Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 738
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
Пената пак остана на сухо. Изтърва Кунката. Дано да не се събуди отново гавраджията в него, че точно се зарадвах, че се е очовечил.
Интересно обаче как преди да съм гледала старите сезони, питаех някаква необяснима неприязън към Владов.
Сега като изгледах първите 3, ми се изясни защо не съм го харесвала. Мижитуркав ми е тоя човек, и това е.

Относно заболяването на Жени, ето, че сценаристите потвърдиха опасенията ми, че се е отключило още когато изперка като разбра за размяната и хвана гората. Показаха точно онази стара сцена, в която поведението й много ми приличаше на сегашното.

# 136
Ами така е като е семейна фирма,и все има недоволни.Пък деца,съпруга,брат,сват и т.н. Simple Smile

# 137
Защо така за Владов, той много ме кефеше, няма спомен нещо да се е провинил?

# 138
Ванилия, не че чак се е провинил, но например ако си спомняте 3-ти сезон, когато имаше подозрения, че Калин се е заразил от пациент със СПИН.
Владов първо много го достраша да оперира пациента и категорично отказа. После като стана онзи фал заради Вяра и кръвта плисна в очите на Калин и имаше притеснение дали няма да се е заразил, Владов и Пенев бяха първите, които го отбягваха като прокажен.

# 139
Няма да понеса Жени и в девети сезон. 😏

# 140
  • Разпиляна във въображението
Според мен Карамазов хич не изгаря от желание да снима.
Появи се само, за да участва и Пепе.
Той може би се е разсърдил, че само Коко ще снимат. 😃

И аз споделям същото мнение. Владо се върна, за да може "талантливият" син да се изяви на екран. Пепе ми е сладур, но само това.

# 141
От сета или по-точно от кръщенето. Grinning

# 142
  • Ню Йорк
Историята с Евгения отива към своя край Sad Малко ми е мъчно, но все пак е добре всяка история в сериала да приключва.

# 143
Предполагам, че Каварджикова е казала, че е дотук. Тя реално нищо не правеше в последните няколко сезона.

# 144
  • София
Карамазов не е виновен за нескопосания главен сценарист, който не можа нищо хубаво да му измисли. Но и той носи вина, че се е съгласил да участва в тази му пародийна роля. Няма как да не е чел сценария си.

# 145
Ще бъде фантастика  ако Жени не приключи в този сезон .
На мен ще ми харесва повече  ако за даден сезон имат определена история и наблягат на нея , да я развиват логично и приключват логично . Така ще можем да  опознаем по-добре героите .
Сега  ни поднасят някакъв таратор и куп неприключени /или тъпо и нелогично/  истории .
Това с появяването на разни светила  ни в клин , ни в ръкав е направо комично . За съответните артисти също е кофти , защото образите им са  недовършени и стават смешни .
Чак сега  видяхме нещо смислено за Евгения . До сега жената се измъчи да прави някакъв образ , блещеше се и .. да не си спомням , защото в този сезон ми хареса .
Нека така е и с другите . Чакам историята на Романова  , Пенев , Боби и Нора , Кая и Сашко .
Могат /за удоволствие на феновете им и на мен/ да показват  Зорница и Марио в прелитащи сцени как са щастливи и разни дребни закачки Heart Eyes . Така и тяхната прекрасна история от любимия ми сезон 5 ще е завършила  логично .

# 146
Следващите два-три дни ще приключат снимките за сезона. Сигурно веселата част ще е кръщенето на Диана, а тъжната - смъртта на Жени, които ще вървят паралелно. За други хубави и лоши неща не искам и да предполагам.

Моски, казваше за Юруков миналия сезон, че е най-скъпоплатеният статист, ама изгради пак някакъв образ,поне за мен, въпреки че не е плътно показван. Владо дойде, замина си, пак дойде, пак си замина и пак дойде, и пак си замина Joy, като добавим и не добрият сценарий не се изгради никакъв образ.

# 147
  • София
Нора е много красива на снимката.

# 148
  • Пловдив
Никой не е коментирал епизода...?
Аз сега гледам с час назад... Чудя се от де и защо Кръстева се пъне толкоз да помага на Галя?

# 149
Ето го промото за утре: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-1 … -stolen-life-utre
Интересно Пепе какво прави в болницата, ако Христо го няма.

Общи условия

Активация на акаунт