Пътят на честта - тема 6

• 37 232
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Не мога да ги разбера отявлените защитнички на сериала и това е.
Многократно споменах, че идеята е добра и има хляб в нея, но реализацията и под формата на сценарий, режисура и актьорска игра е под всякаква критика.
Обидно е да не ползват консултанти за едни такива нещица, които макар и дребни, вадят очи.
В Съда примерно ползват Вещи лица, защото е прието магистратите да не знаят всичко и да не са наясно с всичко, затова се ползва квалифицирана помощ от специалисти в дадена област.
В киното е прието да се ползват външни консултанти. Прието, да, ползват, да, ама явно не навсякъде и явно не всички.
Има писатели, които с години проучват материала за книгите си, консултират се, четат, даже учат, само и само да са достоверни. Това е уважение към адресата към който е насочено дадено произведение, творба, филм, изкуство, работа. Това е проява и на самоуважение и достойно отношение към себе си, труда си и околните.
Този сериал обаче не носи самоуважението на създателите си, както и уважението към публиката. Затова е критикуван, защото е една бърза боза, скроена на крак, която започна да вкисва. И даже тези, които обичат резливата нотка в бозата и на тях започна яко да им киселее.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 06:42 от Джаста Праста

# 452
Има хубави български филми - задълбочени, смислени, има и такива за отмора. Ами този е от вторите. Също като "Забранена любов" и "Къде е Маги". Гледаш го без да те натоварва, и ако не е темата, даже забравяш някой моменти. Това му е хубавото. Да идва утре, че да видим и Джуди като актьор. Пък може и Кремена да влезе за разкош🤣

# 453
Момичета, току що гледах 'Доза Щастие". Ами това е хубав бг филм. Отлична игра, звук, грим, декори, ефекти. Единствените несъответствия с 90-те години, които забелязях, бяха якето D2B на детето в колата, шапката му и макароните в чинията. Да иде Фучеджиева да гледа този филм, за да види как се пресъздават исторически периоди.

# 454
Има ли го онлайн? Да не се тегли.

# 455
Едва ли, на 8 ноември беше премиерата. Гледай го на кино, заслужава си цената на билета.

# 456
Ясно, благодаря! bouquet
Само хубави отзиви чета. Вярвам, че си заслужава.

Извинете за отклонението.

# 457
Тази коя героиня ли ще играе, писала е , че скоро ще се появи

# 458
Скрит текст:
Сигурно добрата магьосница, която ще неутрализира злата магия на ходжата

# 459
Скрит текст:
Сигурно добрата магьосница, която ще неутрализира злата магия на ходжата

Да не се окаже, Калоян като отиде в Царево , да се залюби с нея

# 460
Много "обичам" да ми казват какво и как да правя... и най-вече как се живее или се е живяло в България от хора, които НЕ са живели в нея...
Имам право да критикувам продукта, създаден от човек, който не само, че не е живял в България, но и пише разни статийки и коментарчета колко злобни, малоумни и мързеливи сме българите...
То отношението към публиката и личи и в епизодите...
Ако не бяха Лютаков и тази тема, отдавна щях да съм приключила със сериала.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 22:25 от Millan

# 461
Millan, щом си фен на Лютаков, гледай го в пиесата "Изборът на Марта". Велик е!!!

# 462
  • ENGLAND
Не успях да ви изчета, но на мен сериала ми харесва, макар и  недобрата актьорска игра на доста от героите, пък и някои недомислици. Но за забавление става.

# 463
Явно Оги ще се върне

# 464
Бонка тук гледа сякаш вижда извънземно Grinning

Мисля, че снимката е от началото на сериала. Ей я и Симона, прегърнала Димитър, а към настоящия момент не виждам това как ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт