Жена ми изневерява

• 23 900
  • 430
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря отново на всички за отговорите. Като цяло разбрах частично моите грешки в брака и ги споделям за другите мъже за да не испаднат в моята ситуация а те са:
1. Никога не се влюбвайте напълно чистосърдечно в жена за да не страдате после
2. Не се дръжте с нея прекалено добре /защото ще ви приемат за даденост/. Винаги я дръжте в някакво напрежение звучи абсурдно но като се държите лошо ви уважават повече /женска логика/
3. Не я задоволявайте напълно финансово, ако има вариант по добре е да работи без значение дали е нужно. Просто не трябва да има свободно време да мисли за глупости
4. Колкото и да е добра жената в даден момент ще и омръзнете и винаги има вероятност да потърси някои друг /поне моята го направи/
5. Не вярвайте сляпо в любовта и доверието. В началото го има но в по късен етап ще умре. Ако купувате нещо заедно и вие го плащате по добре го купете на вашите родители, те няма да ви разочароват или изневерят.
Има и още но те си остават за мен. Доста грешки съм допуснал но за жалост най голямата ми е подписа. Каквото и да стане с нас никога повече няма да се оженя.

# 211
Кала, тя жената, ако си е шавлива, може и от работата да забърше някого.
И в крайна сметка, има хора, които просто не са един за друг - лоши, добри, интелигентни, по-прости, лесно/трудно задоволими ... Приеми, че твоят случай е такъв.
Пожелавам ти да случиш на добра жена от тук насетне, с която да чувстваш, че получаваш толкова колкото и даваш Simple Smile

# 212
Глупости, авторе.
И не, че нещо, но"иСпадам" се пише със З.
Дори речниците в телефоните го знаят...
Без лоши чувства.

# 213

Напротив, влюбвай се и го изживей, чувството е прекрасно, иначе за какво ще живееш – да се напъваш да не би да се влюбиш. Дори да се разделиш с човека по някакви причини, ще си имал прекрасните моменти.

2. Не се дръжте с нея прекалено добре /защото ще ви приемат за даденост/.
Винаги я дръжте в някакво напрежение звучи абсурдно но като се държите лошо ви уважават повече /женска логика/

И това не е вярно, фактът, че една жена не го е оценила, не означава, че друга няма да го оцени. И, ако се напъваш да държиш някого в напрежение, що за съвместен живот е това и мислиш ли, че тоя някой ще седи при теб, за да живее в напрежение.

3. Не я задоволявайте напълно финансово, ако има вариант по добре е да работи без значение дали е нужно. Просто не трябва да има свободно време да мисли за глупости

Свободно време човек трябва да има, но съм съгласна, че една жена не бива да стои вкъщи и да чака на половинката си да я осигурява финансово. Това я лишава от много неща, общуване, професионална изява, самочувствие.

4. Колкото и да е добра жената в даден момент ще и омръзнете и винаги има вероятност да потърси някои друг /поне моята го направи/

Това пък изобщо не е така, иначе нямаше да има семейства, всички щяха да са се разтурили. Изобщо не е задължително някой да омръзне на някого. Тук вече има и твоя вина, жената има нужда не просто от даване на пари, а от доста повече неща като общуване с нея, общи интереси, пътешествия, приятели, разговори, просто двамата да правите каквото там ви е интересно и обичате.

5. Не вярвайте сляпо в любовта и доверието. В началото го има но в по късен етап ще умре. Ако купувате нещо заедно и вие го плащате по добре го купете на вашите родители, те няма да ви разочароват или изневерят.

Ако не вярваш в любовта, никога няма да я имаш. В началото има любов и страст, по-късно страстта може да избледнее, но любовта, доверието и уважението остават. Но, само ако си ги заслужил, не се полагат по презумпция. И усилия за това полагат и двамата в двойката. Това да купувате нещо двамата, но единият да го плаща…..най-добре е двамата да си го платите, но за тая цел и жената трябва да има свои финансови средства. На родителите винаги може да купиш нещо, но, ако правиш тези сметки – да купя на мама и тате, не на жената, щот те няма да ми изневерят, за какво ти е тая жена?

Има и още но те си остават за мен. Доста грешки съм допуснал но за жалост най голямата ми е подписа. Каквото и да стане с нас никога повече няма да се оженя.

За подписа, да, не мисля, че е гаранция за добър брак. И с него, и без него нещата могат да вървят, могат и да буксуват. Но и не мисля, че правилни изводи си направи от всичкото изписано. Може би все още си афектиран от случилото се.

# 214
Кала и аз стигнах то този извод  даже преди време пуснах един литоричен въпрос „ защо момичетата предпочитат лошите момчета „ . Малко егоистично звучи но съм казал че втори път няма да се женя/ подписвам / и че една жена за да е „ добра - трябва да чуства вятъра под краката си
Така че заключенията ти са истина колкото и да не им харесва на „ мамите „ тук .
А правописните грешки - Ич да не ти пука, смисАлА е важен

# 215
Скрит текст:
Благодаря отново на всички за отговорите. Като цяло разбрах частично моите грешки в брака и ги споделям за другите мъже за да не испаднат в моята ситуация а те са:
2. Не се дръжте с нея прекалено добре /защото ще ви приемат за даденост/. Винаги я дръжте в някакво напрежение звучи абсурдно но като се държите лошо ви уважават повече /женска логика/

Нищо не си разбрал, Калояне. Махни тия пет точки и напиши - "Гледайте внимателно що за "говедо" вземате."

# 216
Авторе, говориш като наранен човек.
Но не си прав. Не си случил на жена, това е.
И жени съм чувала да говорят така, когато са опарени от някого - всички мъже са прасета, грубияни, егоисти, пияници, изневеряват.
Но, ето, ти не си такъв, нали?
И аз не съм такава.
И много жени не са такива.
Както и много мъже.
Просто ти си изтеглил късата сламка.
Има жени, които оценяват и заслужават доброто отношение, доверието, любовта, и с които си струва да ги градиш. Има и такива, които само ги консумират. И с мъжете е така.

Наистина, не виждам за какво да сключваш брак повече. Но да задраскваш любовта като опция - ти сам себе си наказваш. Просто трябва да е с правилния човек. Може пък твоята жена да преживее катарзис някакъв и да оцени това, което й е пред очите цял живот. А може и да не го оцени - тогава тя е в неизгодната позиция - и финансово, и възрастово. Много мъже на твоите години започват отначало.

# 217
Нищо не си разбрал, Калояне. Не се превръщаш в тъпак и не се правиш на такъв. Избираш жена, която ще оцени това, което предлагаш. Не тъпчеш стойността на жената, а търсиш такава, която ще оцени и опази това, което предлагаш.

Казваш, че не се е омъжила жена ти по сметка. Хайде пак помисли. И да си нямал материалното, то си бил млад, с перспективи и хъс да постигаш. Направила си е сметката, че си добра партия и лесно ще те обработи.

# 218

Малееее,толкова простотия изсипана на куп,отдавна не бях срещала

1. Обичайте и бъдете щастливи,и знайте,че няма по-красиво нещо от любовта,доверието и приятелството.

2. Внимателно подбирайте на кого давате горните три бисера,и ако се случи изборът ви да падне върху свиня,не обвинявайте свинята за своето решение и избор и не плашете другите,че свинското е отровно.

3. Избягвайте да правите генерални умозкалючения за света,опирайки се на познанията си на родното село,защото света е мнго по-голям и разнообразен от селото в което сте отрасли.

# 219
  • В един копнеж!
Yeap! Калояне, намери поле да излееш яда и да споделиш изводите си.
Никой не е застрахован от нищо.
И няма нищо сигурно в тоя живот.
И нещото като "завинаги" не съществува.
Вместо да трупаш злоба в себе си и да си съсипвате нервите, разделете се цивилизовано. Трудно е, но ще се преживее.
Може пък някъде там да те чака нещо по-добро.

# 220
  • Насред хаоса
Разбрал си трънки. От всичко, което се изписа тук, се стигна отново до тъпотиите, които маса мъже обменят помежду си относно поведението си към жените - за да ги слушали, преследвали и не знам си още какви фантазии. После се сърдят и ругаят жените, че се държали по същия начин към тях.

# 221
Калояне,  последните дни има ли промяна в отношенията ви? Говорите ли си или се разминавате мълчаливо и сърдито? Ти предприе ли нещо? Тя моли ли те за извинение?

# 222
Ако някой мъж се държи зле с мен с идеята да поддържа тръпка, единственото, което ще получи е пожелание за щастлив живот сам...
Разбира се, ако си намерите поредната, която да издържате, може и да предизвикате интерес, но масово нормалните жени при тези изказвания изобщо няма да се занимават с Вас.

# 223

Не знам как някой може да се влюби наполовина чистосърдечно? Ако на някого му се е случвало и го е постигнал, моля да ми обяснил? Смисълът на чистосърдечно не е ли: искрено, естествено, непринудено...Т.е., авторе, влюбваш се искрено в някого, но само наполовина?

Трябва да си голям артис, за да ти се получи. Само заслужил артист може да врътне ключа на апартамента, да влезе и вместо бодро да поздрави жена си, нарочно да свъси вежди и да измърмори "добър вечер". Лично аз не познавам такива индивиди, които биха си го причинили.

Мда...пратете я на къра, на хаспела, нека бачка, ако може по 24 часа и ако може за без пари, подхвърляйте й там някакви джобни, колкото да я вържете и да не ви изостави, и нещата ще се оправят. Това е единствения начин да не мисли за глупости. 

Т.е. от самото начало на една връзка, е ясно, че в един момент на жената ще й омръзне. Та по този повод, най-рационално е да кесите като темерут и да чакате момента на омръзването.

Кажете на жената следното: Виж какво, аз съм наполовина влюбен в теб. Нямам никакво намерение да се държа добре с теб, защото само така ще ме уважаваш. От теб очаквам да бачкаш много, за да не мислиш за глупости, докато дойде момента, в който ще ти омръзна. Този апартамент, в който ще живеем, виждаш ли го? Е купих го на името на нашите, защото не вярвам сляпо в любовта и доверието.
Thinking

[/quote]

# 224

Кажете на жената следното: Виж какво, аз съм наполовина влюбен в теб. Нямам никакво намерение да се държа добре с теб, защото само така ще ме уважаваш. От теб очаквам да бачкаш много, за да не мислиш за глупости, докато дойде момента, в който ще ти омръзна. Този апартамент, в който ще живеем, виждаш ли го? Е купих го на името на нашите, защото не вярвам сляпо в любовта и доверието.
Thinking

Joy Нямаше ли подобна тема? Този начин на мислене обяснява нещата...

Общи условия

Активация на акаунт