Жена ми изневерява

• 23 899
  • 430
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Темата е поредната измишльотина. За съжаление не са единици мухльовците, които прощават и очакват някоя мастия да възпита перфектно децата им, уви.За да си позволи да го прави в дома си или пред мъжа си, всичко е рухнало. Жал ми е  единствено за децата, не за грешките на създателите им. Никой и нищо не задължава даден мъж да търпи до гроб и носи рогата си. Това е личен избор, дали да се самоунищожиш в компромиси или да търсиш и изградиш живота си щастливо, с рестарт и нов партньор.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 16:26 от Viviana91

# 226
  • София
Изводите на автора са пълни глупости. От тях си мисля, че става въпрос за пубер окрасил историята си за изневяра или за мъж замръзнал в мисленето и развитието си някъде на 20г.
А и самия му разказ има пробойни.
Все повечв си мисля, че става въпрос за младежки купон в къща, гаджето се е боднало с негов приятел, а автора се чуди как и дали да си върне гаджето.

# 227
Кажете на жената следното: Виж какво, аз съм наполовина влюбен в теб. Нямам никакво намерение да се държа добре с теб, защото само така ще ме уважаваш. От теб очаквам да бачкаш много, за да не мислиш за глупости, докато дойде момента, в който ще ти омръзна. Този апартамент, в който ще живеем, виждаш ли го? Е купих го на името на нашите, защото не вярвам сляпо в любовта и доверието.
Thinking

И получава отговор "Ей,тези деца виждаш ли ги?Заченах ги от комшията,щото не вярвам в любовта и доверието:joy:

# 228
Човекът е наранен, изводите са нормални. Грешни, но при ситуацията са нормални. Явно вече не само неговата жена му е крива, ами и всички останали  Laughing
Вече дали ще остане с тези си изводи е отделен въпрос.

# 229
  • София
Благодаря отново на всички за отговорите. Като цяло разбрах частично моите грешки в брака и ги споделям за другите мъже за да не испаднат в моята ситуация а те са:
1. Никога не се влюбвайте напълно чистосърдечно в жена за да не страдате после
2. Не се дръжте с нея прекалено добре /защото ще ви приемат за даденост/. Винаги я дръжте в някакво напрежение звучи абсурдно но като се държите лошо ви уважават повече /женска логика/
3. Не я задоволявайте напълно финансово, ако има вариант по добре е да работи без значение дали е нужно. Просто не трябва да има свободно време да мисли за глупости
4. Колкото и да е добра жената в даден момент ще и омръзнете и винаги има вероятност да потърси някои друг /поне моята го направи/
5. Не вярвайте сляпо в любовта и доверието. В началото го има но в по късен етап ще умре. Ако купувате нещо заедно и вие го плащате по добре го купете на вашите родители, те няма да ви разочароват или изневерят.
Има и още но те си остават за мен. Доста грешки съм допуснал но за жалост най голямата ми е подписа. Каквото и да стане с нас никога повече няма да се оженя.
Това важи на 1000% и за обратния вариант.
Доста неща имаш да осъзнаваш още. Прясно ти е. Но ще мине.

# 230
Човекът е наранен, изводите са нормални. Грешни, но при ситуацията са нормални. Явно вече не само неговата жена му е крива, ами и всички останали  Laughing

Нормално казваш..
Явно зависи от критериите.
За мен не е нормално,човек с интелект малко над средния,да не е наясно,че грешката е в неговия телевизор и да обвинява ефира.Т.е.нищо нормално не виждам в изводите на автора.

# 231
  • София
Що пък да е виновен само той?

# 232
Човекът е наранен, изводите са нормални. Грешни, но при ситуацията са нормални. Явно вече не само неговата жена му е крива, ами и всички останали  Laughing

Нормално казваш..
Явно зависи от критериите.
За мен не е нормално,човек с интелект малко над средния,да не е наясно,че грешката е в неговия телевизор и да обвинява ефира.Т.е.нищо нормално не виждам в изводите на автора.

Тоест казваш, че жена му е ангелче и е права да спи с който и падне ли?
И за това е виновен автора?
Как точно е виновен?

# 233
Не, не може да се прехвърля проблемът от болната глава върху здравата.
Авторът не е виновен с нищо, освен с неопитност и доверчивост. Винаги е бил почтен към жена си. Никой не е застрахован да попадне на човек с разтегливи понятия за морал (в най-широкия смисъл, не само сексуален).
Разбирамо е, че в огорчението си е склонен да обвини цялото женско съсловие.
Но сигурно ще му мине.
Смятам, че е правилно да даде на жена си шанс. Макар и малко, съществуват семейства, които успяват да преодолеят изневярата - с участието и на двете страни.
Ясно е, че доверието ще се гради с години оттук нататък, ако изобщо е възможно.

# 234
Не съм сигурна за шанса. Основата на каквато и да е връзка е доверието, а според мен жена му си е показала всичко за отношението й към доверието му в семейната им спалня с другия човек. Ако беше поне малко по-обрана в изневярата да се замислиш, ама в семейното легло..

# 235
  • В един копнеж!
Е, тоя ни отсвири. Зарежете я тази тема. Нали изказа мнението си за жените. Може би затова се напъваше.

# 236
Благодаря отново на всички за отговорите. Като цяло разбрах частично моите грешки в брака и ги споделям за другите мъже за да не испаднат в моята ситуация а те са:
1. Никога не се влюбвайте напълно чистосърдечно в жена за да не страдате после
2. Не се дръжте с нея прекалено добре /защото ще ви приемат за даденост/. Винаги я дръжте в някакво напрежение звучи абсурдно но като се държите лошо ви уважават повече /женска логика/
3. Не я задоволявайте напълно финансово, ако има вариант по добре е да работи без значение дали е нужно. Просто не трябва да има свободно време да мисли за глупости
4. Колкото и да е добра жената в даден момент ще и омръзнете и винаги има вероятност да потърси някои друг /поне моята го направи/
5. Не вярвайте сляпо в любовта и доверието. В началото го има но в по късен етап ще умре. Ако купувате нещо заедно и вие го плащате по добре го купете на вашите родители, те няма да ви разочароват или изневерят.
Има и още но те си остават за мен. Доста грешки съм допуснал но за жалост най голямата ми е подписа. Каквото и да стане с нас никога повече няма да се оженя.

Общо взето - глупости, освен номер 3.
Напът е следващата ти грешка - да не можеш да живееш спокойно с жена си и да не се отпускаш изцяло и да си образуваш сам нерви.

# 237
Авторът не е виновен с нищо, освен с неопитност и доверчивост. Винаги е бил почтен към жена си.
  Това го казва той. Обикновено, обаче, крушката си има опашка.

# 238
Няма крушка, чиято опашка да оправдава онождане с чужд мъж в семейната спалня, на една ръка разстояние от мъжа и децата.
Ако е била толкоз нещастна с мъжа си, има цивилизовани начини за раздяла.

# 239
Авторът не е виновен с нищо, освен с неопитност и доверчивост. Винаги е бил почтен към жена си.
  Това го казва той. Обикновено, обаче, крушката си има опашка.

Съгласна. Най-малкото, нищо не може да ме убеди, че не е имало признаци. Тя не просто е изневерила, а го е направила в спалнята им. Говори за лошо възпитание и липса на всякакъв морал. Едва ли иначе е страхотна, а любовчията я е развалил. Ако той е избирал да си затваря очите, също има вина.

Общи условия

Активация на акаунт