Не ми върви с жените

• 10 627
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тия дни получих поредната покана за приятелство във ФБ. Хвърлих едно очо на профила, не че имах намерение да приемам - откъде накъде някакъв, чиито очи не съм виждала, ще ми се тика за приятел. И какво виждам в профила - "търся си красавица, че грозните нещо много претенции имат". Позна ли, че е необвързан? Да, необвързан е - пухкав кифльо с крива усмивка на екшън герой, която според него вероятно го прави неотразим, а ако питаш мен, все едно зъб го тормози до тикове. Та понякога само от един преглед на профила човек може да си направи изводите.

Защо не? Не е срамно да си поискаш. Той самият може да се намира за привлекателен, а това е напълно достатъчно условие да привлече жена, която също да го смята за такъв Simple Smile Също е възможно да е много наясно какво впечатление създава, но просто да иска да се позабавлява Simple Smile

Апропо, какво стои зад нарицателното "кифльо"? Едно време в един друг форум така наричахме любовниците на бившите ни мъже (но в женски род - кифла) Simple Smile

# 196
Лоре, бракоразводните също гладни не са останали Sunglasses

# 197
При добър хормонален баланс при жената няма излишество от косми. При светлите кожи – също. Има повечко окосмяване при жени с повишени нива на мъжки хормони. Съответно и по-забележими при тъмнокоските. При жена с хормони в норма не би трябвало да има проблем с окосмяването.

# 198
Аз пък разбирам защо се чувства дискомфортно при вида на бременен корем по принцип и не го намира за секси или привлекателен. Дори и на подсъзнателно ниво минават разни мисли - чужда жена, забременена от друг мъж, по обичайния начин чрез секс (някои хора са с по-развито въображение), инстинктът за размножаване крещи, че не става, че е заета.

На мен по описания начин ми действат мъжете с халка, но това не е гнусливост, а по-скоро офлимитс.

# 199
Тия дни получих поредната покана за приятелство във ФБ. Хвърлих едно очо на профила, не че имах намерение да приемам - откъде накъде някакъв, чиито очи не съм виждала, ще ми се тика за приятел. И какво виждам в профила - "търся си красавица, че грозните нещо много претенции имат". Позна ли, че е необвързан? Да, необвързан е - пухкав кифльо с крива усмивка на екшън герой, която според него вероятно го прави неотразим, а ако питаш мен, все едно зъб го тормози до тикове. Та понякога само от един преглед на профила човек може да си направи изводите.

Защо не? Не е срамно да си поискаш. Той самият може да се намира за привлекателен, а това е напълно достатъчно условие да привлече жена, която също да го смята за такъв Simple Smile Също е възможно да е много наясно какво впечатление създава, но просто да иска да се позабавлява Simple Smile

Апропо, какво стои зад нарицателното "кифльо"? Едно време в един друг форум така наричахме любовниците на бившите ни мъже (но в женски род - кифла) Simple Smile
Няма лошо дя си поискаш. Но защо да не е от някоя, която харесваш,  например позната на познат или от група по интереси. Пък и не се започва с покана за приятелство, ама няма сега да ги обучаваме, пък.
Кифльо ще рече метросексуален мъж без стил и лимит. Иначе и на мен ми стана интересна снимката, само по описанието 😂😂😂

# 200
При добър хормонален баланс при жената няма излишество от косми. При светлите кожи – също. Има повечко окосмяване при жени с повишени нива на мъжки хормони. Съответно и по-забележими при тъмнокоските. При жена с хормони в норма не би трябвало да има проблем с окосмяването.

То зависи и кое се приема за проблем с окосмяването. Чисто субективно си има културни особености, (само)критичност, самочувствие и пр. Една жена може да се смята за нежна гладка фея, докато друга с идентична фигура и количество косми, да смята, че е със средна фигура и средно количество косми, без нужда да си епилира задника. Освен това има и етнически особености - една азиатка обикновено е по-малко окосмена от една италианка, дори и двете да са с нормален хормонален баланс. Светлата кожа и русата коса изобщо не са гаранция за безкосмие обаче. Разбира се, има и някаква генетична предразположеност, някои са се отдалечили еволюционно малко повече от приматите.

Хормоните са важни, но слабото окосмяване съвсем не е непременно признак на добър хормонален баланс, нито силното окосмяване винаги е признак на лош. При жените признак на хормонален дисбаланс е мъжкият тип окосмяване - окосмяване на места, където принципно жените нямат проблем с космите, а не че космите ти са малко по-дълги и гъсти от тези на Пенка. Аз като бременна сигурно един път съм си скубала веждите и съм де епилирала, просто спряха да ми растат космите, а със сигурност съм била с хормонален дисбаланс, като всяка с нормално протичаща бременност, в сравнение с нормалния хормонален баланс при небременните жени (то и референтните стойности на хормоните са различни). Има хора, след операция за смяна на пола, химическа кастрация и пр., които приемат високи дози женски хормони, вследствие на които окосмяването им намалява - със сигурност не са с перфектния хормонален баланс.

# 201
Оф, това с досадния кифльо, дето се лепи по красавици...то е все едно аз да вляза в Линкедин и да свалям CEO-та, с описание на профила "мразя бедни мъже".

# 202
  • София
Но защо да не е от някоя, която харесваш,  например позната на познат или от група по интереси. Пък и не се започва с покана за приятелство, ама няма сега да ги обучаваме, пък.
Кифльо ще рече метросексуален мъж без стил и лимит. Иначе и на мен ми стана интересна снимката, само по описанието 😂😂😂

Защо да се ограничава? Не разбирам. Харесал му е профила, решил да се пробва - чудесно!

Метросексуален мъж без стил и лимит - това нещо като човек с брада и загащени до кръста дънки ли ще да е?!? Laughing

# 203
Аз пък разбирам защо се чувства дискомфортно при вида на бременен корем по принцип и не го намира за секси или привлекателен. Дори и на подсъзнателно ниво минават разни мисли - чужда жена, забременена от друг мъж, по обичайния начин чрез секс (някои хора са с по-развито въображение), инстинктът за размножаване крещи, че не става, че е заета. Абе, бих се притеснила леко, ако някой мъж изпитва някакво сексуално привличане към бременните като цяло, а не само към конкретна бременна, забременена от него.

П.п. Много баби нямат косми по ръцете и краката, но е по-скоро на хормонална основа, отколкото ген за безкосмие, застигнал ги чак през менопаузата.

Има нещо сбъркано в човек, който казва, че би го било гнус от бременната му жена. То тогава може би и от детето в този корем го е гнус  newsm78
Не говорим за обичайна пълнота. Макар че и там има здравословен проблем. Не казвам, че е длъжен или трябва.
Ясно е, че един мъж като види бременна ще му стане ясно, че е заета. Но чак пък да го е гнус.

# 204
Защо да се ограничава? Не разбирам. Харесал му е профила, решил да се пробва - чудесно!
Човек трябва да си знае мястото и възможностите. А и създава дискомфорт у този, на когото се пробва (м/ж). Аз не обичам да ме занимават идиоти, а ти казваш, че е чудесно да ме занимават. Ми не, не е. Както аз не се натискам в обществото на Златките, защото не съм за там, така не искам да ми се натискат на мене надутите тъпички селски бекове.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 08:09 от Анонимен

# 205

Скрит текст:
В много случаи дори не е нужна размяна на думи и изрази. Тия дни получих поредната покана за приятелство във ФБ. Хвърлих едно очо на профила, не че имах намерение да приемам - откъде накъде някакъв, чиито очи не съм виждала, ще ми се тика за приятел. И какво виждам в профила - "търся си красавица, че грозните нещо много претенции имат". Позна ли, че е необвързан? Да, необвързан е - пухкав кифльо с крива усмивка на екшън герой, която според него вероятно го прави неотразим, а ако питаш мен, все едно зъб го тормози до тикове. Та понякога само от един преглед на профила човек може да си направи изводите.
Напомни ми за това.

Е, не е ли малко нагъл?  Laughing

# 206
Ох, не е възпитано, но с толкова матрял се сещам за едно меме със следния надпис:
Отварям хладилника посред нощ и виждам как желираната торта се разтреперва силно.
-Спокойно! - казвам й - Вода съм дошла да си взема!

# 207
Елора, не разбра ли, че за някои хора може да не е приятно да правят секс с бременна в осмия месец.
За някои по-гнусливи може да е гадно, ти май не виждаш по-далеч от собствения си нос.

Аз например обожавам риба и морски дарове, но почти всичките ми приятели ги ненавиждат и правят кофти физиономии като си поръчам. Не ги наричам болни или ненормални. Харесва ти или не - това е положението.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 15:54 от Анонимен

# 208
Въобще не може да се сравнява.
Но казах ти вече, пробвай да кажеш на бъдещата си бременна жена, че те е гнус от нея и гледай реакцията Laughing
Тогава и ти не би трябвало да се възмущаваш от жени, които драпат за парите на един мъж.
Защото както теб те е гнус от бременни, така и те имат право да ги е гнус от бедни, но претенциозни мъже  Mr. Green

# 209
На мен също не ми върви авторе, обаче съм оставил нещата да се случат от само себе си т.е. любовта идва неочаквано. Не знам какво друго да ти кажа, освен да ти пожелая успех, но и ти трябва да промениш нещо в себе си така си мисля Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт