Пътят на честта - тема 6

• 36 998
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Няма такава тъпотия като снощната. 😩 Отвлякоха ѝ детето на Кера, тя седя в офиса бездейства, па се прибра да вкъщи да бездейства. Най-малкото от едната логика не може ли заключи, че първите 24 часа при отвличане са най-важни. Тя не стига, че знае кой го е направил и къде отива, тя седи мълчи и току се сети да се обади на Начо. Той пък милият обясняваше на Бонка как Кераца целия свят щяла да изрине да си го върне, само че жестоко се е обърнал.

И сцената с Бонка: "Ела си, Наче, липсваш ми, къщата празна, няма кой да яде...", 2 часа по-късно: "Гнидо долна, гад, мъзерник". Това си е чиста ненавист към човека, независимо от обстоятелствата.

Киро и Жаки следващия път ги искам единият в двора, другият на дивана и така да си говорят. К'ви си тия близости с 5м помежду им, минимум 50 трябва.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 22:41 от Emi_55

# 46
Мисля, че довечера този който ще изяде куршум ще е Киро, ако съм права ще черпя!
Имаш шансове. Само че ми се струва, че той ритуално беше убит от жена си вече, та затова ще му видят сметката и в сериала.

# 47
Направо не ми се вярва, че е възможно  един актьор така да си самосаботира кариерата. Тъкмо беше набрал скорост в последните години и така безславно ще залезе.

# 48
Нали казват, че зад всеки успял мъж стои една амбициозна жена. В този случай е обратното, зад провала на един актьор стоят истериите на жена му.

# 49
Аз първо се чудя, що ще жена му на снимките. Това му е работното място, другите жени така ли всеки ден отиват с мъжете си на работните им места и да ги следят постоянно с кого говорят, какво правят и как го правят? Че нали веднага ще го уволнят този човек. Е, освен ако не мете улиците или сече в гората, да речем.
Като искат да са си 24/7 заедно, да си направят един семеен бизнес само двамата и готово.

# 50
Аз предлагам всички актьори рецитатори довечера в серията да ги пушнат и най-накрая да вкарат по-можещи актьори та дано стане по-интересно.А девойката,която пише бележки кога ли ще проговори?

# 51
  • Берлин
Чета ви и се кискам в с-бана. Добре,че тук на никой за нищо не му пука. И аз се записвам,че купонът е в темата. Благодаря за труда

# 52
Аз друго се чудя. Това дете е голямо, то знае, че са се махнали от Царево ли беше и че не поддържат връзка с никой оттам. Е как идва да го вземе чичо му, то си яде сладолед, решава да тръгне с него и въобще не се сеща да звънне/пише на майка си. Не е дете на 5, а ученик.

# 53
  • София
Аз друго се чудя. Това дете е голямо, то знае, че са се махнали от Царево ли беше и че не поддържат връзка с никой оттам. Е как идва да го вземе чичо му, то си яде сладолед, решава да тръгне с него и въобще не се сеща да звънне/пише на майка си. Не е дете на 5, а ученик.

То това дете уж е на 7-8, а е с акъла на 4-5 годишно. На мен Марти от самото начало ми се струва ужасно наивен за възрастта си - не схваща, че бягат, не разбира, че са се преместили, не може да вдене, че трябва да започне в ново училище, не иска да се запознава с нови деца... Ясно е, че трябва да го играе дете в изключителна ситуация, но доста пресоляват тук, особено със сегашните деца, които са по оправни и от нас понякога.
Аз почвам да си мисля, че ще шитнат Киро - мир да има. След което аз ако съм нормален продуцент и/ или режисьор - Плачков няма да го наема, освен ако не трябва да играе третото дърво в декора.
Иначе знам, че показаха труп, знам, че Кера падна пред трупа от шаш и прочее, но просто не мога и не мога да преглътна, че Фучеджиева и компания действително имат зрителите си за толкова малоумни - ключово убийство, катализатор на действията, обаче чак пък толкова да го забравят - айде бе!

# 54
Аз имам спомен, дано не бъркам, че сцената, в която преследват Оги в гората беше сън на Кера.

# 55
Момичето , дето не говори, може да пише, нали? Написа ли показания, не написа ли...

# 56
  • София /Абсурдистан
Момичето , дето не говори, може да пише, нали? Написа ли показания, не написа ли...
Нищо не написа.

# 57
  • София
То "Война и мир" ще напише, преди да напише нещо конкретно...

# 58
Тука е ключът от бараката.Момичето ще проговори и ще разкрие кой е убиецът на Оги .

# 59
  • София /Абсурдистан
Може и Димитър да е, но случайно да го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт