Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 281
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Много благодаря! А нещо за складовете, за които попитаха преди малко?

# 151
В първия пост на първа страница има линк към складовете в немския, английския и френския (Но превозвач от Франция отдавна няма).

# 152
  • София
От франсетата може да се поръча до англ. или немски адрес.

Тюркоаз, преди да платиш ще видиш , какво плащаш и дали имаш начислена доставка. До БГ няма безплатна такава.

# 153
Здравейте !
Вчера пуснах набързо 10тина уреда от немски амазон, от склада, както и един нов Киндъл, в една поръчка, и се чудя как да разбера на кои стоки имам 20 % намаление, тъй като имам 3 робота, един ЛГ, един Румба и един китайски хахах, и ще ги мисля тези дни, но ако знам и кои са допълн  % ще ми е по-лесно да реша
а като са в една поръчка, нали трябва да платиш всичко? И всъщност могат ли да добавят и махат артикул към вече направена поръчка? Помня, че съм засичала такива въпроси, но не съм се зачитала. Flushed Нямам възможност сега да търся назад.
Мисля, че става, редакция преди потвърждаване на плащането .
Игривата слива в момента на пускане на поръчката сигурно се  е виждало, но не обърнах внимание, а искам сега да разбера, защото определно  не ми е намалило всичко от салда с 20 %, съдейки по общата приспадната сума
 Моля сайта за проверка на най-ниска цена за определен продукт
Пуснах румба 671 и едно Лг и се чудя, то май ЛГ е по-добро от тази Румба ?!

# 154
Във фактурата пише цената на всеки артикул.
Скрит текст:
напр тук имам приспаднати 10%

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 17:25 от second

# 155
Някой може ли да даде съвети при избор на пречиствател за въздух. Първоначлано се спрях на Филипс, но като се поразрових видях, че Xiaomi  и Rowenta също предлагат такива, при това на някои модели цените тук са по-евтини от Амазон, но докато се начудя сигурно ще минат промоциите.
На мен всъщност ми трябват 2 уреда, един за у дома и един за мястото, където работя.
Това е с доста добър рейтинг, обмислям го за работното си място
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071D58ZY5/ref=ox_sc_act_tit … LUJJQHN&psc=1

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 17:40 от anbibian

# 156
# 157
Здравейте !
Вчера пуснах набързо 10тина уреда от немски амазон, от склада, както и един нов Киндъл, в една поръчка, и се чудя как да разбера на кои стоки имам 20 % намаление, тъй като имам 3 робота, един ЛГ, един Румба и един китайски хахах, и ще ги мисля тези дни, но ако знам и кои са допълн  % ще ми е по-лесно да реша
а като са в една поръчка, нали трябва да платиш всичко? И всъщност могат ли да добавят и махат артикул към вече направена поръчка? Помня, че съм засичала такива въпроси, но не съм се зачитала. Flushed Нямам възможност сега да търся назад.
Мисля, че става, редакция преди потвърждаване на плащането .
Игривата слива в момента на пускане на поръчката сигурно се  е виждало, но не обърнах внимание, а искам сега да разбера, защото определно  не ми е намалило всичко от салда с 20 %, съдейки по общата приспадната сума
 Моля сайта за проверка на най-ниска цена за определен продукт
Пуснах румба 671 и едно Лг и се чудя, то май ЛГ е по-добро от тази Румба ?!
то дава ли цена на стоки от склада? Мисля, че само на новите води статистика.

# 158
  • София
Някой може ли да даде съвети при избор на пречиствател за въздух. Първоначлано се спрях на Филипс, но като се поразрових видях, че Xiaomi  и Rowenta също предлагат такива, при това на някои модели цените тук са по-евтини от Амазон, но докато се начудя сигурно ще минат промоциите.
На мен всъщност ми трябват 2 уреда, един за у дома и един за мястото, където работя.
Това е с доста добър рейтинг, обмислям го за работното си място
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071D58ZY5/ref=ox_sc_act_tit … LUJJQHN&psc=1
Аз днес поръчах ето този, но от склада:
https://www.amazon.de/dp/B07HPC63WV/ref=mp_s_a_1_2?keywords=ac27 … 8XB7XF&sr=8-2
Описанието му е като нов, дори пише, че е в оригиналната опаковка. Да отбележа, че този освен пречиствател е и овлажнител, което беше важно за мен. Моля се само наистина да дойде като нов, за да не се налага да връщам Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:00 от MaryLand

# 159
  • София
Ani-ali ако LG - то е това, което писаха по-назад, за него няма допълнителна отстъпка (че и аз го поръчах). Аз да питам тези, които поръчваха лятото роботи от склада, съответстваше ли състоянието на описанието? Сега бяха 10-ина с описание "acceptable". Аз избрах този с най-малко забележки, ама се притеснявам да не ми пратят някой от другите.

# 160
  • Sofia
Аз купих два лятото, единият не работеше изобщо и го върнах.

# 161
Ani-ali ако LG - то е това, което писаха по-назад, за него няма допълнителна отстъпка (че и аз го поръчах). Аз да питам тези, които поръчваха лятото роботи от склада, съответстваше ли състоянието на описанието? Сега бяха 10-ина с описание "acceptable". Аз избрах този с най-малко забележки, ама се притеснявам да не ми пратят някой от другите.
Да, от тях е , ясно, мерси, то най-вероятно и румбата няма % ...
Аз купих два лятото, единият не работеше изобщо и го върнах.

А другият, работи ли ?

# 162
  • Sofia
Беше за приятелка, не се е оплакала.

# 163
# 164
ХУДОРА от склада-тротинетки - с 20 % намаление
https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B000YD02MO/ref=dp_olp_use … p;m=A8KICS1PHF7ZO

Следя от известно време и толкова ниска цена не е имало

Общи условия

Активация на акаунт