Пазаруване от Amazon - тема №86 - Black Friday 2019 (до 15.12.2019 г.)

• 86 379
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 600
https://www.wofi.de/
има 20 % намаление с код

# 601
Алекса у нас се ползва за безброй неща. Включва робота (единственият Wi-Fi уред вкъщи) с гласова команда. Напомня в конкретен ден и час за определено събитие (среща, час за лекар, фирмено парти, среща с домоуправата.... ) Дава информация за времето, трафика, новините.... Свири релакс музика... Ползваме я като радио. Следи за движението на пратки от чужбина. Ползваме я като гугъл постоянно. Достатъчно е да се формират правилните команди и въпроси. Аз също я харесвам, въпреки, че съм родител на 19-годишна госпожица  и 7-годишна лудетина. Всички сме й фенове.

# 602
По Коледа и Нова година дали ще има някакви хубави намаления?
Докато се чудех за ПС4 про , изпуснах хубавата цена.... Simple Smile
На каква цена беше и с игра в комплект ли?

# 603
Алекса у нас се ползва за безброй неща. Включва робота (единственият Wi-Fi уред вкъщи) с гласова команда. Напомня в конкретен ден и час за определено събитие (среща, час за лекар, фирмено парти, среща с домоуправата.... ) Дава информация за времето, трафика, новините.... Свири релакс музика... Ползваме я като радио. Следи за движението на пратки от чужбина. Ползваме я като гугъл постоянно. Достатъчно е да се формират правилните команди и въпроси. Аз също я харесвам, въпреки, че съм родител на 19-годишна госпожица  и 7-годишна лудетина. Всички сме й фенове.

Кое поколение имате? И как дава информация за пратки?

# 604
Четох по диагонал за тази Алекса И малко коментари. Някои хора пишат за някакъв абонамент към Амазон от 9.99, за да я ползват за нещо си.. ( дори за невежеството).. ....,има ли такова нещо..?

# 605
За детската ултразвукова четка - дъщеря ми я ползва точно 3 години, т.е. четвърта година вече, не очаквах четката да издържи толкова дълго и съм й купила нова - за големи. Тя ще стане на 14 г. скоро, но засега не иска да я сменя. Мисля си, че може да се сложи и друг вид накрайник. Питах Амазон преди време, но не ми отговориха, писаха, че ще проверят, но...
За 9.5 годишно дете със сигурност трябва да е детска, с втория вид накрайник, зъбите са чувствителни и челюстите се развиват..

# 606
Четох по диагонал за тази Алекса И малко коментари. Някои хора пишат за някакъв абонамент към Амазон от 9.99, за да я ползват за нещо си.. ( дори за невежеството).. ....,има ли такова нещо..?
Вероятно пишат за https://www.amazon.co.uk/music/unlimited

# 607
Alexa Privacy
We know that you care how information about you is used and shared, and we appreciate your trust that we will do so carefully and sensibly.

Това го пише при настройките на поверителността на Алекса и съвместимите устройства.
Гардиън казва друго.

# 608
С Фифа 20 , обаче е било слим ,объркала съм се . 250 евро беше
Това - https://www.amazon.de/gp/product/B07WHSY2WT/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 23:50 от скитниче

# 609
  • Варна
С Фифа 20 , два контролера и беше 250 Евро
В озон.бг в момента е на много хубава цена.
П.П. ама не про.. Sad

# 610
много се ядосах  #Cussing out на ЧП 29.11. поръчах една чанта за лаптоп с цена 48 паунда! /уж сделка/
Днес сутринта влизам в амазон и какво да видя същата на 33 паунда!!!

Еми не е честно егати...още не са ми диспачнали.. парите са взети!

Как мислите могали да я откажа? Дали ще ми върнат парите Thinking

После да я поръчам наново за 33п. ? Хм..
Съвет... bouquet

# 611
Отмени я, ако все още имаш бутон "cancel".
Парите са само блокирани. Теглят ги при изпращането.

# 612
  • Luxemburg
Алекса у нас се ползва за безброй неща.
На какъв език я ползвате и добре ли разбира командите?

# 613
Детската четка за зъби на Филипс купих миналата седмица от Техномаркет за 69 лв.

# 614
Бонбони Lindt - 1 кг, намалени на £13.99:

https://www.amazon.co.uk/Lindt-Lindor-Milk-Chocolate-Truffles/dp/B00FYU60XW

Намалени са и Assorted (златната опаковка).

Общи условия

Активация на акаунт