Физиотерапия в София

• 3 782
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Да попитам и аз, имам направление от ЛЛ за физиотерапия. Тъй като не съм много подвижна, търся опции около Гео Милев, Редута, Подуене или Слатина.
Благодаря.
[/quote
Здравей, дали намери, много ще ми е от полза понеже съм от този район и търся и аз в момента.

# 16
  • София
Здравей,  в района не успях да намеря подходяща физиотерапия - в 22-ра поликлиника са на втория етаж и няма асансьор, което за мен не беше опция, а в 17-та макар и да има асансьор ме посрещна някаква дръпната докторка, за която беше единствено важно да регистрирам направлението, не ми хареса и мизерията и си тръгнах. В крайна сметка си проведох процедурите в ИСУЛ - д-р Магунска беше на смяна, направи изключително подробен преглед, гледа всички епикризи, съобрази ми съпътстващите заболявания. А и екипът рехабилитатори беше много дружелюбен и внимателен, в ИСУЛ рехабилитацията си е отделение, доволна съм. Друг вариант е Софиямед, но на мен ми е далече. Успех и бързо възстановяване!

# 17
Здравей,  в района не успях да намеря подходяща физиотерапия - в 22-ра поликлиника са на втория етаж и няма асансьор, което за мен не беше опция, а в 17-та макар и да има асансьор ме посрещна някаква дръпната докторка, за която беше единствено важно да регистрирам направлението, не ми хареса и мизерията и си тръгнах. В крайна сметка си проведох процедурите в ИСУЛ - д-р Магунска беше на смяна, направи изключително подробен преглед, гледа всички епикризи, съобрази ми съпътстващите заболявания. А и екипът рехабилитатори беше много дружелюбен и внимателен, в ИСУЛ рехабилитацията си е отделение, доволна съм. Друг вариант е Софиямед, но на мен ми е далече. Успех и бързо възстановяване!
[/quote
Благодаря много, да и за мен е проблем ако няма асансьор понеже имам проблем главно с краката и едвам ходя, пък за стълби да не говорим.

# 18
Здравейте, имам протрузия на лумбален диск ( нещо като състояние преди дискова херния ) .Искам да ви попитам с направление за физиотерапия  , къде ще ми препоръчате да отида?

# 19
Посещавала съм физиотерапията преди време в 28 ДКЦ, препоръчвам.

# 20
Привет, а знаете ли дали от физиотерапия състоянието може да се влоши? Ходих на една физиотерапия, където ми правеха и текар, но прогресът е слаб, може би защото не ходя поредни дни. И се консултирах и на друго място, който буквално забрани текар-а.

Общи условия

Активация на акаунт