Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 39 734
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
Аз наскоро се разминах с Каварджикова и се изненадах колко по-добре изглежда реално. За разлика от Огнянова....
Сравнението е малко неуместно. Как сравняваш две жени по външен вид, които могат да си бъдат майка и дъщеря? Щях да разбера, ако ги съпоставяше по актьорски опит и игра, ама иначе...

# 106
Ама те и в актьорската игра са диаметрално противоположни. Огнянова е гола вода! Мое мнение. Имам право на такова, нали?

# 107
Ама те и в актьорската игра са диаметрално противоположни. Огнянова е гола вода! Мое мнение. Имам право на такова, нали?
Не казвам, че нямаш право на мнение. Къде го прочете? По актьорска игра няма как да ги сравним, това е ясно, от различни поколения са и Диана има много какво да учи още и накъде да се развива. Да вметна само, че Огнянова е персонажът, само Диана може да е гола вода, има разлика. Wink

# 108
Аз разбрах, че се съпоставя как изглеждат на екран и на живо, а не че се сравняват двете една с друга.

# 109
След цялото тунинговане , на което се е подложила  М.К. /63 г./ , на тази възраст няма как да изглежда по-добре от хубава  28-29 г. жена , каквато е Д.Д. Thinking

# 110
  • София
Тайнствена актриса в снимките във Варна. Дария? https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/7899915

# 111
Да, Дария също е снимала тогава. Имаше една снимка пусната тук, на която се вижда заедно с Димо.

# 112
Днес приятел се е снимал в сериала . Любопитно ми е да го видя " в действие". Каза, че за сега нищо не може да сподели Simple Smile

# 113
  • ENGLAND
Не успях да гледам сериите от миналата седмица, сега ги изгледах наведнъж. И аз се чудя какво правят с Карамазов, ту го има, ту го нема. Иначе сериите ми харесаха, и да не  повтарям, но старата школа артисти  просто са уникални.

# 114
И как всяка дума им се разбира! При младите е мъка - мънкат,  ш-кат, говорят носово...

# 115
  • София
Да, Каварджикова се оправя добре с изиграването на болестта. Но иначе не е от най-добрите актриси. Аз още не мога да свикна с това нейно мляскане, но май последния сезон е намаляло. Пък и в предишните сезони имаше доста слаби изпълнения.

# 116
Да не би правят кръщенето на Диана, а и нали Зорница ще й бъде кръстница:

# 117
  • София
Пешко за какво ще ходи на кръщене. Само това му липсва.

# 118
Че какво лошо има да отиде? Хубаво събитие. Колега на бащата и ако не се бъркам той помогна на малката да дойде на този свят.
Другата опция е сватба, ама кой да се жени?

# 119
Да ангажират църква за сватба не вярвам, защото си имат дежурна ритуална зала и кисела леля Grinning
Значи трябва да е кръщене Grinning Пък и го споменаха неведнъж, а и защо Петър да не отиде, Табаков може да е поканил цялата болница Grinning

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 11:38 от Mosquita

Общи условия

Активация на акаунт