НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 718
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София
тук вали и гърми....мн тъпо, а аз мислех до южен да ходим...трънци....

# 211
Бубу, забравих да ти кажа, че страшно много ми приличаш на една моя приятелка, която е  шведка и страхотна симпатяга Grinning

# 212
Niama kredor i tui to!! #Cussing out
ta se setih, 4e tezi grizki ili tsarevi4ni pru4ici i vsi4ki drebni zalagalki ot sorta, tuk se upotrebiavat po4ti samo ot vuzrastnite i to kato edin vid "meze" za aperitiva. Daaaa vsi4ki soleti, soleni biskvitki, grizki tuk sum vidiala samo za tova da se izpolzvat. Malko dete da iade takova ne6to ne sum vidiala newsm78 na malkite nai-mnogo ne6to sladko da se dade.

# 213
Айде и днес ще се разпиша.
Не ми стана много приятна размяната на реплики по-назад, ама както и да е. Аз ще съм неутрална  Crossing Arms
дуду, и аз стискам палци този път да мине по-леко! И да - чувството, че детето ти е болно и не можеш да направиш нищо е адски гадно!

Поля, мерси за сайтчето, поразгледах  Laughing Не са ти еднотипни снимките, харесват ми  Grinning А малкия Поло е сериозен на повечето снимки, има много замислено изражение. Но пък видях, че имате много хубаво столче за хранене, и татито ви е голям симпатяга! А Поло май на него прилича, а  Rolling Eyes

аннито, welcome back  Wink Първата снимка ми хареса, сега като оправиш останалите  пак ще разгледам  Simple Smile В Гърция къде бяхте? И скъпичко ли ви излезе ваканцийката  Embarassed?

От мен толкоз, утре сме на плаж, ще обменяме клюки с бубето  Sunglasses
  grinning039

# 214
Благодаря Доминика Grinning
Иначе Поло днес пак ме изненада с ново постижение. Приготвих му ваната и отивам да го взема, а той нашият, сам се изправил в леглото си, което забележете е без решетка Shocked, дръпнал от близко стоящия стол портбебето/кенгурото/ и ми се хили насреща.
После повтори номера и в парка си, но там вече има за какво да се хваща. В мометна се целува в огледалото на парка си. Laughing Това е, надявам се да не стане егоцентрик/майтап естествено/.
Диди, внимавай с разстройството. Давай водичка, че да не се обезводни.

# 215
Юка аз го реших тоя проблем със привързаноста,като понякога го подхвърлям на бабата да го гледа за няколко дни.Вече е свикнала без мен,но си настоява да има компания-все тая кой!
Цялото семеиство дружно избягахме от Своге на София за тази седмица,а другата се спасяваме с мъжа ми на море-без бебе.Правихме изследвания-здрави сме си.Дано само скоро да се оправи всичко,че ме е страх да се прибера.

# 216
  • София
jmoto, това заради хепатита ли? МНого ли е сериозно положението?

# 217
ех, жмо, хубава идея, ама не знам как да пратя и хранилките (така аз вече казвам на моите гърди) с бебето  Mr. Green а и бабите ни бягат като дявол от тамян, щом стане дума да помагат. въобще не мога да им се впиша в летния график, а и в целогодишния изобщо  Confused

# 218
  • София
Добро утро.
Ама че хубаво разхлади този дъжд. Тази нощ спахме без прекъсване до 6,30 сутринта. После яде и заспа и така до 8 часа. Кефчееееееееееее newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 10:01 от Elena_Ch

# 219
ДУ.
А ние тази нощ пак се будихме на всеки час. И съм спала без прекъсване от 4 до 6. Спи ми се , а малката продължава и сега да е крива. Днес ще е ужасен ден за нас. Cry

# 220
  • София
Бебето спи, манджата и за обяд се вари, прането е простряно, чиниите измити аз съм с прическа и   отивам да почета. Благодаря на мацките дето ми препоръчаха Тери Пратчет. Много ми харесва, довършвам Вещици в чужбина и ще купувам друга. А вчера си закупих една на А.К.Дойл. Някакъв Шерлок дето не съм чела. Оказа се че имало много, къде съм бляла. Тази ми муза сега е във връзка с новата книжарница до нас дето са открили. Побърквам се от кеф. Има поне 20 книги, които искам да си купя. Но така една по една е по-гот.
Лек ден на мами и бебоци.

# 221
казвайте, ще организираме ли нещо за събота? ако няма желаещи за пикник, може и среща в парка. да знам дали да се прибирам в софия. елена, били, диди?

# 222
Много ми се среща, но съм болна и не мога да идвам да заразявам мъниците Cry

# 223
  • София
Ние сме със развалена кола и мъжа ми ще я прави в събота. Но ако може да се стига с автобус ще дойдем на среща.

# 224
Хайде, събота, парк, че да се стига с автобус и ние сме без кола!
Пикниг можем и в Борисовата да си направим, към езерото с лилите например, а и завединия има наоколо.
Сердика, няма да се целуваме, а и на открито ще бъдем все пак.
Аз много искам да се запознаем, че изпуснах предишните срещи. Да знаете обаче не обичам да се снимам. Споко не ме издилва Интерпол, килограмите са ми в повече.

Общи условия

Активация на акаунт