Дългото чакане след трансфер - Тема 79

• 46 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
При ЗЕТ без овулация как се определя кога е била пункцията.
Нещо не схванах,при ЗЕТ няма късателство с пункцията,той ембриона е създаден във време преди да се трансферира.
Като извадиш дните на ембриона от датата на трансфера,получаваш кога реално би имала овулация и би заченала ако това се беше случило с домашен секс.За мен е вярна логиката,ембрио трансфера следва естествения ход на тялото,никой лекар няма да върне ембриона в края или началото на цикъла.

# 151
  • София
Аз ги гледах повечето калкулатори, но ми дават разлика от 5-6 дена. При ЗЕТ без овулация как се определя кога е била пункцията. Аз вадя дните на ембриона от датата на трансфера, но не съм сигурна, че това е начинът.

Да това е начина. Вижте тук в този калкулатор  има опция за задаване на датата на трансфера и колко дневен е ембриона

https://www.calculator.net/pregnancy-calculator.html

Ако е 5 дневен се връщат от трансфера 5 дни и това е датата на овулацията все едно. За това и 5 дена преди трансфера се назначават и прогестеронов препарати.

# 152
При ЗЕТ без овулация как се определя кога е била пункцията.
Нещо не схванах,при ЗЕТ няма късателство с пункцията,той ембриона е създаден във време преди да се трансферира.
Като извадиш дните на ембриона от датата на трансфера,получаваш кога реално би имала овулация и би заченала ако това се беше случило с домашен секс.За мен е вярна логиката,ембрио трансфера следва естествения ход на тялото,никой лекар няма да върне ембриона в края или началото на цикъла.

Някои от калкулаторите търсят такава дата.

# 153
Много яко Simple Smile
Според този календар терминът ми хипотетично трябва да е на 13 август, а от днес би трябвало теста да ми отчете ако има нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile Но ще се въздържа и ще си чакам чинно кръвния във вторник.
Ей как се развълнувах 🤗😊
Аз ги гледах повечето калкулатори, но ми дават разлика от 5-6 дена. При ЗЕТ без овулация как се определя кога е била пункцията. Аз вадя дните на ембриона от датата на трансфера, но не съм сигурна, че това е начинът.

Да това е начина. Вижте тук в този калкулатор  има опция за задаване на датата на трансфера и колко дневен е ембриона

https://www.calculator.net/pregnancy-calculator.html

Ако е 5 дневен се връщат от трансфера 5 дни и това е датата на овулацията все едно. За това и 5 дена преди трансфера се назначават и прогестеронов препарати.

# 154
Здравейте,  моето Чхг стана от 13 на 19, с 40 часа разлика между тестовете( 13 и 15 ден на 2-дневен ембрион, предполагам че ниските стойности могат да се дължат на по ранно поставения ембрион). Но от 4 дни имам кафеникаво течение. Тъй като имам час при доктора за 18ти, бихте ли ме посаветвали дали да търся по ранен час при друг доктор и дали има още шансове? Чела съм за жени с доста ниски стойности но изведнъж се покачват и имат нормална бремменост.. знам че са ниски но поне са се покачили.. не знам но незнанието направо ме побърква. Бихте ли ми дали съвет?

# 155
Наталия, браво, браво, браво! Прекрасни новини! Лека и успешна до двоен финал HugHug
От твоите уста в божиите уши. Боже, колко много мъка и надежда се крие в душите ни. Дано всички гушнем мечтите си в най-скоро време.

# 156
  • София
Момичета, някоя от вас бие ли си прогестан мускулно?
Забелязах, че ми се образуват доста буци въпреки, че се масажирам непосредствено след инжекцията. Не ме притеснява, че боли или че е твърдо а по скоро дали я поставям правилно и най-вече това образувание дали не пречи да се абзорбира правилно лекарството?

# 157
Здравейте,  моето Чхг стана от 13 на 19, с 40 часа разлика между тестовете( 13 и 15 ден на 2-дневен ембрион, предполагам че ниските стойности могат да се дължат на по ранно поставения ембрион). Но от 4 дни имам кафеникаво течение. Тъй като имам час при доктора за 18ти, бихте ли ме посаветвали дали да търся по ранен час при друг доктор и дали има още шансове? Чела съм за жени с доста ниски стойности но изведнъж се покачват и имат нормална бремменост.. знам че са ниски но поне са се покачили.. не знам но незнанието направо ме побърква. Бихте ли ми дали съвет?
Според мен още утре си изследвай прогестерона как е. Ако е нисък това може да е причина за зацапването и ниското ЧХГ. Стискам палци всичко да се развие добре  Peace

# 158
  • София
Едно въпросче за кринона. Колко време след като го поставите се разхождате. На мен ми казаха 30 мин., но се чувствам като лъв в клетка. Обикалям стаите из нас и чак свят ми се завива, а на вън ме е страх да ходя в тъмното  .....

# 159
  • Живее на Луната
Едно въпросче за кринона. Колко време след като го поставите се разхождате. На мен ми казаха 30 мин., но се чувствам като лъв в клетка. Обикалям стаите из нас и чак свят ми се завива, а на вън ме е страх да ходя в тъмното  .....

Не, 15 Мин само

# 160
На мен ми бяха казали сутрин да го слагам. Слагах го и тръгвах за работа.

Единствено почувствах дискомфорт на втория ден след трансфера, подобен на гъбички. Живот и здраве при следващия опит ще питам в клиниката дали е възможно да е от кринона.

# 161
15мин разходка, така се усвоява Simple Smile

# 162
Аз не съм го разхождала,слагах го и си лягах вечерта.И въпреки това не е падал както при свежия трансфер когато вървях като кон.Но вече в 10 г.с ми беше писнало от него и едва не го забравях.

# 163
Вече официално може да ти кажем тихичко честито! Кога смяташ да посетиш  АГ-то за преглед?
Ние бяхме в четвъртък, но нямаше преглед а само вливка с итралипид. Сега на 05.12 ще видим  как са сакчетата и малките точки дали ще се видят. Много се вълнувам. Сега само този стомах и това повръщане ме тирмозят почти на всяко хранене.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 14:06 от natalia.kaneva79

# 164
Здравейте момичета предстой ми ЗЕТ искам да попитам ако се наложи да пътувам сама след трансфера дали ще е ок с влак или автобус, никой нищо не ми каза първия път

Общи условия

Активация на акаунт