Карти Таро тема 22

• 25 139
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Крал Чаши е голям манипулатор на чувства, комбинатор и играе с жените.
Крие тайни и мисля, че истинскине може да обича?!!!!
Момичета, преслагам да разгледаме Краля Чаши 🌷🌷🌷

# 661
Скромното ми мнение е, че често Крал чаши не е конкретен човек. А самата ситуация през погледа на питащия - флуидност, непостоянство,честа смяна на мненията и позициите. Днес са уж стабилни, утре са съвсем различни - или умееш да плуваш в тях, или се давиш по течението. Изменчивост, липса на стабилна основа... Като фразата " Никога не влизаш в една и съща река".
Днес си сложил розовите очила и всичко е прекрасно, но в следващия момент се опитваш да живееш в реалността. Не знам дали съм съвсем права. Така усещам картата. Променливост, неустойчивост.

# 662
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти. Въпросът е свързан с отношения с мъж. И по-скоро, дали ще се подобрят. Предварително се извинявам, просто не разбирам, как да ги тълкувам.

# 663
Здравейте момичета, може ли някой да ми тълкува тези карти. Въпросът е свързан с отношения с мъж. И по-скоро, дали ще се подобрят. Предварително се извинявам, просто не разбирам, как да ги тълкувам.
Скрит текст:
Картите показват фиксиране в желанието да сме щастливи, обичани, харесвани , единствени / 7 чаши + 9 чаши/  и то от един определен човек. Прекаленото изискване от другия ,  "насилване" и егоизъм дори от " Трябва да ме обичаш"  е довело до проблем  в отношенията . Според мен, няма да се подобрят.
Съвета на картите е да внимаваш на кого се доверяваш в търсенето на помощ!

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 07:59 от a.nik

# 664
Момичета, доста отдавна не съм писала в темата, но ще бъда много благодарна, ако някой се отзове. Не искам да си тегля карти сама не заради емоционалност, а защото притеснението и стресът може да попречат...
Става дума за работа. В момента работя, но се случват внезапни промени и не знам до кога ще бъда на тази позиция, проекта по който работим е пред разпад и съм доста стресирана, тъй като не е ясно колко време още ни остава. Дали ще ми предложат друга позиция в същата компания и променята ще бъда по-добра?  Или да започвам да си търся нова работа на друго място и да не ги чакам да ми предлагат...  не ми се иска да я сменям Sad  а и не знам колко бързо и дали ще е по-добро... доста съм стресирана, защото в никакъв случай не мога да си позволя да остана без доходи...
А също не ми се иска под стрес да вземам решения, ще ми се да имам избор и да за добро. Много харесвах сегашната работа, атмосферата и колектива, не ми се иска да я сменям Sad Най-много ме интересува дали ще ми предложат нещо по-добро в същата компания или случайно да има шанс проекта ни да не се разпадне скоро Sob

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 16:40 от Morella Allan Poe

# 665
Скромното ми мнение е, че често Крал чаши не е конкретен човек. А самата ситуация през погледа на питащия - флуидност, непостоянство,честа смяна на мненията и позициите. Днес са уж стабилни, утре са съвсем различни - или умееш да плуваш в тях, или се давиш по течението. Изменчивост, липса на стабилна основа... Като фразата " Никога не влизаш в една и съща река".
Днес си сложил розовите очила и всичко е прекрасно, но в следващия момент се опитваш да живееш в реалността. Не знам дали съм съвсем права. Така усещам картата. Променливост, неустойчивост.

Сега съм на компютъра и имам възможност да допълня записки по Крал чаши. Мненията са от форуми за Таро.
Предимно мнения на Мона.
Крал чаши – Най-артистичният от всички крале. Това е Големият Комбинатор. Понякога, (ако има такава житейска ситуация). В други гледания, Крал чаши е знак и символ за дълбоко пазена тайна (особено, ако е обърната картата). В тази ситуация, той не се тълкува като човек. В съчетание с Дяволът, Крал чаши значи емоционален шантаж, издевателство, обсебване на друг човек чрез манипулация. Кралят чаши сам по себе си има своите предимства, от гледна точка на емоционалността, творчеството, фантазията, мечтата, оригиналността, има своята флуидност, която много пъти за различни неща съдържа огромна сила. Вече, дали е сила на душата, иновативността, креативността или на заблудата, примерно, е отделен въпрос. Би могъл да бъде и проекция на анимуса и като такъв е доста интересен, стига да не "погълне" всичко останало, а това се случва лесно. Всичко при него е променливо, непостоянно, затова и градивната сила лесно се превръща в сакатлък. Ако девизът на един Крал меча е "дойдох, видях, победих!", на Крал чаши би бил "дойдох, опознах, промених..." Интегрирането в ума, душата, обстановката, става незабелязано, а какво се е случило през това време, докато е траел процесът, разбираш чак после, след отлива. Водната стихия бързо си пробива път, и бързо от животворна влага се превръща в смъртоносен потоп.

П.С. Уточнявам, че значенията на малките аркани сами по себе си са условни и всичко зависи от съседните карти, както и от взаимодействията им с други бои. Виждам, че сте говорили за Крал чаши ...
Изневери, не знам си какво още, нали знаете, че сам по себе си той не може да значи това 
Кралят чаши, той не е и за тази тема, но ако често ни се пада и го виждаме - имаме проблем с общуването - твърде много искаме да приличаме на други, искаме да крием себе си, искаме да покрием миналото си, тайните си, които смятаме за страшни, искаме да потиснем чувствителността си. Това, че мразим майка си или баща си, например ... Примери много.
Кралят чаши е всичко онова, което искаме да бъдем, но което не си позволяваме и виждайки го у друг човек - в мъж, ако сме жени - искаме да отнемем - е, всеки ще ни прати на ...
Това е онова, което ни прави индивидуалности и ни кара да бъдем себе си и ако имам желания за различност - да ги развием, не да ги отнемаме от мъжа, когото обичаме. Ако мразим у някого загадъчността и невъзможността да го разберем - защо ние сме толкова разгадаеми и прочитаеми - в крайна сметка Крал чаши е образ на психиката ни, като жени, както е Кралица чаши - за мъжете ...

# 666
  • София
Най-много ме интересува дали ще ми предложат нещо по-добро в същата компания или случайно да има шанс проекта ни да не се разпадне скоро Sob
По въпросът ти дали ще ти предложат нещо по добро - паднаха Висшата жрица и Паж Мечове, изтеглих 6Жезли и Умереност. По тези карти мисля, че трябва да послушаш интуицията си, тя ще ти даде отговори за много неща, които все още не знаеш. Много скоро ще се появи човек, който е възможно да те наблюдава от страни с предложение и комуникация, чрез който ще получиш успех и ще триумфираш. От теб се изисква търпение, баланс и спокойствие и всичко ще се нареди както Вселената е отредила. Успех 😊

# 667
Добре, ще се пробвам и аз с картите. Писах на един човек тези дни и той не ми отговори. На въпросът защо не ми отговори изтеглих 9 чаши, 9 меча, Асо пентакли. Как да ги тълкувам? По 9 меча, че има някакви страхове или притеснения?

# 668
  • София
Добре, ще се пробвам и аз с картите. Писах на един човек тези дни и той не ми отговори. На въпросът защо не ми отговори изтеглих 9 чаши, 9 меча, Асо пентакли. Как да ги тълкувам? По 9 меча, че има някакви страхове или притеснения?
Явно днес ми е дошла музата и съм доста активна 😂
Та конкретно, смятам че този човек е егоист, самовлюбен, търси своето удоволствие и прави нещата заради себе си, не заради другите. Измъчват го някакви мисли, които не го оставят на мира. Не може да спи, обмисля някаква ситуация от всички възможни страни. Може и да има някакво реализиране или старт в отношенията, но не виждам нищо конкретно, още повече за чувства. Не знам какъв отговор чакаш от него, но определено, този човек много мисли по въпроса.

# 669
Мноооого добре го уцели, че е егоист и самовлюбен. Grinning  Не сме се виждали от два-три месеца и се чудех как е. Старт в отношенията не, по-скоро ги е имало и към момента са приключили. Grinning Прекратили сме комуникация по много причини. Последно ми беше много обиден. Не знам защо, но реших тези дни да му пиша. Както и да е, не ми отговори...

# 670
  • София
Мноооого добре го уцели, че е егоист и самовлюбен. Grinning  Не сме се виждали от два-три месеца и се чудех как е. Старт в отношенията не, по-скоро ги е имало и към момента са приключили. Grinning Прекратили сме комуникация по много причини. Последно ми беше много обиден. Не знам защо, но реших тези дни да му пиша. Както и да е, не ми отговори...
Не аз, картите го описаха 😂
Истината е че доста мисли тези причини, поради които нямате комуникация, не му дават мира, както се казва. Но това Асо Пентакли ме обърка. Ако някой може да се включи с тълкуване, за да мога да си запиша

# 671
Дали ще ми предложат друга позиция в същата компания и променята ще бъда по-добра?  
Без работа няма да останеш, но промяна ще има. Възможно е да работиш по проект, свързан с чужденци или да се занимаваш със сезонна работа или спорадични ангажименти. Възможно е също и работа на граждански договор.
Колелото на съдбата, Туз жезли, Глупакът

# 672
Дали ще ми предложат друга позиция в същата компания и променята ще бъда по-добра?  
Без работа няма да останеш, но промяна ще има. Възможно е да работиш по проект, свързан с чужденци или да се занимаваш със сезонна работа или спорадични ангажименти. Възможно е също и работа на граждански договор.
Колелото на съдбата, Туз жезли, Глупакът

illusion, Silky, благодаря и на двете ви! А дали променята ще бъде за добро?  Тоест ще се чувствам по-добре като цяло? Мака че ми е някак трудно да си представя по-добре от сега... и като цяло промените ме стресират.
Туз жезли асо жезли или две жезли е ?
Ако е асо жезли, и с това колело на съдбата... ми се вижда много съдбовно и на време сякаш.
Дано не е само на граждански или сезоннна, абе такива временни доходи сега не са ми нужни някак.... или е възможно да ме преместят временно някъде, където не ми харесва и бързо да напусна?

# 673
Здравейте !
Някой би ли споделил как виждате Справедливостта на трета позиция по въпроси за работа ?
Ето конкретния случай и картите. Колебаех се дали да се намеся в една ситуация по отношение на работа и по възможно най-деликатния начин да откажа да приключа поръчка. Питах как ще се развие ситуацията за мен самата,ако се намеся :

Рицар меч - Крал жезли - Справедливостта

Получих любезен отговор от партньорите ,че благодарят за информацията,която им дадох и са съгласни с мнението ми.

# 674
  • София
Здравейте !
Някой би ли споделил как виждате Справедливостта на трета позиция по въпроси за работа ?
Ето конкретния случай и картите. Колебаех се дали да се намеся в една ситуация по отношение на работа и по възможно най-деликатния начин да откажа да приключа поръчка. Питах как ще се развие ситуацията за мен самата,ако се намеся :

Рицар меч - Крал жезли - Справедливостта

Получих любезен отговор от партньорите ,че благодарят за информацията,която им дадох и са съгласни с мнението ми.
За Справедливостта съм си записала следното - Карта на спокойствие и равновесие. Кармична карта, която ни подсеща, че трябва да посрещнем последствията на действията, които сме предприели, че има универсална хармония и баланс между вземане и даване.

Общи условия

Активация на акаунт