Пътят на честта - тема 6

• 37 010
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Боже, хора, страхотни сте.
Не искам сериала да свършва заради коментарите ви. Толкова сте забавни. Посмях се от сърце със страхотните ви попадения и лафчета. Исках да ви нащракам палчета, но на някои постове става, на други не. Явно някакъв бъг. Но да си знаете, че имате вдигнат палец от мен. Искам втори сезон, защото в тази тема веселбата е гарантирана. Heart Eyes
И благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus

Пп И моя спомен относно Оги е, че Кера сънува, че го гонят някакви, а не, че в действителност е било така. Нямам спомен за такава сцена в която да са давали реално да го гонят и какво изобщо се е случило, имам спомен само за сцена със съня на Кера в който тя сънува въпросната гонитба.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 21:26 от Джаста Праста

# 61
Според мен убийствата няма да са на главни герои, някаква тъпотия ще да е ..може и т.нар мутри да го отнесат, нали ще ги издирват.

# 62
Аз още си чакам отговора на въпроса: защо джипа на Киро засече автобуса, с който Кера и Марти пътувах към София.
А и друго: какво стана с туристическите корабчето по Ропотамо, заради които Киро уби общинаря?

# 63
Аз още си чакам отговора на въпроса: защо джипа на Киро засече автобуса, с който Кера и Марти пътувах към София.
А и друго: какво стана с туристическите корабчето по Ропотамо, заради които Киро уби общинаря?
На тези въпроси сигурно и сценаристите не могат да ти отговорят, вече са ги забравили.

# 64
Нишка на съдбата е било това... От там насетне все се преплитат.

Ох, Боже, нацепи ми се телевизора от тая яка мускулатура, която пръска просто! 100 преси за добрутро! 😂

# 65
На Кера синьото рокле и коланчето, вързано на панделка в страни, къртят. 🤣🤣🤣

# 66
  • София
Халвичке, защо не взе Бахаров, та сега и ние, и ти, се мъчим с тази пародия на мафиот, с бонус налудната му половинка.

# 67
И смотаната мръсна коса също !

# 68
  • Mediterraneo
За какво, Керче, служат смарт часовниците, които се носят като гривна на ръката?! Сбърчи вежди, милата, чуди се...

# 69
Колкото и ужасни да изкарват полицейските служители, не вярвам в реалния живот да се държат толкова зле с опечалените (както инспектора с Богомил)

# 70
На Кера синьото рокле и коланчето, вързано на панделка в страни, къртят. 🤣🤣🤣
какво ти рокле!? Обувките!!! 😂

# 71
Много смотана тая Кера "Не мога да приема" за всичко казва, а само след една ответна реплика и веднага е склонила.

Марти пак го бяха пуснали безпризорно, вчера го дадоха на непознат, днес направо сам, при положение, че трябваше да е увеличен надзорът.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 22:52 от Emi_55

# 72
Тия двете мутри умни и  страшни колкото онези двамата разбойници от "Сам вкъщи"...

# 73
Калоян излезе цял терминатор 😂
Гледам плачков и... плача 😂

# 74
Тази вечер вече искрено се смях с глас и наистина-ако се гледа като комедия, не е лошо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт