Откраднат живот: Кръвни връзки тема 92

• 40 398
  • 801
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Като я гледам една спокойна в бяло облечена да крачи до Камбуров баш към умиране ще е. Малко повтарят Анатомията. Не е приятно, но какво да се прави.

# 586
  • София
Нямам възможност да гледам последние 4-5 епизода. Следя ви, боря сериозна часова разлика и въпреки че от коментарите ви не успявам да разбера за много от случващото се, съм доволна. Едни и същи потребители  обаче са налице и единственото, което пишат за сериала е да хейтят по Марио и Зорница, което значи, че двамата са били готини и доколкото разбитам са заедно и са си казали, че се обичат. Сега, след заплахите за ново бягство, чакам и това за връщането на Банков и съвсем ще съм дзен Simple Smile.
Та така де, доволна съм от развитието на Марио и Зорница, любимци са ми и много ги харесвам, особено Марио. За Жени обаче, това което чета не ми харесва. Какво е посланието към хора с подобна болест, които не са се изгубили съвсем - сложете край на живота си???? Да я бяха дали на Табаков да я оперира и да беше издъхнала на операционната маса. Ако верно се самоубие с помощта на някой от синовете си ще е ужасно.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:40 от rosi_ta

# 587
  • Ню Йорк
Нямам възможност да гледам последние 4-5 епизода. Следя ви, боря сериозна часова разлика и въпреки че от коментарите ви не успявам да разбера за много от случващото се, съм доволна. Едни и същи потребители  обаче са налице и единственото, което пишат за сериала е да хейтят по Марио и Зорница, което значи, че двамата са били готини и доколкото разбитам са заедно и са си казали, че се обичат. Сега, след заплахите за ново бягство, чакам и това за връщането на Банков и съвсем ще съм дзен Simple Smile.
Та така де, доволна съм от развитието на Марио и Зорница, любимци са ми и много ги харесвам, особено Марио. За Жени обаче, това което чета не ми харесва. Какво е посланието към хора с подобна болест, които не са се изгубили съвсем - сложете край на живота си???? Да я бяха дали на Табаков да я оперира и да беше издъхнала на операционната маса. Ако верно се самоубие с помощта на някой от синовете си ще е ужасно.

Табаков и революционните му медицински открития отидоха в "9та глуха"  Sick  Иначе ние си гледаме едно и също до припадък  ooooh!

# 588
Изгледах сега последните два епизода. Силно натоварващи и депресиращи. Превъртах ги на всички сцени с Евгения и възрастните хора. Не издържах. Ужасна досада. Според мен сценаристката Апостолова е в някаква нейна душевна криза, което се отразява и на филма. Никога не ми е бил толкова скучен някой от сезоните.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 18:38 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 589
.Никога не ми е бил толкова скучен никой от сезоните.
На мен най интересен ми беше сезона с отнетите лекарски права на героя на Карамазов. След това това нещо ми се обезсмисли целия сериал.

# 590
Дария е била гост на "Плюс-минус" днес, потвърдила е за нов сезон.
https://nova.bg/accents/view/2019/12/06/270959/%D0%B4%D0%B0%D1%8 … 0%B7%D0%BE%D0%BD/

На мен пък точно 6ти сезон ми беше много хаотичен и нямаше никаква мисъл от страна на сценаристите какво ще се случва. После и 7ми сезон беше долу горе същото, а сега 8ми е няколко идеи по-добре.

# 591
  • Разпиляна във въображението
Хубавите неща в сериала поприключиха с пети. Сега има проблясъци, заради които все още не съм се отказала напълно. Дано Биба и Наталия останат. Не бях фен на първата, но трябва раздвижване.

# 592
Шести сезон като истории бяха добре, ама така хаотично бе всичко, че се чудиш през цялото време накъде ще зависят сценаристите. Седми бе.....особено скучен и без ясна, да не кажа никаква посока. Осми започна много добре към 24-5 епизод бяха доста динамични и интересни, ама забиха яката в умопомрачението на Жени и като цяло динамиката доста намаля.

Надявам се позитивизмът да е в повече от негативизма на този финал.

# 593
  • София
Лично за мен и напълно безпристрастно го пиша този сезон е най-слабия и безсмисления ако мога така да се изразя и то въпреки връщането в каста на любимеца ми Калин.

# 594
А в моите очи нищо не може да бие по тъпота седми сезон Grinning
Пълен хаос и липса на каквато и да била цялостна история за сезона. Накрая казаха ми то любовта лекува, целунаха се няколко души и го закриха Joy

# 595
Не съм гледала от поне 3 седмици, може и повече, но днес нали е финал, съм се строила да видя за какво става въпрос.
И за мен до към двадесет и някой епизод беше окей, но после сюжета сякаш зацикли и се отказах да гледам.

# 596
  • София
Да, спора е 7 с 8 сезон. И двата са безсмислени, скучни и направо лоши, да си го кажем честно.

Уф, много тегаво стана Sad
Ех, Калине...  Confused

# 597
Ехх, Дяволо, Дяволо Joy

# 598
  • София
Голяма тъпотия с тези памперси. Даже Цонев носи един.

# 599
За мен 7ми сезон категорично счупи тъпометъра. Grinning

Как пък всички  изведнъж изникнаха с по един памперс все едно са се наговорили, комично си беше. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт