Не ми върви с жените

• 10 661
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
- Абе Шами защо арабите сте такива педали?
- Е как защо? Един като има две жени и повече за тези дето нямат кинти какво остава.
Офтопик. Многоженството очевидно е по-неизгодно за над половината мъже, отколкото за жените. Защо тогава повече жените са против него, а не мъжете? Явно защото всички те подобно на автора са убедени, че заслужават да бъдат и ако светът е справедлив, няма как да не бъдат от тези с 2+ жени, а не от останалите.
То това си е общочовешка склонност, де, самонадценяването, не е само мъжка, обаче някои съвсем са ударили през просото.

# 151
Много обичам приказки на сухо и после как ти се поднася като шамар. Това по повод Братан. Повече е нелепо да се коментира. И аз цял живот съм ненавиждала кисело зеле, ама взе че ми хареса като бях бременна. Та, щуротии на килограм ..

# 152
Жените масово са независими и за това трудно си харесват мъж. Доста мъже като автора познавам. За това мисля, че темата е реална.
Съгласна съм че поддръжката на жените е скъпа, но като работиш си доставяш удоволствия.
Аз лично не мога да живея сама без мъж, и разбирам че и мъжете искат жена до себе си. Но като не са богати за съжаление трябва да се примирят с грозна или с дете, а най-често и двете. Иначе си остават сами.

Пълни глупости. Не знам кой се връзва на такива приказки.

# 153
Елора, такава е била темата.
И пак не е това, което написа - много си зле в преразказите Smile
Да разбирам ли, че драматичната ти хипербола е предизвикана от това, че пълните жени са мой тип (предполагам си ти между тях) и изпитваш някаква неприязън към мен заради това? Малко тъпо е да упрекваш някой заради личните му предпочитания.

Цитат
А жените не могат да правят веднага секс след раждането.

Напомни ми един виц.
Скрит текст:
Младо семейство, съпругата отива при мъжа си, скърства ръце и му съобщава:
- Ходих на гинеколог и ми каза 1 месец никакъв секс!
- А зъболекарят каза ли нещо?

Има ли любов, всичко може.
Харесвам жени, които се стягат и поддържат след бременността. Познавам няколко такива, виждам, че им се подиграваш, но те положиха воля и дори подобриха формата си от преди бременността.

# 154
Авторе, защо изчезна?
Аз не съм чак супер грозна, нямам още деца, не мрънкам... Тъкмо намери и вместо нещо да ми предложиш,  ти се покри.

# 155
Авторе, защо изчезна?
Аз не съм чак супер грозна, нямам още деца, не мрънкам... Тъкмо намери и вместо нещо да ми предложиш,  ти се покри.
Пропусна най-важното в рекламата - да кажеш, че глава не те боли Simple Smile

# 156
Братане, аз не преразказвам. Аз цитирам.
А ти си извъртай както искаш. Мисля, че за всички е видно  Grinning
Не изпитвам неприязън към теб. Не си ми никакъв. Дразнещо е лицемерието ти.
Твое право е да имаш предпочитания към физическите черти към жените, аз не споря. Но ти отричаш правото на жените да имат какито и да е претенции. Затова и използвах този ти цитат.
Имаш си своите повърхностни разбирания, но се дразниш на жените, които според теб са повърхностни. Което е лицемерно.
И няма значение за какво е била темата, а какво си написал.
Дори не правиш разлика между корем от напълняване и корем от забременяване. Което е много тъжно.
А сега моля те цитирай къде точно се подигравам аз на бременни жени. Ама веднага. Сарказмът е насочен към теб, но явно не го схвана.
И не, не съм от пълните жени. Бях, вече не съм.
Иначе да, има ли любов, може всичко.
Та ако има любов, нямаше да те боли толкова. Че все теми за разни сметки пускаш.
Та моя съвет към теб е ако не успееш да заблудиш някоя жена да ти роди дете, винаги може да намериш сурогатна майка, която да ти го износи и даде.
Ама да знаеш, че и бебетата са много меркантилни. Искат да ядат, искат дрешки и какво ли още не.

# 157
Авторе, защо изчезна?
Пропусна най-важното в рекламата - да кажеш, че глава не те боли Simple Smile

Да. Никога не ме боли.

# 158
Жените масово са независими и за това трудно си харесват мъж. Доста мъже като автора познавам. За това мисля, че темата е реална.
Съгласна съм че поддръжката на жените е скъпа, но като работиш си доставяш удоволствия.
Аз лично не мога да живея сама без мъж, и разбирам че и мъжете искат жена до себе си. Но като не са богати за съжаление трябва да се примирят с грозна или с дете, а най-често и двете. Иначе си остават сами.

Обожавам мъж да говори как женското мислене било пълни глупости.
Важното, че мъже като автора не се връзват и все стоят сами.

# 159
Ама, моля ти се! Мястото на жената е в кухнята до печката,  да осигурява уют и любов, да изглежда перфектно и никога да не посмява да напълнее.....А, да, и да си мълчи!

# 160

Обожавам мъж да говори как женското мислене било пълни глупости.
Важното, че мъже като автора не се връзват и все стоят сами.

Естествено , че са глупости - ти прочете ли самото мнение  - ако не се богат да си взимаш грозна жена или направо жена с деца, щото видиш ли няма коя да си създаде с теб семейство. По-голям абсурд не бях чувал.

# 161
Прочетох го - мнението съдържаше доста повече съществени нематериални препоръки и нужди.
В епоха, когато жената няма вече нужда мъж да я изхранва, изискванията й и това, което влага във връзката, се променят. А на мъжа всичко му остава същото. От това се губи балансът. Балансът не е само да направите график кой кога чисти, че някой от двама ви да не се извози да чисти повече от другия. Не е и да работите и двамата, сакън някой да не бил на издръжка на другия.

# 162
  • Sofia
А ти си извъртай както искаш. Мисля, че за всички е видно  Grinning

Дълго време бях убедена, че bratan е трол и е влязъл тук, само за да провокира. Причината е, че съвсем неволно, без да следя под лупа форумното му участие, съм попадала на десетките негови постове, които не просто си противоречат, а направо се взаимоизключват. Все едно няколко различни човека пишат от профила му или просто забравя какви ги е бръщолевил. Естествено, не съм се занимавала да го контрирам, защото е глупаво да си губя времето с някакъв случаен потребител в анонимен форум.
Наскоро, обаче, след като забелязах една подробност, която ми беше убягнала преди, стигнах до заключението, че не е трол, а просто супер повърхностен / социално неадекватен човек, с привкус на фантазьор, мамино детенце, недорасляк, с неособено големи житейски постижения.

# 163
От моя гледна точка на 40-годишен човек, Cat,  на 32 години СТЕ малки, пък и постиженията предстоят тепърва, но... както кажете. Sunglasses

# 164
Блеки обича да прави велики личностни анализи Smiley

Наясно съм, че тя често се припознава като жените, на които гледам с надсмешка, но това не трябва да е причина за някакви надапки - нищо лично. Пак се опитваше да ме квалифицираш и в темата за бръмчалките, сигурно си се припознала и там.

Вместо да мислиш за идеалния си мъж, си тръгнала обсъждаш за Братан. Thinking
Освен това правиш лоша услуга на хората, които са готови да изразят полезни мнения, че ще им лепнат етикети.

Общи условия

Активация на акаунт