Знаете ли кого видях!?... тема 37

• 136 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В сряда следобед по велоалеята на бул.Цар Бирис 3, видях Мила Робърт караща ел.тротинетка,но не от зелените,видя ми се розова.
Вторник видях актьорът ,който играеше психото Антон от "Пътят на честта",влезе в един месарски в квартала.Носеше нещо в голям кашон и го остави в магазина.

Вече има и розови тротинетки. Аз преди няколко дни видях и говорих с мъжът на Деси Цонева, Явор. Изключително възпитан мъж.

# 316
Днес в DM -Албена Вулева с проскубана сиво-лилава коса. Беше клекнала и си разглеждаше някаква козметка. По носа я познах.

# 317
  • София
Днес в DM -Албена Вулева с проскубана сиво-лилава коса. Беше клекнала и си разглеждаше някаква козметка. По носа я познах.

Защо не и поиска автограф или поне да се снимаш с нея? Simple Smile

# 318

Защо не и поиска автограф или поне да се снимаш с нея? Simple Smile
Не исках да я притеснявам.Stuck Out Tongue

# 319
Тази ми е толкова нечистоплътна,че сигурно не бих се сдържала да я напръскам с някакъв препарат,хлорен!

# 320
Митко Павлов в Лидл на Каблешков.

# 321
Петък, 13 .03 , Варна с-у хотел  Черно море - проф.Чирков , седнал в кафене. Преди години пак него в сладкарница сам и ...май често идва във Варна.

# 322
Тодор Славков, караше колело на бул. Черни връх

# 323
  • До сърцето...
Фънки, сърдит или просто намръщен. Явно наблизо живее някой негов близък.

# 324
Днес Евгений Минчев в една банка.

# 325
  • софия
Вчера Андрей от Иван и Андрей пред една банка.

# 326
Да не е ББР .. .че щели да отпускат пари за бизнеса ? SmileSmiley

# 327
  • софия
Да не е ББР .. .че щели да отпускат пари за бизнеса ? SmileSmiley

В близост.

# 328
Днес и аз видях Албена Вулева, разхождаща кучетата си. Много неприятна като поведение и визия...

# 329
Вчера "Врабчев" от сериала ОЖ по бермуди с кафе и цигарка на Кристал градинката.

Общи условия

Активация на акаунт