Не ми върви с жените

• 10 645
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Един грузински тост от доста стар филм помня -*Имам желание да купя дом, но нямам възможност. Имам възможност да купя коза, но нямам желание. Да пием за това - нашите желания да съвпадат  с нашите възможности!*
Защото  нуждата ти да не си сам, не си кореспондира по никой начин с факта, че си мъж/уж/ и в замяна на тези любов и уют, които търсиш, трябва да дадеш закрила и сигурност.                                                                                                    И грозната/привидно/ жена ще светне и може да видиш истинска красавица в нея, онази  с дете/деца/ ще върне с майчина благодарност грижата и топлината, а онези мрънкащите, ако си на ниво може  и да спрат да мрънкат..
Ама се иска и дупе да се захванеш отговорно с някого и да се изгради връзка. Не става така - седиш най-прекрасен, и образован, и състоятелен, и чакаш някое женско съвършенство да те посети. Ама такъв ли си ?! Това всичкото  даваш ли го наистина освен нуждата си от любов?!
Пък ако не ти стиска, продължавай да  нареждаш жените в графи- грозна, с деца, мрънкаща..
И гледай да не стане майтап -  от дълго отбиране да не налетиш на една с всичките горни качества.

# 61
Здравейте,

Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. Или просто не искат да имат човек до себе си. Всякакви ги има. Аз търся нещо което да ми дава любов и уют, а не да ми мрънка. Преди си казвах че ще имам човек до себе си рано или късно, но това не става. Всеки ден се прибирам от работа уморен и се чудя защо не ми върви с жените. Самотата не е хубаво нещо защото хората са социални същества и имат нужда да общуват. За съжаление не съм от София, а там има агенции за запознанства, но едва ли ще успея да намеря нещо добро.

Опитай да общуваш с тези "неподходящите" - те не са много по-различни от "подходящите" - ще добиеш опит и ще успееш да ги разбереш. Анализирай и мненията в темата, дори подигравателните, наблюдавай форума.

Мисля, че една жена не е способна да ти даде любов и уют така както ти си го мислиш - напротив, ще имаш много повече грижи и дискомфорт, защото ще трябва да поемеш грижата за друг освен теб. Жените в дълготраен план[ (не говорим за флиртове и краткотрайни връзки) обичат по друг начин - никоя жена освен майка ти няма да те обича заради самия теб, а ще те обича заради грижите, сигурността и ресурсите, които им предоставяш.

Също така, ако се чувстваш самотен като необвързан, ще се чувстваш самотен и като обвързан - това, че ще имаш някой до теб, не ти гарантира нито щастие, нито благоденствие. Погрижи се първо за теб.

# 62
Авторе, ти не заслужаваш жена, а контрольор от градския транспорт.
Да видиш тогава зор.
Я си живей живота и не общувай с хора (недай, Боже, жени). Викаш – да не мрънка, да няма деца и да ти върви с нея. Разкошен си. Всяка те желае, ама не може да си те позволи. Таквоз сАвАршнствУ. Laughing

# 63
  • Sofia
Притеснителен е фактът, че напоследък доста често се съгласявам с мненията на bratan. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Е, той Братан си има доста разумни и адекватни мнения.
Като цяло не е лошо мъжете, претендиращи за психологическа зрялост и здравост, да са наясно, че има разлика между "жена ми" и "мама ми".
Тогава може би ще се осеферят, че говорим за друг човек, личност като тях, който също търси партньорство, а не някоя/някой да им бърше нааканото дупе.

# 65

Аз пък не съм съгласна с Братан.
Ако човек във връзка се чувства самотен и нещастен е ясно, че или нещо трябва да направи или тая връзка е бита карта.

Жените също дават много в една връзка. Ако на някой мъж това тежи, значи не обича и не бива да се измъчва като се грижи за дом, жена и дете.
В днешно време и жените работят и също полагат грижи или това не важи?  newsm78

Това ми прилича като казуса на анонимната в СО.
Иска мъж, който непрекъснато да се грижи за нея, да и доказва любовта си, но тя не иска и не смята за длъжна, че трябва да прави каквото и да е било.

# 66
Е, как? Тя прави дава всичко. Хубавее и му дава шанс да ѝ прислугва.

# 67
Ех, изпуснала съм я тази мома....отивам да ровя! Whistling

# 68
Ех, изпуснала съм я тази мома....отивам да ровя! Whistling

В темата въпроси всякакви  Laughing
Голям смях е.

# 69

Аз пък не съм съгласна с Братан.
Ако човек във връзка се чувства самотен и нещастен е ясно, че или нещо трябва да направи или тая връзка е бита карта.

Има хора, които каквото и да правят, се чувстват самотни и нещастни, изобщо не зависи от половинките им. А и в един момент, колкото и да се опитваш да помогнеш на такъв човек, се изморяваш, вечният негативизъм, рано или късно ще победи всяка любов.

# 70
  • Far away from here...
Обаче авторът в тази тема повече няма да припари Sad.

А толкова обещаващо започна...

# 71
Защото щастието никой не може да ти го даде. То си е в самия теб.

# 72
Да, Елора 😁 На нас с теб винаги ни трябва преводач. Елунария 💐

Блеки, понякога истините ни се допират, окей е предполагам. 😁
Радвам се за катариза ти, но ми остави лош вкус как повечето нападнаха автора, че се е осмелил да пише неподготвен в този форум 😉 Поне е директен и неподправен.

# 73
  • Sofia
Поне е директен и неподправен.
Че той, и простакът, е директен и неподправен, ама това хубави качества ли са в този случай?

Колкото до катарзиса – не се знае мой или твой. Wink Да не си започнал да възприемаш женски тертип на мислене, от толкова киснене тук. Simple Smile

# 74
Извинявай, но да наречеш жените грозни и мрънкащи, не е "директен и неподправен", а си е чист нетактичен простак. Не ме учудва, че не може да намери мила и любяща жена да му осигурява уют и любов.
Даже не мога и да го съжаля. Явно се има за нещо повече от другите, тъй като смята, че това му се "полага по подразбиране"....

Общи условия

Активация на акаунт