НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 701
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
каква клизма, бе, бубе?

# 76
исайкова - никой не се сърди, че си на различно мнение. и няма защо да съжаляваш, че си го казала. аз, например, съм за кисело мляко. петра няма алергии, чувсва се добре, понася й, не може да пие от шише - т.е. адаптето е изключено, осен ако не искам да й наливам 200 мл лъжичка по лъжичка, а нерви за това нямам. и време нямам. всъщност няма да обяснявам защо давам кисело мляко. защото би звучало като оправдания. всеки решава как да си гледа детето.

# 77
Леле, леле, какви сладки бебета, какви красиви майки! Браво на всички!
Тити, а към какъв цвят му изсветляват очите?
Лудницата свърши, брат ми с щерката си заминаха и ние си отспиваме. Хубав ден на всички!!!!

# 78
Сердика, надявам се да позеленеят, според традициите на рода. Досега бяха тъмни, сега са телешкокафяви  Mr. Green

# 79
ние сега се прибрахме от чудно ресторантче. запазихме го за кръщенето. едно разкошно дворче, с цветя, храсти, ромоляща вода. направо райско кътче. и храната беше на много добро ниво.
за похода за подкрепа на кърменето- много ми се иска да дойдем. но точно тогава ни е кръщенето и няма как.
вчера пък ме ужили оса. от дете не ме беше стигало такова чудо. и то точно отдолу по стъпалото. стаила се гадта в джапанката. та от вчера куцам. кракът ми се поду. абе шантава работа. много боли. помня аз, че като дете все ревях като ме ужили, эа то е имало защо.
исайкова, и аз нещо се въздържам от кисело мляко. подкрепям твоетомнение. не смятам да давам скоро.

# 80
Привет и от мен Grinning

Тук сме пред разтапяне. Даже в буквалния смисъл Поло и мъжът ми взеха да текат - едни вадички им се стичат по лицата, и двамата имат много измъчен вид. В момента спят оттатък на вентилатор.
Съседката под нас явно и тя изперка от жегата. До преди малко слушах истеричен смях, пък то се оказа че мъжът и я поливаше с маркуча, с който полива градинката пред тях./да поясня че те са на по около 76 години, които пък и не им личат/ Laughing
Исайкова, при нас не е веселба, а жегааа #Cussing out Виж Вивита е на север и се радва на хладнинка.
Доминика, като гледах снимките на Ади и направо се изненадах. Досега все ми приличаше изцяло на съпруга ти, а днес като видях ето тази снимчицаhttp://community.webshots.com/photo/552027684/2906229980072761276cQutEU# все едно теб виждах. #Crazy Много е сладка Ади.
Бубе, защо си и направила клизма? Запек ли е имала? Тук се слагат свещички за сваляне на Т° newsm78

# 81
  • Sofia
тити, най много светлокафяви(жълти) или тъмни пъстри да станат

# 82
еспри, като станат, ще ти се обадя Simple Smile
Поля - гледах в онази тема снимки от града ви - страаааашниииии.
юка, ти ако не си на шествието на кърмачките, кой друг? Трябва да си даже в първата редица.

# 83
Тити и Поля, правих и клизма, защото много я мъчи стомаха. Правих я с помпата за нос - топла вода със сапун, малко в дупето и готово. И после заспа кротко и спокойно.
Днес ходихме пак на плаж и този път си хапна пясък.

# 84
  • Gabrowo->Sofia
ооооооооооо Доминика, сега заради снимките на Ади в люлката ще трябва да търся и аз място къде да закачим в къщи една. Като я гледах в магазина и все си викам "и без това ще минем" ама тая щастлива физиономия на Ади ....

Днес бяхме на Романса и после на Витоша. На Алеко беше пълно с народ и доста бебешки колички. Голям кеф и относително хладничко в сравнение с тук. По късно може да кача някоя снимчица. Сега отивам да правя пълнени чушки.

