И дадох обратна връзка каква точно е била ситуацията.
За мен тази тема е интересна, дори и в този й вид и я чета редовно, без да питам всеки ден глупости.
Поздрави Simple Smile

# 634
Благодаря предварително.

7 пентакли - 8 пентакли - 5 чаши

Мисля,че човекът е стартирал някакъв проект ,който се развива много бавно и за съжаление нещата не се подреждат много лесно .А може и да се опасява,че отиват към провал. Мисля,че това го е довело до отчаяние .

Много съм щастлива,когато обсъждаме карти . Аз самата се обърнах за помощ преди време с въпрос и молба ,тогава се отзоваха Силки и Боконон + още няколко момичета,на които съм благодарна. Тривиален въпрос от личен характер .
След това други от форума ми помагаха и продължават да го правят. Две седмици по-късно си купих карти и продължавам да имам желание да изучавам Таро.

Не виждам нищо лошо да се помогне ,но вече разбирам колко глупави въпроси съм задавала самата аз и погледът ми непрекъснато се променя .

# 635
За мен това си е от типа гледане
Моля да ми хвърлите карти за еди какво си.
Може би аз или ти не разбираме смисъла на форума тук!
Тълкуване е когато ти сама разгадаваш и питаш за помощ или даваш мнение
Това другото си чисто "използваческо" ползване на хората, които познават картите.
Това е мое мнение 🙏

# 636
Някой гледа ли прогнозите на Leo Light Taro? Аз ги намирам за много точни, особено месечните и определено ми помагат да разтълкувам определени ситуации.

# 637
  • София
Това другото си чисто "използваческо" ползване на хората, които познават картите.
Това е мое мнение 🙏
Аз мисля, че няма лошо да оказваме помощ и подкрепа към някого, когато става въпрос за личен проблем. Лично аз смятам, че когато тегля карти за себе си, те по скоро изразяват моите надежди и страхове. Докато ако някой независим изтегли карти по моят въпрос, картите биха показали точно същността, без да са пречупени през моята призма.
Слънчев ден на всички 🌞
За това смятам, че е хубаво да си помагаме, освен чрез тълкуване на самите карти и с това понякога да си теглим една на друга

# 638
Това е мое мнение 🙏

Напротив !!! Много добре разбирам.Имаше един период,в който се редяха един след друг такива постове .Но,ако си забелязала,почти никой не отговаряше .
Съвсем друго имах предвид - ще помагам,колкото мога,защото аз самата се докоснах до Таро по същия начин. С досадно натъртващ за форума въпрос . Но ми беше подадена ръка и това,че интересът ми към картите се запали,беше именно благодарение на момичетата,които си направиха труда да ми отговарят и имат търпението, и желанието да ми помагат, коригират ,насочват.
Не мога да тегля карти сама за себе си по същата причина - винаги отразяват моите страхове и моята гледна точка върху ситуацията. Нямам тренинга да се абстрахирам от емоционалността си,теглейки карти по лични въпроси. И затова съм благодарна ,когато някой се отзовава.
На мен също ми е била подадена ръка и то от не едно момиче тук.

Имаш право за всичко,което казваш !

# 639
Напълно съм съгласна, че има разлика между това да подадеш ръка и да те използват за врачка.

В този ред на мисли, по-долу съм сложила всичките карти, които изтеглих по отношение на една ситуация. Те са по-скоро информативни. Само една не ми говори.  

Първият въпрос е: Как да получа респектът, който заслужавам? (спрямо една определена ситуация) 3 чаши, магьосникът обърната, асо пентакли, скритата: 7 пентакли. Като цяло само обърнатият магьосник не ми е ясна и я мисля.

Втори въпрос относно същата ситуация: Каква е скритата игра? 4 чаши обърната, 5 жезли обърната, луната и скритото: Сила.

Относно скритата Сила, на мен ми говори за несподелен интерес към мен от друг характер. Затова изтеглих карти за отношението на единият в конфликта към мен (подозирам, че е скрит столкър) 6 мечове, любовниците, 2 пентакли, скритото: 8 жезли, и изхвърча: кралица чаши.

Още един има замесен в тази ситуация. Неговото отношение към мен: страшни съд, 2 жезли обърната, рицар мечове, скритото: асо мечове обърната.

И последното е: Да направя ли това, което го обмислям от много време? Кралица пентакли обърната (аз в този случай), колесницата, крал пентакли, скритото: жрецът. Общо взето тук е: Да, но с помощта на ментор. Сама да не излизам срещу краля.

Та, написах ги всичките подредби. Общо взето само магът обърнат не ми е ясна. Нещо не виждам май.

# 640
Какво имам аз за обърнатия Маг :
Страх от промяна, измама. Злоупотреба с възможностите и властта. Прекалена самоувереност, без необходимата подготовка.
При обърнатия маг нещата доста се променят.  Ако става въпрос за вас, то тогава силите са ви отслабнали, като в последствие енергията ви е блокирана. Имате потенциала да осъществите амбициите си, но за съжаление е твърде трудно за реализацията им. Буквално нещо ви спъва!
Ако пък е личност, която е във вашия живот, то обърнатият  маг може да се разглежда в позитивен аспект. Може би ваш враг или неприятел няма повече власт над вас. Обърнатият магьосник може да означава и загуба на време с нещо, което няма да ви донесе необходимо  удоволетворение.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 17:32 от menarini

# 641
Елфичка, 3 чаши, Магът обърната, Асо пентакли - като предателство виждам аз / 3 чаши + обърнат Магът / Асо пентакли задържа, малко нещата, и е хубаво, че е излязло.

Менарини, много полезно е написаното от теб за Магът!

# 642
Добър вечер.Дали може да изтеглите карти дали дъщеря ми Весела ще се съберат отново с Ангел.
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 643
Някой гледа ли прогнозите на Leo Light Taro? Аз ги намирам за много точни, особено месечните и определено ми помагат да разтълкувам определени ситуации.
Аз разбрах за тях преди седмица. Вчера гледах прогнозата за февруари. Описа доста точно ситуацията, в която се намирам в момента, но като прогноза какво ще е развитието не стана много ясно. Завърши с 3 карти, по които всичко ще се нареди перфектно, но аз винаги съм скептична към такива прекрасни обещания. Както и да е до края на месеца има още 2 седмици и ще видим. Тогава ще пиша какъв е бил резултата.

# 644
Благодаря, a.nik, но за мен тази карта е все още непозната.
Как виждате #Слънцето  в лични отношения?  В дее отделни гледания ми излиза. Его? Заслепяване? 

Ето карти, върху които се опитвам да сглобя картината и не мога. Какъв е проблемът й?

Изпаднаха Колесницата -Луната-Колелото

Изтеглих Звездата -7 жезли (доп. Крал пентакли)  - 5 пентакли (доп. Смъртта)

Не мога да видя ясна картина, само бегли догадки.

Общи условия

Активация на акаунт