Вивита,да не казвам в тези кисели млека какво бутат.Че едно кис.мляко може да престоява и две седмици в хладилник без нищо да му стане.Бъка от консерванти.По-съм сигурна от киселите млекца ,които ги взима Поля.Поне имат контрол.В Бг няма контрол за нищо.
А и както Майчето каза всеки си гледа децата както иска.
На българина му казват не е хубаво да се дава сладко,солено преди годинка.Млечни преди колко...а той все едно на пук почва от 4-ия месец например да бута всичко забранено за детето.
Едни приятели дават и бира,и ракия,и зрънчо,и меденки,още като беше на 5 месец.
Ами да дават.тяхно си е детето.Не моето.
Вие ако искате и шоколад давайте,ваш проблем.
Сори и аз!

/между др.не визирам децата,които ядат мляко,поради др причини/отказ на друго,и липса на възможност/.(но да няма причини и да дадеш това на детето си,понеже другото е по-евтино или еднакво на вид,или понеже нас са ни хранили така-смятам за тъпо/
аз пак . няколко нови снимки от парка с басеините

;не стига, че изхабих почти нова лента, ами и не е ясно дали въобще е останала някоя снимка, а вчера й направих такива страхотни снимки с племенника ми.............иде ми да си .....да не казвам, сещате се
. Става, пълзи, бяга, хвърля неща, а щом я хвана, започва да крещи и да ме рита юнашки. Снощи даже я шляпнах по дупето