НОЕМВРИЙСКОТО дете се чуди: "Що е гърне?"

• 10 699
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
съгласна и за борисовата. казвайте час- 11?

# 226
  • София
ние вероятно към обяд ще се довлечем...

# 227
Щях да дойда, ама ме издирва Интерпол Mr. Green

# 228
А пък Мартина на Мики е бебе сладур на месеца в списание Мама! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 юли 2006, 13:52 от =^._.^=

# 229
Здравейте.
Срещнахме се с Ади и Доминика и техния татко. Те отидоха на плаж. Ади е много послушна и усмихната. Харесва много бижутата на майка си.
Тя ще пусне снимки. Моето шило си показа магарията. Аз пък си бях загубила портмонето и всях смут в началото. Абе пак бях картинка.

# 230
привет Simple Smile
на срещата не можем да присъстваме Sad За Камбаните знам, че е станало там страшно мръсно Sad Станало е парка на Младост и никой не си прибира боклуците след посещението на този парк Sad За съжаление Sad

# 231
Здравейте. Днес бяхме на ваксина - менингитна (1ви прием), и на консултация. Тежим 7,120 кг. (наддали сме от миналия месец само 320 гр.), но за сметка на това дължината ни е 69 см. (цели 2 см. отгоре). Това е!

# 232
аз пък защо си мисля, че ако почнем да си спестяваме категоричните мнения, ще стане едно лицемерно бръщолевене по цял ден- колко сме хубави всички, как добре си гледаме децата, как всичко, което правим е фантастично  newsm78

след два дни без интернет чета бавно. Но това е и моето мнение.
Продължавам да чета.

# 233
ех, прочетох Simple Smile
какво да кажа, освен че повечето ви познавам лично, а и вече година и половина си приказваме сладко...ами като в семействата е - случва се човек да изтрещи Simple Smile липсвахте ми, макар че само два дни нямах нет./ше ги земат мътните/
И като се чудихме какво да правим, взехме, че натикахме бебето в една чанта.

аннито - другата седмица, че до края на тази ми е пълна програмата с гости Simple Smile

ЕленаЧ, искам снимки на косата, искам Simple Smile

дуду - съчувствам. Бързо оздравяване!

# 234
Момичета, Елица е по-добре днес, за щастие!След като вчера беше пред завиране(39.4 температура) днес сутринта все едно нищо не е било!Нямаше температура, но започнаха да й текат страшно много лиги-може все пак да се окаже, че е от зъбите!
Хайде, дано с това да си остане!

# 235
аз пък защо си мисля, че ако почнем да си спестяваме категоричните мнения, ще стане едно лицемерно бръщолевене по цял ден- колко сме хубави всички, как добре си гледаме децата, как всичко, което правим е фантастично  newsm78
еее, извадено от контекста много зле звучи това, което съм имала предвид. няма лошо всеки да казва какво мисли и какво би правил в конкретна ситуация, но без агресия в тона. освен това, мнения кой от кого се дразни също ми идват в повечко. още повече като е ясно за кого са насочени. ясно е, че не всички сме си приятни една на друга. а и вербалното оповестяване на рязко и категорично мнение не води до нищо добро, а до подобно репликиране и дрязги. но, както каза мечето, пропускането на реплика от не-обичания човек е едно добро решение за спазване на добрия тон. в противен случай ще има пореден "изгонен" от тук.
дуду- радвам се, че еличка се оправя.
елена - и аз чакам снимка
мече - среща не знам кога ще има, защото филков ще попътува малко, че имат смърт в семейството. а и малко не ми е добре тия дни.
среща - не ми се идва и съответно мен не ме бройте.
отивам да си довърша ръкоделието.

# 236
Майче, какво ти е, бе душа?

# 237
споко, майче. Нищо против това, което си написала. Само цитирах юка без никакъв подтекст.

# 238
върнах се да споделя, че в шапките на шоуто на слави (рекламите, които текат през деня за вечерното шоу) има правописни грешки през вечер. туй пълните и кратки членове за нищо ги нямат. вчера вече не издържах и писах.
нищо ми няма - изморена съм, нещо ми се повдига, мързелува ми се, не мога да се организирам. даже правих тест, но е отрицателен. предполагам, че е от липсата на почивка. с тия специфични семейни професии не може да се почива кога да е, а вече и на двамата ни се реве за почивчица.

# 239
а може и да е било рано за тест Laughing
само да не е гадния летен грип, който ме сбара мен.

Общи условия

Активация на акаунт