Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 40 436
  • 801
  •   1
Отговори
# 495
Чаки почти удар получи, язък за тренировките Simple Smile Сега е момента за топ сделката на века - свободата на Света Анастасия срещу живота на внука му. Мега измислено, най-силният човек в здравната система в държавата, не може да уреди живот за внука си и циври
на Норчето за милостиня и съдействие ...

Жени докато се вайка, че със самолет, Нора постави нов световен рекорд по прекосяване на София - тръгна по светло от Чаки и едва по-тъмно стигна до болницата ... Колкото повече наближава края на сезона, толкова повече се осират от екипа. Хинова уж съдов хирург и педиатър, а приема спешните на Пенев. И детектив я направиха после, а Мазов й приглася.

Тоя цинарикс само в сериала го рекламират, струва 13 кинта за 60 таблетки, което е по-евтино от онова ставното, което позиционираха преди няколко епизода. Колко помага е друг въпрос, но Петмезопитека е прав, че организмът ни все по-трудно се справя с боклуците, които ядем, пием и дишаме всеки ден.

Тасев нарежда като биби, а Стаменова се прави на ощипана, значи професорът ще се върне след делото.

Историята с бабата, с любовта й към дядото и с нравоученията й става все по-досадна ... и решиха да я разведрят с опит за убийство ... който се оказа скрита реклама за излъчването на под прикритие след финала ...

Оставаше и да не запеят тази песен. Оскъдни кадри от Варна, а много исках да видя онова елипсовидно кръгово. Поне научих за шато Варна, което малко занемарено изглежда, но след тази реклама ще се възроди.

Само сцената с Янко и Сашето беше добра + някои думи на уондър супер Норче към Чаки. Представих си как дидо и меди държат татъв тон на биби и той чинно мига на парцали и изпълнява Simple Smile И кадрите с морето бяха симпатични

# 496
  • София
Нора е страхотна. Постъпи смело, макар безразсъдно. Предполагам, че тя ще е главна героиня в новия сезон. Чудя се дали ще се разбере, че тя е спасила болницата? Боби как ли ще реагира?

# 497
На мен Нора също много ми харесва.

Дотегна ми от двамата възрастни. Историята им не ме докосва, а ме дразни. Да я приключват вече.

# 498
Смела постъпка на Нора,но ми е някак нереалистично.Тя е такова хлапе,тя ще оправи всички проблеми на болницата с едно щракване на пръсти(или един разговор).Но пък аз я смятам и за прекалено млада за лекарка,така че май в мен си е проблема Simple Smile
Не е само в теб Simple Smile
И за мен е нереалистично това, което Нора прави, а и целия ѝ образ, но явно са решили тя да е големия герой в този сезон. Квото такова.

# 499
Ами тя Башева си е млада, нормално е да ни изглежда дечко.
Иначе цялата ситуация е нереалистична. Както писах тези дни, Чакъров е човек с влияние и пари - нелепо е да върти тези схеми, без да има доверен лекар. И то точно в болница, където му имат зъб и всяко негово действие се гледа под лупа.

Нора е страхотна. Постъпи смело, макар безразсъдно. Предполагам, че тя ще е главна героиня в новия сезон. Чудя се дали ще се разбере, че тя е спасила болницата? Боби как ли ще реагира?

Както знаем, такива неща не остават тайна.   Мисля, че със сигурност ще се разбере, но не очаквам кой знае каква реакция от Боби,  просто ще го приеме.
Не мисля, че ще я обвини, че не е издала Чакъров, нито за това, че му е поставила условие да не ги тормози.
Може би ще се рязсърди, че не е споделила с него и е действала зад гърба му, но ще му мине.

# 500
Много се смях на сцените с Нора и Чакъров. Добре че сценаристите не се изсилиха и проценти на болницата да върне, че тогава щях вече да се разплача от смях. Биха арестуването на Фотев Joy

# 501
  • София
Първо - много ми дотегна историята с двамата старци. За някакви епизодични герои вече трети епизод отделят прекалено много време.
Второ - голяма смешка е ситуацията с Чакъров. Той точно в тази болница ще прати донорите, като е на нож с всеки един от персонала. И сега супер Нора ще реши всички пробелми на болницата.

# 502
Eдинствената сцена, която ме докосна беше с Янко и Cашко. И покрай цялата драма с Жени, която взе вече да омръзва, се радвам, че забелязах Kрасимир Доков. Mного естествен, без нотка фалшива игра.
Kадрите от Варна бяха красиви и като цяло май само това ме увлече в епизода.
C двамата възрастни отново не намериха мярката. Eдин епизод - окей, даже ме впечатлиха. Hо трети вече - супер досаднo.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 09:50 от Zlаti

# 503
Според мен сцената с възрастните хора я разтеглиха, защото става въпрос за една от големите ни актриси Емилия Радева. Другите епизодични роли са с по неизвестни.

# 504
  • Разпиляна във въображението
Чакъров изпрати пациенти за рутинни прегледи. Откъде да знае, че първият наистина ще има нужда от лекарска помощ. С втория вече стана подозрително. Не е много реалистично, но и много по-големи глупости са мислили, та това не ми направи голямо впечатление. Може би защото харесвам Нора, или защото ми хареса като цяло сцената, в която нямаше обяснения, а само излагане на условия и накрая, че "децата плащат греховете на бащите".

# 505
Според мен сцената с възрастните хора я разтеглиха, защото става въпрос за една от големите ни актриси Емилия Радева. Другите епизодични роли са с по неизвестни.
Да, но, когато започнат да разтеглят, историята става безинтересна и вече ни игра те впечатлява, ни нищо. Получава се обратен ефект и изпитваш само отегчениe.

# 506
Поне малко се поспряха с епизодите на умопомрачение на Жени, ама това подозирам е за да може на финала да избухнат отново със смъртта й.

# 507
Много ми харесва Янко. Страхотен образ, влиза ми под кожата. Направо буца ми засяда в гърлото понякога. Страхотна сцена с Калин с първото "татко", страхотен беше и вчера, когато говореше с Алекс пред двореца. Адмирации за актьора.
То отдавна беше ясно, че ще съшият с бели конци нещо, за да спасят болницата. Чакъров от всичките болници, точно пък в Света Анастасия реши да ги прати тези двамата. Както и да е, де. Хареса ми Нора. Много даже. Не знам обаче дали такива хора като Чакъров се променят. Може да е за момента и после детето като оздравее ще забрави какво е било.

# 508
И аз мисля,че Жени няма да се върне жива. 🥺 Като я гледах как се сбогува с жилището... Дано не съм права де.

# 509
  • София
Според мен ще умре и ще ни дават погребението. Иначе за какво да идват Наталия и Биляна.

Общи условия

Активация на акаунт