Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 737
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Марта е качила видео от моста над Цариградско, предполагам че снима с другия екип.
https://www.instagram.com/p/B5R7ml5DFGe/

# 121
  • Разпиляна във въображението
Калин си тръгва?

# 122
Hали финалът е сниман във Варна, това може да са снимки за по-предни епизоди. Hапример, тоя сак може да приготвен за пътуването.

# 123
Анонсът за седмицата:
Тази седмица доктор Стилянова ще се бори повече от всякога за правото си да остане практикуващ лекар в екипа на „Св. Анастасия“. Подкрепа ще получи от мъжа, който винаги е до нея – доцент Захариев и колеги с ключово значение за делото. Кая ще има сериозен разговор със сестра Жекова, който ще я провокира да се изправи пред себе си, започналия флирт с Александър и отношенията й с Христо. Доктор Чилингирова ще се впусне в импровизирано разследване на машинациите на Чакъров, изпозлвайки всички средства, за да стигне до разкритие. Евгения ще трябва да вземе решение за операцията и бъдещето си, а междувременно Янко и Калин ще посветят време в организирането на голямото парти, за което тя мечтае.

Кой ще подкрепи доктор Стилянова в делото? Какво ще се случи с операцията на Евгения? – зрителите ще разберат в новите епизоди на „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази седмица от 20.00ч. по NOVA.

# 124
Нора ще го играе Шерлок.
Навремето нали и Духовникова се правеше на дедектив с лекарствата за онкобоните.

# 125
  • Разпиляна във въображението
О, браво, Чили! Simple Smile Все жени оправят положението на директорите.

# 126
В 24 часа има статия.Явно Каварджикова ще умре
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7899915

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 16:26 от Г-жа Рамацоти

# 127
  • София
Май на там отиват нещата.

# 128
Поревах си доста със сцената с цигулката.
Много ми хареса сравнението на "Зима" на Вивалди със живота. На който му е хрумнало, респект!
Карагьозов много лесно предаде фронта. Изобщо, този образ постоянно позволява някой или нещо друго, но не самият той, да направлява живота му.
В този епизод наай-накрая ми хареса развитието с Марио и Зорница. Е, отидоха зян пуканките, но...да живее любовта.

# 129
Карагьозов направо го закопаха като секс символ. Първо въртя парцала един сезон и аха да стане лекар замина.

# 130
  • София
Карагьозов никога не е бил "секс символ", но Карамазов е такъв.

# 131
  • София
В 24 часа има статия.Явно Каварджикова ще умре

Ох, в първия момент наистина помислих, че нещо се е случило с Каварджикова Simple Smile
Но с тази болест и прогресивното и развитие, за Жени няма друг изход.

Sigma,  колкото и да ми е неприятно си мисля, че "вината" си е изцяло на Карамазов. Трябваше да вземе решение - ще участва или не. В момента каквато и  сюжетна линия да му напишат ще е пародия. Няма как да се очакват чудеса, след като той в последния момент решава да се появи и то за 3-4 епизода.
Много ме дразни това - тръгвам си, връщам се, няма да снимам, защото имам други планове и проекти, ще снимам, защото съм свободен. С Цонев (Вл. Пенев) беше същото.

# 132
Да, да...и това допитване до зрителите. Егото ли си четка, що ли?
Тя появата му точно по този начин, по който беше направено, беше толкова невзрачна, че по-добре да си беше стоял там в Щатите до полата на злобната си съпруга. Карагьозов де, не Карамазов. Нямаше нужда да затриват Дарина, че да може той да се върне, за да каже на Кая, че едва ли не я освобождава, защото "не е щастлива с него".

# 133
Кая добре си се беше насочила към Алекс, Христо само я обърка.

# 134
Според мен Карамазов хич не изгаря от желание да снима.
Появи се само, за да участва и Пепе.
Той може би се е разсърдил, че само Коко ще снимат. 😃

Общи условия

Активация на акаунт