# 85
  • София
Добър вечер
Диди,напълни ли чушките...мхм,това ми е любимото ядене.
Сега си направих маска на косата,маска на лицето,чакам мъжа ми да стопли вечерята и да хапнем.
Днес с Есприт си направихме добра разходка.Имало и други като нас -до късно навън..Йоско е мн пораснал,сладък и мн лъчезарен.Харесаха се с Кристи Wink

ех,форума замря уикенда.
айде от мен лека и спокойна нощ

# 86
  • София
Добро утро!
Днес съм първа.Майче да не би днес Алекс да е изпреварила Петра със ставането?
Диди с теб сякаш сме се наговорили, и аз пълних чушки.
Сега да ви се оплача, в събота вечерта Алекс падна от спалнята.Това е първото и падане.И двамата с баща и бяхме в стаята и как я изпуснахме така и не ми стана ясно.Поплака малко и майка заедно с нея поплака.А като се обадих на доки , тя ми вика не е нужно при всяко падане да я носите да я гледаме.Тепърва ви предстои да падате.Наблюдавайте я и ако видите нещо странно в поведението и тогава я доведете.Е наблюдавахме я и нищо странно за сега няма.
От днес ми почва натоварената програма и сигурно няма да имам много време за форум, да видим как ще ви изчета после.
Всички снимки разгледах и съм много доволна, много са ни красиви децата.Все се каня да кача и от нашите по-нови снимки и все неостава време.
Еспри проходилката от Марина ли е?Преди няколко седмици ходихме на гости на леля ми и тя извади същата да сложим Александра в нея.От братовчедите ми е останала, но неразбрах от голямата или от малкия.Алекс се чувстваше добре в нея де.
Щях да пиша още нещо, но вече забравих.
Лек ден!

# 87
ДУ.
Ние имаме гости - едни приятели от София. В къщи е лудница. Катерина е във вихъра си.
Сега да кажа и аз за киселото мляко - по принцип моята докторка каза, че се дава след 10 месец. Добре.  обаче Кити спря да яде. И нищо не искаше. Тогава ми каза да я пробвам с него. Съответно моята кърма намаля и трябваше да дохранвам. Отказа адаптето. и сега яде по една кофичка кисело мляко на ден. Смесвам го с плодово пюре, за да не и слагам захар. И по-добре да яде кисело мляко, отколкото нищо. Пък и не вярвам да е чак толкова вредно. Ако има алергия да, но иначе. Всички сме отгледани с такова. Нали казват, че киселото мляко било здраве. Надявам се да е вярно.

# 88
  • Sofia
Добро утро мами,:-)))

Р Ружа:Да от марина е останала.А за Марина я взехме от едно друго дете,което пък я беше взело от предишно и така нататък.Удобна е и е здрава най важното:-)))
Исайкова;да те по изчеткам според мен и дебела,както твърдиш ти изглеждаш супер:-)И стила ти на обличане ми харесва:-)))А Криси е кукличка:)))Много сте сладки тримата:-)))
Днес имам задачи за целия китайски народ.Ще пиша чак довечера.
Хубава ден днес на всички:-))

# 89
привет  и от мен Simple Smile
Снощи ходихме на концерта на Ерик Клептън в Манхайм. Невероятен концерт, невероятни изпълнители . 
Страшна жега - Саши спи само по памперс и си изритва чаршафчето, пие много вода и само се поти. Горкото бебе   
Исайкова, по повеод киселото мляко да кажа и аз моето мнение. Значи , ако бебето има проблеми, разбирам да не му се дава, но ако няма, според мен не е по-лошо от доста други храни. По въпроса за разни статии и изследвания - значи ако мен питаш всеки си публикува какво ли не. Имаше една тема в чужбинските , че според едно изследване , прословутия чай от копър против колики предизвиква рак ... а една майка беше чула, а и след това прочела, че бразилски учени хванали та направили едно много подробно изследване на кърмата и остановили, че ... емного вредна за бебето и предизвиква рак. Без майтап! А сега де  newsm78
що се отнася до кисело или адаптирано - каквото иска бебето - това според мен. Ако не нарочат киселото мляко как ще си продават адаптето? И до къде ще я докарат с тази индустрия? Не виж,че всеки препоръчва това , което си има в менюто. Немците нямат традиция за киело мляко. Виж Поля дава, в БГ има ... Та ако ХИП, Бебивита и Сънвал са немски, какво очакваш, че ще ти кажат - дай кисело мляко????
А на какво са подложени бебетата , дори кърмените, като се има в предвид, че всичко отива в кърмата ???? Ти копуваш ли само храни без нитрарти? Ядеш ли консерви? Поглеждала ли си етикетите на всяка храна да видиш що боя , консеряванти, увкосители и какво ли не има вътре?
Та дали киселото мляко му е проблема на едно здраво бебе   newsm78
Сори за триадата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт