Не ми върви с жените

• 10 667
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Между другото, много мъже не дават да са наясно с цената на красотата, буквално. Само не зная наистина ли не са чували, че професионалната поддръжка е в (десетки) пъти по-скъпа, или удобно са го 'забравили'.
Жената на снимката има нужда от малко епилация само, какво я подигравате Simple Smile

# 136
И аз това казах, ама сигурно са ми изтрили коментара.....

# 137
Ако си хубавелка по природа и имаш ген, въобще не е скъпа красотата, нито поддръжката.
Други са проблемните.

# 138
То и грозна да си, пак не е скъпа Joy

# 139
Елора, относно просяка - не знам, това е рисково.
Според мен Сирената би го взела, ако се харесат - ще го изкъпе, ще го нагости и до другия месец вече ще си е стъпил на краката, а до година - милионер, тя знае как Simple Smile

Не, сериозно, казусът е интересен. Може клошарът да е образован и читав човек с добро сърце, но да се е пропил поради някакво сътересение в живота и да са го обрали роднини. Жените обичат благата да идват на готово, затова това би бил някакъв много рядък сценарии, достоен за филм. Иначе баш богаташи с жени камериерки и чистачки има колкото щеш, само се разрови из биографиите им.

Аз обаче не разбрах за коя жена става дума във втората част на мнението ти (може би някоя потребителка е пуснала снимка и я е изтрила), но аз лично не бих бил с някой, към който не съм привлечен. Тук дори не е въпрос на избор. И не, не говоря за някакви неземни красавици, а съвсем нормален човек, отговарящ на базови стандарти за хигиена, излъчване и външен вид. Има го и това, твърде красиви и сексапилни хора да бъдат отблъскващи поне за мен.

Лично аз съм отблъсквала мъже, ако ми смърдят.
Аз съм чистоплътна и държа и партньора да е такъв.
Трябва да съм луда за да се хвана с вмирисан мъж.
И отново категоризираш хората. Всички жени ли според теб са меркантилни и обичат благата да идват наготово?
Реалността е друга.
Снимката беше изтрита.
Ето я
Скрит текст:

Самия ти имаш претенции, когато решаваш да имаш връзка с една жена, нали? Писал си, че не харесваш пълни жени. Твое право, няма да споря.
И си писал, че едва ли не ти се гади от големи кореми и дори не би пипнал и бременната си жена.
Защо тоз двоен аршин? По това, което пишеш съдя, че си повърхностен, но отказваш това право на жените  Laughing
А повечето богаташи, които са взели жени чистачки и камериерки са просто комплексари с мания за надмощие, които предпочитат жената да е от по-долна класа, без пари и образование. Така се контролира по-лесно. Вероятността за любов е рядка.

Това е отвратително.

# 140
Ген не ген, едно просто почистване на лицето може да ти направи беля. Купуваш си евтино лосионче, с евтина формула, евтини масла и пълнители...и запушваш порите яко. Ако не дадеш минимум 30-50 лева за хубава формула, става ужас. А природно хубавите на какво стават, ако се запуснат, не е истина...та не е ген, при жената хубостта е функция най-вече на това как я гледа мъжът.

# 141
  • Пловдив
Имам голям проблем. Не ми върви с жените и това ме побърква. Все попадам на неподходящи девойки - ту имат дете, ту са доста грозни, ту нещо в тях не е наред. ...
...а пък тези, които отговарят на претенциите ти, незнайно защо не те харесват. Това са ти го казали вече в тези десет страници, предполагам.
Макар че според мен 99% си пързалка. Обаче пък пързалка с потенциал.

# 142
Не мога да разбера нещо.
Вие, мъжете, нали не живеете с илюзията, че тази жена съществува само за вас? Че не се движи сред други хора? Че не й трябват качествени дрехи и обувки, които няма да се наложи да смени след месец заради скъсване? Или не иска всеки ден да е с хубава новичка дрешка? Че не иска да седне пред огледалото ей-така за кеф да се гримира и фризира (дори сама)?

# 143
Не мога да разбера нещо.
Вие, мъжете, нали не живеете с илюзията, че тази жена съществува само за вас? Че не се движи сред други хора? Че не й трябват качествени дрехи и обувки, които няма да се наложи да смени след месец заради скъсване? Или не иска всеки ден да е с хубава новичка дрешка? Че не иска да седне пред огледалото ей-така за кеф да се гримира и фризира (дори сама)?

Гледам доста мъже живеят с тази илюзия.
Даже жените обичали всичко наготово да получават. Ти да видиш  Laughing
То ако е така, нямаше да работя от 15 годишна, нали?
Както и много други жени.
Впрочем мъжете също са доста суетни и си купуват хубави дрешки и обувки. Ама ако жена го прави, вдигат врява.
Голи ли да ходим? Или със скъсани дрехи?
И като гледам точно тези, които обвиняват жените уж в меркантилност, са точно мъже, които не са способни да дават, а само да взимат и точно те са меркантилни.

# 144

И си писал, че едва ли не ти се гади от големи кореми и дори не би пипнал и бременната си жена.
Това е отвратително.
Нямам спомен да съм казал това или поне не по този начин.
Но със сигурност бременната жена в последните месеци не e масова сексуална фантазия.

Драмата със старите обуща и окъсаните дрехи направо може да просъзли някой.
Тези лоши мъже, до просешка тояга ви докарват само с поглед Smiley

# 145
Какво просълзяване? Отговори просто на въпроса - това ли очакваш от една жена, да съществува само за теб? Щото така ще спести наистина, и на себе си, и на теб.

# 146
Дебата по темата е яко екзотермичен.

Та да дам още един съвет на автора и други като него. Като деца имаше едно от смесен брак баща му арабин. И понеже децата са много прями, го питам.

- Абе Шами защо арабите сте такива педали?
- Е как защо? Един като има две жени и повече за тези дето нямат кинти какво остава.

Та авторе не се отчайвай. Те древните гърци са открили истинската равноправна и справедлива любов. Векове по-късно древните римляни са включили жените и любовта вече не била нито равноправна нито справедлива.

Та любов честна и справедлива само с представители от твоя пол, какво търсят жените смятам разбра сам.

П.С.
Така като се замисля може да съм ял циганска баница, но щом съм излязъл с момиче винаги аз съм плащал. Много ме притеснява тая дума справедливост или по равно. Солидарност също ми е кошмарна дума, ама това е друга тема.

# 147
Какво просълзяване? Отговори просто на въпроса - това ли очакваш от една жена, да съществува само за теб? Щото така ще спести наистина, и на себе си, и на теб.

Отговарям - не. Жената има семеен, но също така социален и професионален живот. Аз обаче не съм добър пример да питаш човек - давам прекалено голяма свобода.

# 148
Жените масово са независими и за това трудно си харесват мъж. Доста мъже като автора познавам. За това мисля, че темата е реална.
Съгласна съм че поддръжката на жените е скъпа, но като работиш си доставяш удоволствия.
Аз лично не мога да живея сама без мъж, и разбирам че и мъжете искат жена до себе си. Но като не са богати за съжаление трябва да се примирят с грозна или с дете, а най-често и двете. Иначе си остават сами.

# 149
Ами направо цитирам мнението ти тогава. Хубаво е човек да знае какво пише.

И да мрънкаш, има си претенциозни мъже и бременноста с напълняването и съпъстващите странични ефекти да предизвика силна погнуса. Бих казал, че и аз се причислявам към тази категория.
Дори и да правите секс и на него му е неприятно - това ще е жалък секс. Помислете за други начини за задоволяване заедно. Мъжете също имат едно криворазбрано покровителстване към бременните жени що се отнася до физическа активност - да не му стане нещо на плода, внимателно, по-полека...

Цитат
следват пазарлъци и накрая пак нищо... а когато се е стигало все пак до секс,заслугите са били мои.
Това изобщо не е геройство, а ежедневието на повечето мъже, просто ти го усещаш като тежест, понеже сега ти се е наложило...

За втори път отричаш.
Предлагам ти да бъдеш честен и да уведомиш бъдещата си половинка, че те е гнус от бременни кореми. Също така и коректен, че може да спреш да правиш секс с нея, ако не отслабне.
Имай напредвид, че хормонално жените са по-чувствителни и една родила жена често може да си задържи няколко кила.
Та хубаво е да бъдеш честен и жената да си прецени дали въобще да се занимава с теб. Днес от корема и стриите ще те гнус, а утре ако остарее и от бръчките ще ти става лошо.
О не, едва ли ще го направиш. Като решиш да имаш деца, ще въртиш, сучеш, лъжеш и мажеш.
Дори и зад гърба и може и с други да спиш. Защото как ще спиш с тая гнусната жена, която ти носи детето. Корема ще расте след 5-ия месец. А жените не могат да правят веднага секс след раждането. А и ти ще държиш всичко да свали. Диетки, спорт. Няма значение, че ще кърми. Ще подвикваш - Айде де, отслабвай, че ме е гнус от тоя корем и тия стрии, чука ми сееее  Joy

Общи условия

Активация на акаунт