Търся филм, сериал... Тема 10

• 52 135
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Благодаря, но тук ме препраща на секс сайтове.... Сигурно аз не правя нещо както трябва...

# 167
  • софия
Детка-петка , опитай пак по-късно - дай разрешение за нотификации, за да тръгне плеъра. гледала съм в този сайт разни сериали - работи /принципно/.

# 168
Детка-петка , опитай пак по-късно - дай разрешение за нотификации, за да тръгне плеъра. гледала съм в този сайт разни сериали - работи /принципно/.
Благодаря!  Ще пробвам.

# 169

"Фамилията" го има в арената, на отделни серии и по сезони 😉

Благодаря! Бая търсене ще падне ....
[/quote]
Няма, те скоро ги пуснаха😉

# 170
  • София
Здравейте.
Сега покрай медийната истерия за коронавируса се присетих за един филм, който гледах по БНТ и отчаяно го търся оттогава, но забравих как се казва. Възможно е да беше телевизионен филм или дори телевизионен театър /в началото на демосрацията имаше конкурс Златната роза, където се състезаваха телевизионни театри от цял свят/. Не помня...
Та, сюжетът на филма. По време на полет, на един от пътниците в самолета му прилошава и той умира. Съмненията са за неизвестен вирус /пътникът се връщаше от екзотична страна/. При обявяването на инцидента настъпи паника и летищните власти във Великобритания му забраниха кацане. Помня диалога между пилота и кулата - "Мейдей, мейдей! Разрешете кацане по медицински причини на летище Хийтроу!" "Отказано. Нямате разрешение за кацане!" "А ако все пак решим на своя глава да кацнем?" "Ще пратим изтребители да ви свалят, дори и на летище Хийтроу!" После им отказаха и в Париж, и в Мадрид, и в Амстердам, и на други места. В края на краищата, самолетът кацна на изоставена писта в АФрика, след като го заредиха във въздуха с гориво. Военни веднага отцепиха самолета. Двама от пътниците се опитаха да избягат, но военните ги застреляха. В края на краищата, медицински екип се качи на борда и установи, че пътникът е умрял от инфаркт, а не от вирус. Останалите пътници бяха освободени. ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ!!!

И на мен ми е интересно да разбера кой е бил този филм?

# 171
  • Велико Търново
erika80, за arenabg. com ли става въпрос?
Защото току-що проверих, търсачката не ми връща никакви резултати за "Фамилията".

ema22, в плейъра на film4e. com излиза съобщение, че видеото от дадения адрес или го няма, или е преместен на нов постоянен адрес. Явно и оттам е свален.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 18:15 от DamaPika

# 172
erika80, за arenabg. com ли става въпрос?
Защото току-що проверих, търсачката не ми връща никакви резултати за "Фамилията".
Да, като влезеш избери с бг аудио, търсене и влез на 3-та страница🙂

# 173
  • Велико Търново
Благодаря!
Аз търсих в "Каталози", а трябвало в "Торенти".
Детка-петка, ето в Арена-та - и трите сезона ги има Yum

# 174
  • софия
май е резнат достъпа до онлайн гледането на филми. Cold Sweat
или само при мен е това? още от вчера имаше проблеми със стартирането, но днес ето това излиза на няколко платформи:

Attention
Account disabled by server administrator.

# 175
  • Велико Търново
Чак сега виждам, че линкът е "цензуриран" и фактически не работи. Но пък торентите наистина ги има. А дали има сийд е съвсем друг въпрос. Няма да се учудя, ако липсва.

Наистина има някакви рестрикции към сайтовете за онлайн гледане на филми. Което също не ме учудва, разбира се. За авторските права толкова нещо се изписа...

# 176
в началото на демосрацията имаше конкурс Златната роза, където се състезаваха телевизионни театри от цял свят/.
"Златната ракла", може би?

Златната ракла, разбира се, извинявам се.

# 177
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте,
Търся стар игрален филм от 90те за 12те принцеси със скъсаните пантофки или само "Скъсаните пантофки" по Братя Грим.
Разказва се за принцеси, които тайно тацуват в чудно кралство с принцове и от таци се прибират всяка нощ със скъсани пантофки.
Гледала съм го като малка и си мисля, че буше полски или чешки или нещо такова. Ако някой си спомня и го е гледал нука да помага. Искам да го пусна на дъщеря ми.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 14:37 от _Krasita_

# 178
Гледала съм го, ама не мога да се сетя.....

# 179
  • София-Младост
Търся филма "The Good Italian" и "The Good Italian ІІ - The Prince Goes to Milan (2016)"
https://www.imdb.com/title/tt5353000/?ref_=tt_sims_tti

Общи условия

Активация на акаунт