Не ми върви с жените

• 10 669
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Аз лично преценявам мъжа в първия половин час или първите няколко реплики, ако е онлайн. И го разпределям в личната си класификация.
Ми повечето не стават. Има конкретни думи и изрази, които издават манталитета и къде точно го стяга момъка чепикът. В случая на автора е думата 'грозна' - търси си хубавелка за фукане, не че е пукнал от самота. Ясно е, че за нормална жена такъв отпада - твърде повърхностен, за да предложи каквото и да е. Не виждам какво има да му се защитава.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 20:15 от Анонимен

# 166
12 страници го нищите, а той (автора или трола) удобно си мълчи какво предлага. А това е съществено за отговорите. Joy

# 167
Фукане ли? Помислих да е правописна грешка... Thinking

# 168
  • Sofia
... пък и постиженията предстоят тепърва, но... както кажете. Sunglasses
О, отдавна някои не само са засели,  но и вършеят / реколта прибират. Grinning Иначе, ясно е, че с всяка изминала година, човек се надява на все повече и повече. Заможните мечтаят да са милионери; милионерите мечтаят да са милиардери, и т.н., и т.н. Очите човешки са ненаситни. Дай Боже всекиму!

bratan, анализирам те (доста силна за случая дума) толкова безпристрастно, колкото преценявам дали бучката синьо сирене, която си купих преди малко, е достатъчно мухлясала за моя вкус (виж каква интересна аналогия се получи; съвсем неволно, при това).
Мъжът ми, в моите очи, е доста далеч от перфектен, но определено при сравнение с някои други индивиди от мъжки пол, за които се сещам, би стоял като истинско божество, слязло на земята. Wink Този път нямам предвид теб, да не подскочиш като ужилен пак.

# 169
Фукане ли? Помислих да е правописна грешка... Thinking
Их, бе, Лоре! Фукане, пред другите да се фука с готино гадженце.
За пукането насаме не е сигурно доколко (му) става. Не споменава нищо по въпроса, което ме навежда на някои мисли.

# 170
Блеки обича да прави велики личностни анализи Smiley

Наясно съм, че тя често се припознава като жените, на които гледам с надсмешка, но това не трябва да е причина за някакви надапки - нищо лично. Пак се опитваше да ме квалифицираш и в темата за бръмчалките, сигурно си се припознала и там.

Вместо да мислиш за идеалния си мъж, си тръгнала обсъждаш за Братан. Thinking
Освен това правиш лоша услуга на хората, които са готови да изразят полезни мнения, че ще им лепнат етикети.

Не, не се припознавам. Или всяка критика отправена към теб е някакво припознаване? Просто хората реагират на безумията ти.
Няма жена, която ако и кажеш, че те е гнус от бремения корем да подскочи от радост.
Опитай като ти дойде момента  Joy
Е, можеш временно да се измъкнеш с това, че не искаш да нараниш бебето уж. Вече след раждане ще мислиш как да избягваш гнусната родилка  Joy
Ще бъде началото на края.
Скрит текст:
Това не е подигравка към бременните жени, ако нещо не си разбрал.
Аз не те нападам. Аз доказвам и цитирам лицемерието и твоята повърхностност.
Ако не ти допада, спри да пишеш безумия или поне помни какво пишеш. Или най-добре не отричай. Все пак черно на бяло доказах.
Ето, всъщност аз съм добричка и май ти правя голяма услуга. Ако си достатъчно интелигентен, ще приемеш критиката и даже когато дойде момента да си в такава позиция, няма да направиш безумната грешка да кажеш на жена си колко те е гнус от корема и.

# 171
Моето мнение беше към Блеки изцяло, съжалявам за недоразумението...
Вие с Кечъра изкарвате насилник всеки, който не е на вашето мнение и дори сега се чудя в какво се опитваш да ме изобличиш Simple Smile
Лепвай ми етикета на повърхностен и мир да има. Приемам го с благодарност. С критиката заедно.

# 172
Какви са тия безподобни лигавщини? От кореми ги било гнус!
От онова място не ги е хич гнус обаче! Joy

# 173
Оф, Братане, за трети път.
Аз етикети не лепвам. Ти сам си лепваш. Аз ти цитирах мнението. Не съм измисляла, не съм преиначавала, не съм преразказвала.
Ама каквото щеш приказвай, но е лицемерно да проявяваш повърхностност, но да изискваш човека до теб да не е такъв.
Все едно Шрек да иска за гадже мис Свят.
И къде съм казвала, че си насилник. Сега пък ти що си лепваш етикет?  Laughing

# 174
Като им дойре до главите  сменят  отношението.Лесно се говори по принцип, реалностите са различни, не се впрягайте дами , ще си признае един ден как гали коремче и други работи прави.

# 175
Гнус ги било от бременния корем, ама после реват да се кръсти хлапето на маминка или на тате Grinning

# 176
Братане, аз съм сигурна, че съм точно твой тип, ама с бременния корем ме загуби.

# 177
Ама, моля ти се! Мястото на жената е в кухнята до печката,  да осигурява уют и любов, да изглежда перфектно и никога да не посмява да напълнее.....А, да, и да си мълчи!

И да докарва едно 50% от семейния бюджет, не забравяй. За да не се чувства Мунчо прекаран, или че му висят на врата за кинти Joy

# 178
Последво в кухнята ли да бъде или на работа?  Joy
А да, болката на мъжете е хем да върши всичко, а те да лежат, хем и на работа да ходи, деца да ражда. Абе пълна програма.

# 179
Последво в кухнята ли да бъде или на работа?  Joy
А да, болката на мъжете е хем да върши всичко, а те да лежат, хем и на работа да ходи, деца да ражда. Абе пълна програма.

E, тва домакинските неща не са "работа". Те просто натурално и магически се самосвършват (от жените, мъжете, видиш ли, трябва да бъдат приучени, щото им е сложно) . Също както и обезкосмяването, фризирането и изобщо приятния външен вид. Ако не си от 5-те % на земята с как беше... "добър ген", който няма нужда от подобни тривиални разкрасителни грижи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт