Пътят на честта - тема 6

• 36 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Жената на Андрей ли ?
Май е сестра й, не ги различавам.

Доротея Толева е във филма.
Сега видях финалните надписи.

# 676
Да, Жената на Андрей, тя игра в господин Х и морето,ама много нежен образ изигра.Не предполагах,че е толкова бойна.

# 677
  • Mediterraneo
Подобна роля повече й ходи на Доротея, има абсолютно мъжко излъчване.

# 678
Добре се справи.
Калоян сънува ли боя с Димитър? Няма да го гръмне със сигурност, та предполагам сънува.
Харесвам Калоян като визия и ми е приятно да ги гледам с общите им сцени с Кера.
Жаки обаче много погрозня, а с Киро двата са просто смешни. Въобще не могат да играят, а и нали му забраняват на чехълчето, та съвсем се омазна работата.
Не искам Симеон да се маха, харесвам го.

# 679
Подобна роля повече й ходи на Доротея, има абсолютно мъжко излъчване.
Изглежда ми груба.

Жената на Андрей е другата сестра- Емануела.

# 680
  • На морето!
Любовта на Жаки и Киро е представена като в индийски сериал, даже в турските има повече интимност.
Визията на Калоян е наистина много приятна, но като започне да рецитира... УжасТ!

# 681
Майката на Жаки- Марияна М. ще е при Гала.
Снощи Кера ми хареса като външен вид. Embarassed

# 682
  • Варна
Сега изгледах снощната серия. Тъкмо щях да кажа, че Митето взе да ми харесва с отношението си към лудата си майка и той оака пейзажа като се яви при Кера да я заплашва. Зачудих се дали го направи, за да не се налага да я убива Twisted Evil

# 683
И аз това си помислих. Той дори каза нещо от рода на: "За Бога, Кера, послушай ме/чуй ме!"

Пп На мен Кера ми хареса като визия в епизода в който беше с ниско прибрана коса, с някакви обечки - перлички, с раираната ризка и панталона. Добре ми стоеше в този аутфит.

# 684
  • Варна
И тя току виж плеснала с ръце и го послушала. Тъкмо почна да разсъждава адекватно тоя тип, не му ли идва на ума, че мястото на детето не е при онази лудата? Ми взЕми кажи където трябва какви ги дроби, Начо да вземе и той да покаже малко воля, оставили са я да си вее байрака и само повтарят, че е луда и злобна, па единия даже търчи да ѝ угажда на лудостите.

# 685
  • София
Ако не друго, то поне сериалът се раздвижи малко.
Нещо някъде се случва, има лека динамика.
Недоизпипаността леко потъва, когато има раздвижване на екрана.
Та ако случайно има втори сезон, ще помоля сериите да са по-динамични,
за да ви спестим поне половината хули - сценарни, режисьорски, актьорски и т.н.
Иначе като гледам Монката остава да си поръча ковчега и цветята, за да не товари близките си.
Иначе хубава салатка бяха забъркали на социалната.
Интересно ми е родата какъв ще го играе тази вечер и защо Симона замеря патрулката със зеленчуци.
Има такива мъже(Димитър), има и такива свекърви(Бонка) за оргомно съжаление, особенно в по-малките населени места. Там все още тези порядки "ти си в мойта къща и ще слушаш какво ти казвам" се спазват,
а шамарът е като добър ден и най-вече с възпитателна цел. Не е масово, но не е и изключение.
И нека да има брутални сцени - след 22ч децата да си лягат или да си гледат нещо друго.
Бруталността на подобни сцени отблъсква и повдига теми табута.
Относно пиенето и изказът - пие се много, а езикът е такъв когато си злобен.
С всяка думичка искаш да жегнеш и унижиш човека срещу теб, с възпитани думички няма как да си лошия.

# 686
Керича ако помисли, преди да отвори тази врата, ще ни спести над 50% от сцените на агресия над нея.

# 687
Много хубаво беше интервюто с Мариана Миланова- ненатрапчиво, интересно ми беше.
Омъжена била за Георги Кадурин, не знаех.

# 688
Е как не знаеш, тя е навсякъде, където и той участва. Много е талантлива затова.

# 689
Мариана Миланова е най-добрата актриса в този сериал според мен. Най-много ме кефи и й вярвам най-много на образа.
Не знам за кого е омъжена или не...

Общи условия

Активация на акаунт