Пътят на честта - тема 6

• 36 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
https://disco.bg/ndbg/bg/parties/party_details/40202
Албум със снимки от партито на Пътят на честта.
Добър купон е станал като гледам Grinning

# 481
Плачков го няма никъде. Мариана не го е пуснала....😊

# 482
Чехълче.

# 483
  • София
Значииии 2 пъти ги превъртях и никъде не го видях. Явно наистина има нещо, още повече, че нали беше написала какви са тези сценаристи, а след това го изтри... ако го остави сам на купона и си пийне малко какво ли ше стане Grinning

# 484
Има някакви странни създания на тоя купон и онази с плитките... ич не е за снимане, а Силвето, ако се яви и каже "гепи, бро, кво стаа" ще ѝ повярвам повече, отколкото да ми я пробутват за тая магнетична жена Кера
Скрит текст:

# 485
Значииии 2 пъти ги превъртях и никъде не го видях. Явно наистина има нещо, още повече, че нали беше написала какви са тези сценаристи, а след това го изтри... ако го остави сам на купона и си пийне малко какво ли ше стане Grinning
То, ако е имало нещо да става, точно на купона ще стане🤣. Ясно е, че халвите вече никъде няма да ги извикат с Мариана. Само Иван и Андрей им останаха.

# 486
Гледах последните серии, ама изпуснах темата. Май повече ме е яд за второто. Grinning Какво стана последно с драмата на Мариана и Плачков ? Иначе въпреки недомислиците искам 2ри сезон, предпочитам него пред турски сериали. Blush

# 487
Какво стана последно с драмата на Мариана и Плачков ?
Нищо интересно, просто приключи участието на Плачков в сериала. Да я видим като не го взимат на работа щото е с воденичен камък на шията, с какво Мариана ще си поддържа стандарта звезден. Хептен ще изтрещи...

# 488
Какво стана последно с драмата на Мариана и Плачков ?
Нищо интересно, просто приключи участието на Плачков в сериала. Да я видим като не го взимат на работа щото е с воденичен камък на шията, с какво Мариана ще си поддържа стандарта звезден. Хептен ще изтрещи...
Може да играе монах, корабокрушенец...

# 489
Дичо и Симона са ми много сладки.

# 490
  • София
Разпитите на социалната в офиса са пълна, ама пълна идиотщина!

# 491
Тоя епизод до тук е пълен траш, дразни ме зверски, изключ.

# 492
  • Варна
Абсолютно абсурдни, то бива, бива, ама това е тотално нереалистично. Ако ММ не беше толкова запленен от тоя малоумен сериал никога не бих го гледала, просто ме товари безумно с идиотщините си.

# 493
Аз ли не съм наясно или според тая женичка една самотна майка няма право на никакви контакти с мъже 😳😁

# 494
Пълни глупости. Този сериал вярно за нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт