НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 697
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Еспри и ние бяхме там след 6 ,та до 9.
И днес до 9 някъде.
бубе,да е живо и здраво бебенцето.И аз мн се радвам.Мн мило ми става като видя бременни и малки бебешори Blush

# 61
  • Sofia
Исайкова,ама аз гледах,гледах за познати,ама никой не видях:-)) И се прибрах:-)

# 62
Охх най-накрая и аз да изчета цялата тема.
Привет пак съм в Плевен. Днес бяхме на консултация и Рая е наддала само 60 гр. ие 70 см. Храни се добре, но не наддава newsm78. Още ни е трудно с месното пюре....... леле как е започнала да върти глава в знак на протест Crazy. Имаме проблем със сиренето-не иска да яде. Вашите деца папкат ли сирене? С каквото и да го смесван-не иска....също и попара. Какво да правя? Дайте ми съвет моля!

Иначе сме добре. Скача ,катери се постоянно и навсякъде където е удобно....няма спиране.......голяма е фога Hug
За гърнето- и аз я слагам от 2-3 седмици и добре се справя-винаги има резултат Wink
Отивам да спя сега утре пак ще видя какво сти писали.

# 63
ду
не можах нещо да спя тази нощ и от 5 съм будна. за което мога за благодаря и на петра, разбира се. и за нощта, и за сутрешнотот ставане  Mr. Green
дени - опитай с кисело мляко, различни видове - все някое ще хареса. а може би просто не обича сирене детето. ако е така, купувай каши с по-високо съдържание на витамини и това ще компенсира. и аз не ям моркови, но пак съм оцеляла, нали? Mr. Green
имам си мъничка поръчица и с удоволствие ще си я изработя Grinning

# 64
ДУ.
Майче, и ние не спахме. Май тези наши дъщери се наговарят. Laughing Всеки път като напишеш, че Петра е била неспокойна и Кити е така. Тази нощ голям рев - какво ли не правих и накрая след час и половина и направих клизма, изака се  и се кротна. Ама пак се събуди в 5 и после в 7.
Дени и Кити не яде попара. Сиренето открих, че го яде солено. А обезсолено не иска - и аз така все го криех, а и в кухнята и дават. Но не не яде. И един ден бяха забравили да го обезсолят явно - елате да гледате какво ядене настана. Сега и давам по-малко от време на време, че ме е страх за солта.

# 65
Добро утроо  Grinning

диди, браво на вас, че сте напълнили басейнчето! Ние все се каним и все ми се струва прекалено студено навън  Rolling Eyes Но тия дни наистина и ние вече ще го напълним. Дано и на Ади и хареса така, както на Ванката  Simple Smile
бубе, много сте готини с тая малка количка  Wink Ние такава ще купим чак след като стане на годинка, може би  newsm78
еспри, и на мен много ми хареса втората снимка с проходилката  Simple Smile

На свекървата бижуто и хареса. Всички бяха доволни и щастливи  Laughing

А ето и най-новата придобивка на Ади:
http://community.webshots.com/photo/552027684/2906229980072761276cQutEU#
http://community.webshots.com/photo/552027684/2822388700072761276JhGOlM#
http://community.webshots.com/photo/552027684/2684523490072761276NmjMrd

А на тази снимка се вижда нашият домашен любимец, когото Ади като види изпада в неописуем възторг  Joy Дори само като и кажем "Айде да ходим при Лео" почва да мята ръце и крака и да се смее с глас:
http://community.webshots.com/photo/552027684/2132788790072761276DBACNO#

А имаме и коте на двора, и него много го обича. Даже незнам на кого повече се радва, на Лео или на Бамзи  Laughing

# 66
  • София
Doбро утро!
СегА ще разгледам снимките на Ади,че бавно ми зарежда.
Млечни-за мен е рано.Така че няма за какво толкова да се притесняваш Дени.
За киселото мляко,може да ми се дразните,но съм против.Бях чела задължително преди 9-ия да не се дава.Но вчера в списанието прочетох една статия,в коята пишеше,че трябва след годинка,а ако има алергии след 2 години да се даде.Принципно има изказвания,че на детето нищо му няма от млякото.Но в статията пише,че резултат и последици има в по-късен етап от развитието на човечето,често в зряла възраст чак.И другото е  че до тази годинка,изобщо не може и да се сравни качеството на адаптето с киселото кр.мляко.Адаптираното е съобразено и е мн по-добро за детето .Има даже и след годинка адаптета.
Съжалявам за личното мнение!

# 67
  • Sofia
Добро утро мами,
Доминика,чудна люлка,скоро си мислех и аз нещо такова да вземем на Йоско,но се чудя у нас къде ли да я вържа.Simple Smile))
Исайкова,киселото мляко е тежка храна по принцип:-))Но всичко си е индивидуално .Ние сме хранени основно с кисело мляко.Не се шашкай само:-)))

# 68
Исайкова, трябва да си направиш и в ICQ-то статуса да не ти се вижда през УЕВ иначе си разконспирирана пак Grinning.

# 69
  • София
Ах ясно ми е че сме хранени с кисело мляко Есприт.Но това не значи,че ще гледам Кристи ,както са гледали мен.
И на мен ми хареса люлката.И снимките Wink
Днес някой ще слиза ли към парка?Може да се засечем... Wink

Били,хехе,като никога съм онлайн,сигурно от месеци насам.Винаги съм invisible.
mЕЖДУ ДРУГОТО още чакам разрешение:)от теб

# 70
  • Sofia
Аз ще съм в парка,ама по късно -сигурно към 17-18 пак.Преди това имам работа в нас и ще ходя до пазара.

# 71
Още ни е трудно с месното пюре....... леле как е започнала да върти глава в знак на протест Crazy. Имаме проблем със сиренето-не иска да яде. Вашите деца папкат ли сирене? С каквото и да го смесван-не иска....също и попара. Какво да правя? Дайте ми съвет моля!

Месото и сиренето са солени,изчакваш няколко дни да позабрави и пробваш попарата с много мъничко сирене - едва ли не само загатнато. И аз мислех, че няма никога да прояде попара, но след три проби това вече й е любимото ядене. Без едри парченца, всичко залято с гореща вода и задушено за малко под похлупак.

# 72
привет    Wink
при нас се разхлади   Валя межди 4 и 5 следобед вчера, после спря и познайте къде се занесохме? На Lichtparty  в  Schwetzingen . Бяха украсили целия парк на замъка с фенери, които бяха обрулени от бурята, но пак си беше хубаво, над езерзата имаха ише мъгла, всичко жио лежеше по поляните и слушаше музика - бяха наредили подиуми в различни градинки и сиреха групи    Много беще хубаво, само  Саши не понесе добре тази промяна в режима (той си ляга всяка вечер  8:30 в собственото си креватче и категорично отказа да заспи в количката вечерта. през деня заспива там, ако сме наън ...) , та заспа в кенгуруто и после го сложихме в количката. Беше му първото излизане след 8 вечерта , като изключим полета към БГ.
Днес пак има облаци и сме много доволни     
Аз като гледам нашия юнак няма да иска да пълзи иска да ходи, но ще ми се счупи кръста Sad Затова сега ще поръчам една проходилка , да се разхожда щом иска. Аз се се надявах да реши да пропълзи ... но не ще!
Поздрави     с една супер готина песничка Облака .... 

# 73
  • София
Ех добре ви е на вас в чужбинско.Веселба.Тук в Бг скука.
Вивита,мн бързаш бре:)Ще пролази.Няма на къде да ходи.А иска да ходи,защото го държиш.Като го оставиш на пода,иска не иска,ще тръгне.
еспри,и ние към толкова сме там.
В центъра на парка сме обикновено,около въртележките и градинката,в която бяхме на една от срещите.

# 74
  • Sofia
Исайкова,бодни един червен карамфил да те позная;-))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт