Пътят на честта - тема 6

• 37 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Има доста нагли полицейски служители. И корумпирани. На мен един ми беше казал след моя жалба, подсмихвайки се: "Можеш да пуснеш жалба срещу мен".

# 76
За какво, Керче, служат смарт часовниците, които се носят като гривна на ръката?! Сбърчи вежди, милата, чуди се...

Къде у Царево такива екстри?!? Там са още на Нокия с фенерче 😂

# 77
Ама то съвсем пародия стана. В тоя филм няма едно нормално и логично действие, реакция, реплика. Усещам се, че го гледам, за да видя до какви висини на немощ ще достигнат сценарий, режисура и актьорска игра. Чак започнах да се чудя дали не се подиграват с нас зрителите. Това което ни предлагат го няма и в най лошия ниско бюджетен филм. Пародия, гавра, ужасон някакъв.

# 78
Тази вечер вече искрено се смях с глас и наистина-ако се гледа като комедия, не е лошо Simple Smile
Мда, прилича на "Семейство Адамс" 😂

# 79
Джаста,  от комедия не разбираш ли? 😂

# 80
  • Mediterraneo
За какво, Керче, служат смарт часовниците, които се носят като гривна на ръката?! Сбърчи вежди, милата, чуди се...

Къде у Царево такива екстри?!? Там са още на Нокия с фенерче 😂

Така си е! Както каза Кера на Митьо- това да не ти е Царево, да си правиш, каквото си поискаш.

# 81
Разбирам, разбирам, затова го и гледам. Joy

Абе, спонсора на сериала да не е някоя фабрика за алкохол. Тия пият постоянно, май само като спят не пият, ама тогава сигурно сънуват алкохол.

Пп Ахахаха, платил си гаранцията. Смяяях. Това да не ти е х'америката. Що не ползват консултанти тия хора, бе.

Айдеее, охраната даде фира.

# 82
Бедното момче, син на строителен работник, с яке на Under armour. Явно добре плаща г-н Станков.

# 83
  • Берлин
Казах ли ви аз колко е як Калоян?! М? Как ги смля тия безмозъчните,а. Хора, изпадам в истерия от хилене... няма такъв филм

# 84
Ше си прережа вените... Киро! Разбира се, Киро! 🤪 Разби любовта на човека. Ма този е на годините на баща ѝ, бе. Що за избор на история?!
Киро пак има вид, че има газове в колата. Сега ще ги води на Витоша... А! Е, у царевичака. Се тая. Ма как хитрува. Тежки са му и се занесоха един друг до където трябва. А тапицерията на джипката, бе, джанъм?
Двата трупа в тая серия. Те па едни трупове...

# 85
Аз гледам със закъснение и... съм в потрес! Синята рокличка! WTF?!?! А диалогът Марти-Кера?! “Той е добър, купи ми сладолед!” Сценаристите, стилистите, режисьорите, що за творческа немощ?

# 86
Бе къф най-добър прЕател като може да ѝ бъде баща?! На 16 ли се сприятели с чичака на 40?!

Иначе, добре че каза че била в влюбена в Киро, по никой друг начин нямаше да разбера. Химията между тях е като между съблезъб тигър и риба щука.

# 87
Реди кръстчетата с фармацевтична прецизност ел мафиото 😆 И вече кат застана пред Симеон и си отвори джуките, настана кулминация. Евала на Мариана, иска да ни спаси. Обичам те, душа, оценявам го. Вземи и всички странични с претенции за кино, че е епично, не знам дали сърцето ми ще понесе тоя екзистенциален сценарий докрай. НИ МОА 😂 На Калоян му викали храбрият шивач 😂

# 88
Бедното момче, син на строителен работник, с яке на Under armour. Явно добре плаща г-н Станков.

И аз това си викам Laughing
Иначе сложили значка отгоре, да не личи много...

# 89
Вече се страхувам от развоя на събитията. Тия съвсем отърваха коня. Joy

Общи условия

Активация на акаунт