Жена ми изневерява

• 23 898
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  За да се случи такава случка или той си е знаел с какво се захваща, или момата е натрупала много гняв и това е великото отмъщение. Ако не е пързалка, защото обрисуваната ситуация е доста черно-бяла, което е доста характерно за пързалките.

# 241
Накрая авторът нека каже освен генералните заключения, точно с неговата жена какво ще прави... Интересно ми е какво и дали ще пробва "още няколко пъти"... И какви са им отношенията в момента вкъщи? Интересно е жена, способна на такава наглост, как го играе след това - уж разкаяние ли, или по-вероятното - с пълно спокойствие да го тъпче отново, обяснявайки му, че понеже той не се е справял...
Ако иска да ни даде светлина по въпроса...

# 242
Пързалка та пързалка. На просто търсене в гугъл излизат подобни истории, как семействата спират да правят секс, като вероятна причина поява на първо дете, после изживявали нещо като втори меден месец.  Те пък ми е чудно тея дето и след 30 години заедно са като зайците в меден месец.

# 243
Пързалка, щото винаги единият е бял и добър, а другият мноо уош,  по това ги надушваме. Иначе, свят широк, хора всякакви...

# 244
  • София

За секса какво можеш да направиш не знам, ама поне можеш да използваш излишното време, за да попрочетеш някой учебник по БЕЛ за 6. клас, че да научиш как се съгласуват неопределителни местоимения по число. Все някаква полза ще има.

# 245
Отново благодаря на всички. Не мога да разбера защо се коментират правописни грешки и т.н. да не съм на изпит по българсси език. Признавам, че бьлгарския не ми е една от най-силните страни, все пак съм с техническо образование /не съм завършил фиология/, а и честно не ме и интересува.
Та пак казвам историята е напълно истинска за мое най-голямо съжаление. На въпросите дали си говорим - отговора е да, да разхождаме се, излизаме, правим секс и т.н. Естествено има напрежение. Тя определено чувства вина за стореното, но не съм сигурен дали е зарази мен /и как бих могъл след това което ми причини/.  Но определено е пропаднала от срам пред нейните родители, които още са в шок /между другото те към мен винаги са имали добро отношение и огромно уважение/.
По отношение на доверието да то е напълно разрушено. Ще мине много много време за да и се доверя отново /и то само ако го заслужи с реални действия/. Въобще още сме в семейна криза /но според мен най страшната фаза мина/. Бих и простил забежката само ако ми докаже, че реално се разкайва за стореното. Ясно е че скоро общи големи покупки няма да има.
Тя избира всичко е в нейни ръце.
На въпросите дали аз съм и бил верен - отговора е да, никога несъм си помислял да и изневеря.
Но човека си е човек, ако виждаш в някой само лошите страни /като - много си разхвърлян, не отделяш достатъчно внимание на децата, не ни водиш доснатъчно на почивки и т.н./ а не виждаш и добрите то е ясно, че в даден момент ще се изнервиш ама много.
Аз виждам и добрите и лошите страни. Като една от лошите страни на жена ми, е че се самозабрави от проклетите пари /парите развалят/. Вдигна и се прекалено много самочувствието въобще отиде в облаците. Сега пак е на земята но ще видим до кога.
Само знам едно втори път ако направи такава глупост - край. Даже няма да и дам шанс да обяснява.

Следващите месеци ще видим какво ще стане, ще пиша периодично как се развиват нещата.

# 246
Намери и работа и не и давай толкова пари.

# 247
Аз продължавам да не разбирам какво правите още заедно, авторе! Че и секс правите! Тръпки ме побиват..
Тя не можела да се задоволи, но въпросът е на теб, на теб как ти става изобщо?!

# 248
  • here and now
А родителите ѝ как разбраха?

# 249
Калояне, правописа и правоговора правят впечатление. Ако някой ден се окажеш на пазара на половинки готините мацки ще те подминават, защото лошият изказ говори за непрочетена книга в живота, което говори за затъпяване.

Ти продължаваш упорито да търсиш кой да е изкупителният виновник в тази ситуация. Та любовникът, та парите. Няма да ти хареса това, но хайде прояви малко щедрост и дай малко вина и на себе си, че прекален светец и богу не е драг.

Тя те е наказала с другия в леглото ти пред всички на събирането. Ти сега я наказваш като я караш да прави секс с теб въпреки, че ти е казала, че не се възбужда от теб, и като й поставяш условия да се докаже, за да те заслужи. Това е толкова зле, че ако си обичаш децата ще излезеш от тоя филм на вина и наказание.

Начесали са ти самочувствието сватовете, но да ти кажа дори и само с твоята част от историята се притеснявам, че друга жена няма да те изтърпи. И повярвай ми, за нас жените парите не са с такава висока стойност, колкото ти си мислиш.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 08:08 от Елфичка

# 250
  • София
Авторе, в някакъв филм на ужасите си се заставил да живееш. Че покрай теб и жена ти, и децата ти.
Така нито ще я спечелиш обратно, нито ще я накараш да те харесва или да се възбужда.
Не можеш месеци, години да живееш в "тя трябва да ми се докаже". Дано го разбереш, преди да сте се задавили ит омраза и двамата.
Наясно си, че е с теб, само защото няма работа и пари да се издържа сама с децата, нали?

# 251
Ефичке, никак не съм съгласна с теб.
Като не са й тумнали мъжовите пари на шавливата булка, има лесно - чантата, пътя и усвет.
Ама не, тя се натиска при него, не харесва секса му, обаче паричките му дои без задръжки никакви, че и с плач напира да се връща при него, след като е оцапала порядъчно пейзажа. Защото свободата е скъпо удоволствие и за нея се иска дупе - ама не да си го раздава на комшиите, а да си го натиска и да бачка. Аз не се съмнявам, че ако би решила да се разведе, мъжът й ще си поеме своето в издръжката на децата. Но госпожата явно е свикнала да живее нашироко и да не се ограничава - лично за себе си - поради което преглъща липсата на тръпка в спалнята. Това си е един вид проституция, както и да го наричат някои. И е изцяло по неин избор.

Авторът е направил, каквото е могъл - опитвал е и това, и онова, питал я е какво, адже ба, иска. Е, оказва се, че е искала някой нехранимайко с дългове да я обладава като кучка набързо до стената. Имаше един подобен филм - Изневяра. И там героинята от много Имане не знаеше вече какво иска. Надявам се авторът да не направи същото като Ричърд Гиър.

И да, тя трябва да му се докаже. Доверието трудно се печели и много лесно се руши. И след това трябва да се спечели отново - дваж по-трудно. Не е виновен този, чието доверие е било предадено.

За правописните грешки - не са прекомерни и са типични за цялото поколение, завършило училище след 1989. Заради порутената образователна система в комбинация с визуалната култура по интернет. До едно време много им се дразнех, защото по мое време така пишеха само най-неграмотните ученици. Сега е масово явление. И в този форум на какви бисери съм се нагледала, и то от потребители, дето уж са по-интелигентни. Само хора, занимаващи се професионално с български език, владеят изтънко граматиката и правописа.

Готините мацки за жалост гледат предимно портфейла и по-малко правописа и начетеността. Особено от по-младичките. Но пък и те са склонни лесно да прехвърчат от портфейл на портфейл.

# 252
  • София
Охх, колко хора на 40-45 пишат умопомрачително.
Не е от сегашното поколение.
Може би сега е по-масово.

Но много неграмотни имат добре платени работи/бизнес.

# 253
Ми то 40-годишните са били на 10 годинки пред 1989. Като слушам някои депутати как се изразяват....
Интернетът и чалга културата нанесоха масови поражения.
Което не пречи на хората да изкарват добри пари.

# 254
Монетата винаги има две страни. Никой тук не знае каква е другата.  Тук изложението е само тип "аз, способния, горкия, тя - кучката." Не бих съдила на тази база.

Общи условия

Активация на акаунт