Пътят на честта - тема 6

• 36 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Приеми, че ни е забавно да спамим вече 3 месеца.

# 541
Ако си чела началните теми ще разбереш кое точно е забавното.
Пародии не гледаш ли? На някои ни е любим жанр. Скъсваш се от смях. Е те така у тук Wink

# 542
Точно така. Ние гледаме СЕИРА  на СЕРИАЛА ! 😊😉😊

# 543
Митето цял клип снима, пък изпрати само снимка. Бах тия социални, вече напълно повярвах в норвежката мантра за торбалан Simple Smile Любчето много погрозня изведнъж, но добре насмете социалната гешефка. Шмекерчето и той добре я насоли и след малко ще звънне на Тачо, но обаждането на Бонка ще спаси Митето от бой Simple Smile

Тоя офис стана като ОЖ-лични драми на ишлеме и никаква работа, но заплатите си текат. Соц пар екселанс Simple Smile

Симона има ЕГН с 9 цифри и е набор 86. а Митето с 8 и е набор 93 ... Значи Фуч си пада по млади мъже ... Правната квалификация на ИМ е изненадващо точна, но не се пуска в пощенската кутия, а в регистратурата на съда. Въпрос: кога Бонка ще открие ключа и ако не го открие, крадци ще се възползват ли от офертата?

Кирето и ченгето що се срещат пред заведението на Марчето? Кирето и той като Бонка обърна южноафриканските рандове в евро, ама куката забрави да го пита дали е обрал банка ... Иначе и мъжете ходят вече с някакви червени конци против уроки ...

Язък, всички очаквахме имотната мафия, а то се оказа пишман развода ...

По чл.120 от НПК - ОК, но по гругия член излиза, че шмекера вече е подсъдим за убийството им ... Сега остава Кирето да пръдне Мони-алибито и стана тя каквато стана ... Не ми е познато РПУ-то, но като видях милиционерите как кибичат, ми стана ясно че никаква работа не върши. Май е сградата на ДАНС уит ми, така че поздравления за екипа за гаврата с родната милиция, която ни гази, когато не ни се празни ... Иначе Мони от пожара се е сдобил с приятен тен ...

Не разбирам за какви филъри, милъри говорихте, но има силиконец. Иначе, ако наистина е на 45, си е доста сгодна. Шмекера обаче твърдо е лапнал по Кера и си го призна.

Кирето си уби охраната и даде последната риза, пардон кинта на милиционера и сега и охранител стана ... Simple Smile То било къщата на Мони, Бог да го прости! Жаки и тя на какъв парцал заприлича изведнъж ... Кирето със 6 6-ци и не го видяха или поне чуха?! Фолксваген са направили някъв много тих дизеляк ... А може би е електричка?!

ПС: Някои май са се поизнервили, докато чакат новини от Америка и чичо Донко за тиквунчето на всички власти Grinning Исторически погледнато бумът на българските сериали започна по време на царуването на биби първи, който понастоящем стана трети и ако не получи подобаващ "хъг" от чичо Дончо, който е фен на UFC и има завиден опит в кеча, става страшно за българската филмова индустрия ... Simple Smile

# 544
Пълни глупости. Този сериал вярно за нищо не става.

Ами не го гледай. Вярно, че има доста дразнещи сцени, но все пак мисля, че тук коментират хора, които харесват и гледат сериала. А Вие, като не го харесвате, защо го гледате и коментирате?
За да му се подигравам естествено.

# 545
  • Варна
А, на вас като не ви харесва сериала защо го гледате? Само да плюете, да немирате кусури и да спамите? Тъпо е, когато някои харесват сериала, искат да коментират и обсъждат, но вместо това, четат само глупости и плюене. Ми създайте си отделна тема "против сериала" или "лошите сериал" и си плюйте на воля
Ъ???? Я пак??? Кое е спам точно, ти знаеш ли какво значи спам? Нехаресването и плюенето си е баш по темата, а тя е "Пътят на честта", а не "върли фенове на сериала, да се преброим". Ти коя си, че ще даваш тон тук и ще пращаш хората да си правят отделна тема, тази ти ли я създаде и някакви права ли имаш върху нея? Бреййй, направо не мога да повярвам какво си въобразяват някои хора...

# 546
Нищо не разбирате вие от изкуство.
Сериалът е заснет в стил наивизъм. Така, както би го заснел първолак - и именно в това аз намирам неговото по детски трогателно очарование.
Сега, малко не на място бяха думички от типа : "курва" и "маймуна грозна", излезли от устата на високо моралната свекърва,  ама знаете - децата копират възрастните и каквото чуят - повтарят.

# 547
Надълго за епизода...
Хареса ми реакцията на Калоян към социалната. Да, такива социални няма и да, Калоян не е такъв образ по принцип, но все пак това беше едно от малкото реалистични неща в тази линия.
Симона и Дичо са сладури. Не разбрах реакцията на малката дали е положителна или не. Не успях да видя добре сцената. Митето хич не му дреме за нея. Бонка с бабешкия си акъл как си представя, че снаха ѝ ще вземе хотела, който дори не е на името на сина ѝ? То затова и Митето ѝ каза, че не ги разбира тея работи. И да, недомислица е в един разговор да му казва бързо да си идва, а към края да не се връща без Мартин. То не че му пука и за детето особено, просто го е яд, че Кера не му пусна.
Като стана дума за нея, Калоян нали беше много принципен човек, защо изведнъж тръгна да погазва всичките си правила? Първо, още е женен. Старя Калоян щеше да чака първо развода си. Второ, зарязва си децата заради това да ходи да носи кимоно на нейното. Уж държеше много на тях, а сега те стоят сами вкъщи. Вече нямат и бавачка, майка му и сестра му също не са при тях. Трето, в този холдинг връзките между колеги нали не бяха ок? Сега, аз разбирам, че се влюбва в нея, но не разбрах защо, кога, как. Да бяха показали терзанията му в тази посока.
Тъпо ми стана на сцената със Симеон и Жаки. Той е абсолютно прав в реакцията си, разбира се. Но и нея разбирам, че иска да е като преди и да са само приятели. Тя никога не е гледала на него по този начин. Той е бил приятел и може би баща, но не и мъж в очите ѝ.

# 548
  • Пловдив
Освен абсурдните сцени, за които сте споменали, за мен абсурдна беше и тази между Симеон и Калоян: говорят си двамата, Калоян изказва предположения, пита нормално, без да се нахвърля върху Симеон, дали знае нещо за намеренията на Киро, и оня Симеон полудя: писнало му, идело му да се махне от България, ей така, отникъде, странна работа. Толкова пък непредизвикани и немотивирани реакции накуп не съм срещала досега Rolling Eyes
Димитър е интересен образ, в онази серия, когато върна Марти на Кера, изглеждаше толкова искрен, сякаш друг човек. Това е един потиснат човек, потиснат от властната си майка, който освен това цял живот е живял в сянката на брат си, това в голяма степен обяснява поведението му и го приемам за реалистичен.
Тук-таме като психология напипват нещата сценаристите, но по отношение на държавните институции ми се виждат много далеч от реалността, нямат идея за какво става въпрос.
А Калата е железен просто Smiley

# 549
  • София
Сигурна съм, че кино критиците също не харесват всичко, което гледат, но го гледат.
Разбира се, ние сме далеч от нивото им, но на високо ниво този сериал няма да отнесе подигравки, а Направо ще го направят на кайма. Добра идея с лоша реализация, което ти отвлича вниманието в друга посока и започваш да обръщаш внимание и на дребните дразнещи детайли. Пример: скоро Жаки имаше счупен нокът. Кога друг път ще го забележа(каквато съм блейка), ако гледам заинтригувано?!
Не мога да кажа, че не харесвам сериала или идеята му и всеки ден му давам нов шанс(не съм пропускала серия) и всеки път ми остава едно такова блудкаво усещане
Така, че към върлите защитници- никой не ви пречи да го харесвате откровено, ама спрете да начуквате канчета, че се разводнява темата!
Иначе за снощи:
Калоян наистина постави спциалната на място, крайно време беше някой да го направи. Тя пък не знам за каква се беше взела
Бонка и тя вече толкова простее! Сигурно има толкова прости хора наистина. Как Симона ще им вземе хотела, че и къщата при положение, че не се знае Димитър има ли двл или няма. Нали Бона все това повтаряше, че живеели в нейната къща.
И всичките тез ку*ви и кучки снощи ми дойдоха в повече
Честно казано, от снощния епизод друго не помня

# 550
При абсурдната сцена със социалната и поведението ѝ на гестаповец, превключих. Чак пък такъв идиот не съм, та да имам нерви да изгледам подобна пошлост! Обида за зрителите е това... Не съм сигурна, че ще гледам повече или при първа подобна идиотска сцена, превключвам. Аз да не съм помияр, та да гледам каквото и да е, или всичко наред, без значение каква художествена стойност има

# 551
  • Варна
Бонка и тя вече толкова простее! Сигурно има толкова прости хора наистина. Как Симона ще им вземе хотела, че и къщата при положение, че не се знае Димитър има ли двл или няма. Нали Бона все това повтаряше, че живеели в нейната къща.
Да, и тва беше върхът. Сякаш сме в Холивуд и при развод съпругата отнася половината при всички случаи Joy А това дали има семейна имуществена общност или не, дали изобщо Димитър има дял (едва ли има, при двама живи родители), карай, да върви там бозата. Направо изплискаха легена. И да, гнусните обиди на Бонка вече идват силно в повече.

# 552
  • София
Koгато гледам хубав филм пропускам всякакви грешки докато съм се вглъбила в сюжета и действието.
Когато "гледам" този сериал мога да видя дори и едно косъмче, което не е на мястото си.
Съжалявам, но недекватността води до слушане, а не до гледане.
Знам, че има хора на които им харесва - да си го гледат, аз го слушам и го възприемам като фентъзи драмеди или иначе казано манджа с грозде с доста липсващи съставки.

# 553
Леле е това беше идиотско. Някакъв следовател/дознател или какъвто е там на НПК да каже НиПеКа. И то няколко пъти!
НиПека
НиПържа
НиВаря

# 554
А Люлю защо така се нахвърли върху Керита с въпрос какво има между нея и Шмекера? Аз ли не схванах нещо или през цялото време тя и хАсенчо ги сватосваха, защо сега е толкова ядосана, че и скача дори... Другите сцени няма да ги коментирам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт