Пътят на честта - тема 6

• 36 956
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Берлин
Калинка, твърдиш,че всяка жена в Бг е бита,изнадилвана, тормозена психически? И всяка мълчи? Не вярвам. Определението за типична покрива това за всяка,нали!  И аз съм живяла в Бг,не помня такова нещо.

# 661
Митко гледаше като пришълеца пред Супер Калата.
Тая па Кера като няма шпионка поне да пита кой е.

# 662
Весела компания- все повече се разочароваме,но като истински мазохисти пак го гледаме/поне го слушаме/😂
Тази морска матрона така им е взела страха на всички-дали има чак толкова зловещи жени ?
Мони нещо прощално го раздава. Изпуснах разговора му с мафиотО. Нещо заплаши ли го?

# 663
Да не разчита само на Господ да го пази. Разговорът започна с това дали се молел и за какво? За здраве. Дали е благодарен и за какво? Че е жив. По средата беше скучно и разпокъсано. Изтървах го някак.
Рвдакция: Според мен Симеон се сбогува, защото заминава. Няма да бъде убит. Да видим.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 00:56 от Amphibia

# 664
Незнам колко тъп е сериала "Пътят на честта" както се коментира тук, но и Откраднат живот не е особено умен, скука и безмислици... поне според мен.
Преди това Полицаите от края на града, за мен най тъпия сериал.

# 665
Фолксваген са направили някъв много тих дизеляк ... А може би е електричка?!

Ауди не е ли? Иначе съвсем тихи са си новите дизеляци на VW, на прав път си.

# 666
Според мен Бонита ще се окаже родната майка на Блендера Joy
Кера има шпионка и още от сцените с Антон се чудя защо не я използва. Шмекера, според мен, не е убил Митето - или го е стреснал с куршум до него или пак е сънувал.

# 667
Всъщност има положително в пренасищането от тъпи сериали. Открояват се непознати актьори с талант за разлика от вечно пробутващите ни се актьори със съмнителен такъв.
Редакция: Янина Кашева не за всички е непозната, де. Е, някой негледал български сериал може и да е гледал "Всичко е любов". Ба, едва ли...

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 01:45 от Amphibia

# 668
  • Варна
Ти казваш “всяка жена”. Аз не. Ако ти не си живяла в такова семейство или не познаваш такива жени, можеш само да се кръстиш с десет ръце. Масовка е у нас.
Ми не, не е! Аз не познавам такива жени. Просто не познавам! Не казвам, че няма, естествено, че има, ама да се твърди, че това е "типичната българска жена" е просто абсурдно. Оливате се с обобщенията, верно. Не е типичната жена, слава Богу. В някои контингенти може и да е, но не и типичната българка като цяло.

# 669
Уф, развали се хубавата забавна темичка. Жалко. Не знам как тази пародия докара у вас такива размишления. Тази преекспонирана фантастика у мен поражда единствено питанки от рода на: "Какъв шампоан за Бога ползва Кера, че така и сплесква косата?!" Wink

# 670
Кое е актрисата, играеща ММА -боец?

# 671
  • София
Кое е актрисата, играеща ММА -боец?
Едната от близначките Толеви, играеше в "Господин Х и морето"

# 672
Жената на Андрей ли ?

# 673
  • София
Жената на Андрей ли ?
Май е сестра й, не ги различавам.

# 674
Бонка като говори с Мартинчо по телефона, му каза  да си дойде, че да му направила пълнени чушки.От нея явно Керка се е научила да ги прави Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 14:11 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт