Пътят на честта - тема 6

• 37 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • София /Абсурдистан
Леле страхотии!
А Кера кола няма защото е патка. Имаше, колата на семейството, на мъжа и, ама я остави в Царево. Да я питаш защо.

# 31
  • Viena
Кера иска да скъса въжето, но с този този аутфит..... Едва ли!

# 32
Ааааааа, ти да видиш! Сега като го написа за ракията, се сетих. Ми той даже в рекламата е готин!
Праматаров в Столичани в повече!

# 33
  • Sofia
Цял ден чета и си викам какъв пък толкоз тоалет на Кера ги е изненадал, то всичко безумно откъм мода видяхме...тъкмо изгледах серията ,  ноооо тая рокля на точките с коланчето...направоооо....

Аз също се чудих защо такива дрехи избират на жената , уж стила беше поправен преди няколко епизода...не разбирам.

# 34
Образа на Кера е под режисьорски контрол , на Киро под съпружески ...Останалите защо не се развихрят 🙂

Керчето е под съпружеско-режисьорски контрол😁

# 35
  • София
Оф, ама какви са тия контроли? Тези хора би следвало да са актьори, това е безумно! В Холивуд не съм чувала за чак такава ревност при доста по-добре изглеждащи хора. Лична драма да влияе на сериал по толкова остър начин е невиждано.

# 36
  • Burgas, Bulgaria
Кой е стилистът на сериала?Да го сменят спешно,трагично е просто.

# 37
Само стилиста ?! Joy

# 38
Загледах се в картинката на темата и Марти е застанал някак в неловка поза,сякаш се чуди детето от какво толкова го пази майка му. SmileyHushed И не знам защо,но пейзажът около него и Кера ми напомни на един постапокалиптичен сериал.
Тая Бонка голям дзвер бе,да нападне милият чичо Начо! Anguished RageAngry Това си е домашно насилие.
И докато зацепя,че Боби Турбото играе Димитър... LaughingThinking
Струва ми се,че е възможно накрая Маруся да застреля Киро.В една сцена в бара тя си представи,че  го прави,та може да е предсказване някакво,че наистина ще се случи.Тя се жертва геройски,за да спаси семейството си от домогванията на злата мутра.

# 39
Eeee, сега, ако вие сте режисьорът, няма ли да изберете за Главната Роля на Фаталната жена - собствената си жена? Аз бих... щот' за мен той/тя си е наистина фатален/а и така си го/я виждам.
Друг е въпросът как една Кейт Уинслет успява да е блестяща, независимо дали е режисирана от съпруга или не.

Огича го гониха маскирани из гората, да. Така и не разбирам на Дичо дъщерята защо не продължават да настояват да я разпитват или защо тя не казва, знаейки ценна информация. То травма, травма, но обикновено гледат веднага да кажат ценната информация жертвите, за да се хване убиеца. Но това никак не е важно за сериала... така де... не е във фокус по никакъв начин.

То и опечалената вдовица за 2 месеца траур има флиртове с 2ма мъже. После не била шаврантия...

Двама нови трупа щяло да има: залагам на Монката и Начо.

# 40
На мен ми беше трогателна сцената,в която тя лепеше листчета на вратата на стаята си и Дичо ги прочете.

# 41
И докато зацепя,че Боби Турбото играе Димитър... LaughingThinking
Боби Турбото е Тачо Каратиста, не е Димитър.

# 42
Ужас,отново съм се объркала! Sad

# 43
Благодаря за новата тема!
Надявам се да има втори сезон единствено заради веселбата тук! 🤗

Не мисля, че имат такъв. Всеки си носи собствените дрехи. 😃

# 44
Оле, нова тема! Мисля, че довечера този който ще изяде куршум ще е Киро, ако съм права ще черпя!

Общи условия

Активация на акаунт