Пътят на честта - тема 6

• 37 011
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Добро утро, снимките били окончателно приключени. Една позната се оказа, че е гримьорка в сериала и точно вчера започнах да и буча, как може бе кака и ме спря момичето. Обясни какво, защо и т.н. и разбрах, че каквото е такова е положението по ред причини. Имал голям рейтинг и дай боже напролет втори сезон, но все още шефчетата от Нова не били потвърдили на 1000%.

Ще се върне, но само ако сменят жанра и стане БГ версия на живите мъртви Grinning Grinning Grinning

# 466
Ще се радвам да има втори сезон. Просто заради идеята и въпреки останалите недостатъци. И най вече заради темата. Как да кажа, харесвам самата атмосфера в сериала и ако се напънат да подобрят нещата може и да се получи. То аз сериалчето го ползвам най вече за разпускане и приспиване, но пак е нещо, а в темата много се забавлявам.

# 467
Снимката е преди старта на сериала, да. Но коментара към Владимир Зомбори (Огнян) е от снощи и той е потвърдил участието си и в по нататъшните серии

# 468
Казах ли ви аз, че Оги ще изскочи из храстите, ама вие не, та не. Joy

Пп Може да участва в някакви ретроспекции, в спомените на другите герои. Знам ли. А може наистина да го "съживят". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 469
Може би ще има ретроспекции, не вярвам да го съживят.

# 470
Може би ще има ретроспекции, не вярвам да го съживят.

Чудя се на Цвети от Expose каква ли ще е ролята, https://www.instagram.com/p/B5RhCEDDSYx/

# 471
  • София

Чудя се на Цвети от Expose каква ли ще е ролята, https://www.instagram.com/p/B5RhCEDDSYx/

Някаква мутреса или call girl. С този вид не виждам какво друго може да е.
Иначе за пръв път чувам за тази жена. Какво е това Expose?

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 15:15 от Eupraxia dArmature

# 472
Това са снимки от партито за края на снимките, едва ли ще участва в сериала.

# 473
Вече стигнах до последната излъчена серия.Честно казано,увличащо е,въпреки всичките си недостатъци.Ако се бяха напънали малко повече,това щеше да е доста приличен сериал.

# 474
С тези актьори дървета няма шанс за нещо прилично.

# 475
  • София
Добро утро, снимките били окончателно приключени. Една позната се оказа, че е гримьорка в сериала и точно вчера започнах да и буча, как може бе кака и ме спря момичето. Обясни какво, защо и т.н. и разбрах, че каквото е такова е положението по ред причини. Имал голям рейтинг и дай боже напролет втори сезон, но все още шефчетата от Нова не били потвърдили на 1000%.

Ще се върне, но само ако сменят жанра и стане БГ версия на живите мъртви Grinning Grinning Grinning
Не, може би последните епизоди ще са пълни с ретроспекции. За запълване на бройката до 52 Grinning

# 476
https://www.instagram.com/p/B5SDGFAjHky/

А Това Мария, Димитър и кой ?

# 477
Прилича ми на пияна фенка. Joy
Пп Знам, знам, фокуса не е на център, но на това ми заприлича.

# 478
Днес ще има ли епизод?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт